Δεν μου απάντησαν ποτέ για το «Καφέ της Χαράς»

Δεν μου απάντησαν ποτέ για το «Καφέ της Χαράς»

Λίγες ημέρες πριν από την sold-out παράσταση «Sofia Unchained» στο θέατρο Πέτρας, η Σοφία Μουτίδου βρέθηκε στο  πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» για να μιλήσει για το ανανεωμένο «The Booth», τη συμμετοχή της στο «Καφέ της Χαράς» και για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της που έσπευσαν να την χαρούν «χωρίς αλυσίδες».

Η λατρεμένη δασκάλα του Κολοκοτρωνιτσίου βρέθηκε σήμερα προσκεκλημένη στο «Καλοκαίρι #not» για να μιλήσει για τα σχέδια της την σεζόν που ξεκινάει. Πρώτα απ’ όλα για το «The Booth» που συνεχίζεται ανενεωμένο και εμπλουτισμένο από τη συχνότητα του Open.

Επίσης, για την παράσταση «Sofia Unchained» που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Αττική το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Πέτρας. Η παράσταση είναι sold-out και οι 2.500 θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Σοφία Μουτίδου σε έναν ξεκαρδιστικό κωμικό μονόλογο για όλα τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας.

Και τέλος η συζήτηση έφτασε στο «Καφέ της Χαράς». Δεν θα είμαι στον νέο κύκλο της σειράς, είπε η ηθοποιός, η οποία εξομολογγήθηκε ότι, μετά από κάποιες πρώτες συζητήσεις, και αφούν την διαβεβαίωσαν ότι ο ρόλος της δασκάλας συνεχίζεται, κανείς δεν την καναπήρε τηλέφωνο.