Η Demy ζει έναν θυελλώδη έρωτα με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, ωστόσο αποτελεί μία από τις επώνυμες γυναίκες που επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η δημοφιλής τραγουδί" />

Hit enter after type your search item

Demy: Το τρυφερό φιλί στον σύντροφό της, ανήμερα των γενεθλίων της! Video

/
/
img

Η Demy ζει έναν θυελλώδη έρωτα με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, ωστόσο αποτελεί μία από τις επώνυμες γυναίκες που επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο Κύπριος σύντροφός της είναι μαζί τρία χρόνια και η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο.

Μάλιστα, η Demy έκανε μια εξαίρεση ανήμερα των γενεθλίων της, η οποία μας ξάφνιασε ευχάριστα! Η αγαπημένη τραγουδίστρια δημοσίευσε για πρώτη φορά κοινό στιγμιότυπο με το αγόρι της στα social media, όπου του έδινε ένα τρυφερό φιλί!

Δες το βίντεο:

«Η ευχή μου πραγματοποιήθηκε» έγραψε η Demy στο τρυφερό στιγμιότυπο.

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :