ΣυνεντεύξειςΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Δανάη Παππά: Η ΚΡΥΦΗ ΜΟΥ ΣΧΕΣΗ!

Για τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου, αλλά και για την προσωπική της ζωή μίλησε στο Πρωινό η Δανάη Παππά.

«Είναι αλήθεια πως κοιμόμουν όταν με ανακάλυψε ο Ανδρέας Γεωργίου – είπε η Δανάη Παππά –  και η τύχη μου δούλεψε! Πριν προβληθεί η σειρά το Τατουάζ φοβήθηκα για τα σχόλια. Όταν διάβαζα αρνητική κριτική αναρωτιόμουν “Γιατί να μιλήσεις έτσι για κάποιον άνθρωπο που δεν ξέρεις στα πρώτα του βήματα;”

Μου ήταν πολύ περίεργο στην αρχή να διαχειριστώ την αναγνωσιμότητα! Ο στόχος μου πριν το Τατουάζ ήταν να φύγω στην Αμερική, έμεινα 3 μήνες στη Νέα Υόρκη, με κέρδισε πολύ αυτή η πόλη.

 

Δεν έχω χρόνο για εμένα, με ξεκουράζουν οι βόλτες με τις φίλες μου και ο χορός. Πολλοί τραγουδάνε στο μπάνιο τους, εγώ χορεύω, πάντα προσεκτικά για να μη σπάσω κανένα πόδι.

 

Υπάρχουν πρόσωπα στη δημοσιότητα που θέλουν να μοιράζονται με τον κόσμο την προσωπική τους ζωή, θέλει θάρρος για να το κάνεις αυτό.

Την προσωπική μου ζωή θέλω να την κρατάω για εμένα γιατί είναι αυτό το κάτι που μου μένει. Θα ήθελα πολύ να κοινοποιήσω μία σχέση μου, μόνο εάν ήμουν έγκυος ή εάν παντρευόμουν!

Επειδή είμαι νέα στο χώρο και τα λάθη είναι πολύ εύκολο να γίνουν, προσπαθώ να προστατεύομαι όσο πιο πολύ μπορώ», είμαι μεταξύ άλλων η Δανάη Παππά.

Δείτε όσα δήλωσε η Δανάη Παππά…

https://www.youtube.com/watch?time_continue=97&v=L_n34MIskaw

Tags

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close