Δεν είναι αστείο! ΕΓΚΥΟΣ πάλι η Μενεγάκη! Άνω – κάτω τα δημοσιογράφικά γραφεία! Πότε φέρνει στον κόσμο το…δεύτερο παιδί του Μάκη Παντζόπουλου

Δεν είναι αστείοΕΓΚΥΟΣ πάλι η Μενεγάκη! Άνω – κάτω τα δημοσιογράφικά γραφεία! Πότε φέρνει στον κόσμο το…δεύτερο παιδί του Μάκη Παντζόπουλου Να τους ζήσει! Έγκυος στο δεύτερο παιδί του Παντζόπουλου η Μενεγάκη! Δεν κουμπώνει πλέον ούτε το πουκάμισο! Γεγονός η εγκυμοσύνη της! Πήρε και πόζα, έτεινε την κοιλιά προς τα έξω ώστε να φανεί πεντακάθαρα η εγκυμοσύνη της.

Η Ελένη Μενεγάκη ΕΓΚΥΟΣ: “Πάνω που ΕΜΑΘΑ ότι είχα μείνει ΕΓΚΥΟΣ!!!..”

Από την χαρά της ..πέμπτης εγκυμοσύνης της λοιπόν εύκολη καταλαβαίνουμε πως δεν έτυχε να τραγουδήσει σήμερα στην βροχή. Ναι καλά διαβάζετε και πολύ καλά βλέπετε. Σήμερα το έκανε η πανέμορφη βασίλισσα της Ελληνικής τηλεόρασης!

 

Σήμερα και μετά το κείμενο του  freegossip, η Ελένη Μενεγάκη -δείτε εδώ το βίντεο που θέλει να εξαφανίσει- φρόντισε να είναι με μια φωτογραφία πιο ξεκάθαρη: Πήρε τέτοια πόζα, φόρεσε τέτοια ρούχα ώστε το σημείο που φουσκώνει πρώτα η κοιλιά μιας εγκυμονούσας, να φαίνεται ξεκάθαρα!

Ελένη Μενεγάκη σπουδές: Τα…πτυχία και τι ακριβώς έχει τελειώσει

Ελένη Μενεγάκη Instagram
Βλέποντας τη φωτογραφία αυτή όσες γυναίκες έχετε κάνει παιδί, ξέρετε πως το μέγεθος αυτό, είναι γυναίκας που κυοφορεί γύρω στους πέντε μήνες. Δεν έχει πάρει γραμμάριο ούτε πόντο η Ελένη σε άλλα μέρη του σώματος. Μόνο μια κοιλιά – μωρό!

Το Οκτώβριο απ’ όταν άρχισε στις φωτογραφίες που ανέβαζε στα social να κρύβει την κοιλιά της, προφανώς θεωρούσε πως ήταν πολύ νωρίς για να το ανακοινώσει!

Δεν είναι αστείο! ΕΓΚΥΟΣ πάλι η Μενεγάκη! Άνω – κάτω τα δημοσιογράφικά γραφεία! Πότε φέρνει στον κόσμο το…δεύτερο παιδί του Μάκη Παντζόπουλου