Δεν είναι αστείο! ΕΓΚΥΟΣ πάλι η Μενεγάκη! Άνω – κάτω τα δημοσιογράφικά γραφεία!

 Δεν είναι αστείοΕΓΚΥΟΣ πάλι η Μενεγάκη! Άνω – κάτω τα δημοσιογράφικά γραφεία! Η Ελένη Μενεγάκη και ο Βασίλης Καλλίδης συναντήθηκαν και πάλι τηλεοπτικά, αυτή τη φορά στο πλατό του Mega. Ο γνωστός chef το μεσημέρι της Δευτέρας 1 Νοεμβρίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, “Ελένη”, όπου και συνάντησε ξανά την παρουσιάστρια αρκετά χρόνια μετά τη συνεργασία τους.

Ελένη Μενεγάκη: Την….ΚΥΝΗΓΑΕΙ το παρελθόν! Τι έγινε στις ΑΠΟΘΗΚΕΣ του Mega

Η τηλεοπτική συνάντηση ξύπνησε… μήνες στον τηλεοπτικό chef και την Ελένη Μενεγάκη, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της εκπομπής δεν περιορίστηκαν μόνο στο κομμάτι της μαγειρικής, αλλά σε όσα βίωσαν μαζί στο παρελθόν μέσα από μια πετυχημένοι συνεργασία και για τους δυο.

Ελένη Μενεγάκη: Θεέ μου. ΠΑΧΥΝΑ! Τα κιλά που εμφανίστηκαν!

Να θυμίσουμε πως ο Βασίλης Καλλίδης και η Ελένη Μενεγάκη στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί μαζί στο καθημερινό πρόγραμμα του Alpha, τότε που η παρουσιάστρια περίμενε το τέταρτο παιδί της (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία που την τράβηξαν τότε με φουσκωμένη κοιλίτσα), τη Μαρίνα της, καρπό του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη
Μετά το τέλος της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε στο instagram φωτογραφία με τον Βασίλη Καλλίδη γράφοντας στη λεζάντα της:

υτό είναι ΒΟΜΒΑ! ΧΩΡΙΖΟΥΝ Μενεγάκη – Παντζόπουλος! Τα ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ στον…γάμο τους και πως μαζεύτηκαν.

«Βασίλη μου , πόσες χαρούμενες τηλεοπτικές στιγμές έχουμε ζήσει μαζί; Θυμάσαι τις μακαρονάδες που μου έφτιαχνες για πρωινό και μεσημεριανό στην εκπομπή όταν ήμουν έγκυος στην Μαρίνα;»