Δείτε το βίντεο της Sasha Obama στο TikTok που έγινε viral

Δείτε το βίντεο της Sasha Obama στο TikTok που έγινε viral

Δείτε το βίντεο της Sasha Obama στο TikTok που έγινε viral. Η μικρή κόρη του Barack και της Michelle Obama είναι πια 19 ετών και όπως τα περισσότερα κορίτσια της ηλικίας της ασχολείται, μεταξύ άλλων, με τα social media και τη μουσική. Έτσι, παρά το γεγονός ότι όπως όλη η οικογένεια διατηρεί χαμηλούς τόνους και αποφεύγει να εκτίθεται δημόσια, η Sasha Obama έκανε μια εξαίρεση για να συμμετάσχει σε ένα challenge χορού στο TikTok.

Μαζί με άλλους τέσσερις φίλους της ανέβασαν τη δική τους εκδοχή στη χορογραφία του τραγουδιού Adderal του ράπερ Popp Hunna, όπως άλλωστε έχουν κάνει άλλοι 18 εκατομμύρια χρήστες της πλατφόρμας μέχρι στιγμής.

Παρόλο που η ίδια φαίνεται να απολαμβάνει την εμπειρία και την παρέα με τους συμφοιτητές της στο campus του Πανεπιστημίου του Michigan όπου φοιτά, δεν έλαβε υπόψη το γεγονός ότι κάθε δημόσια παρουσία της δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει απαρατήρητη. Το βίντεο έγινε πολύ γρήγορα viral, ενώ όλοι σχολίασαν την ομοιότητα της 19χρονης Sasha με τη μητέρα της, αλλά μετά από λίγες μέρες αφαιρέθηκε από το TikTok.

Ωστόσο, κάποιοι χρήστες του ίντερνετ το είχαν ήδη αποθηκεύσει και το ανέβασαν ξανά σε διάφορες πλατφόρμες.

https://www.youtube.com/watch?v=ekc2RS6yDSY

Γράψτε ένα σχόλιο