Δεν πάει το μυαλό σας – Δείτε πόσο χρoνών είναι ο Κωστής Μαραβέγιας

0

Σίγουρα έχει κλέψει τις εντυπώσεις από τη φετινή κριτική επιτροπή του “The Voice” που προβάλλει η τηλεόραση.Μεγάλη μερίδα του κοινού, γνώρισε την προσωπικότητα, το χαρακτήρα και το χιούμορ του coach μέσα από το μουσικό talent show, καθώς οι περισσότεροι τον γνώριζαν μέσα από τα τραγούδια του.
Ο Κωστής Μαραβέγιας σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν στο περιοδικό Athens είχε πει σε ερώτηση αν είναι η ψυχή της παρέας: “Α­νά­λο­γα την πα­ρέ­α. Υ­πάρ­χουν και στιγ­μές που λει­τουργώ πε­ρισ­σό­τε­ρο ως δέ­κτης. Μου α­ρέ­σει να α­φου­γκρά­ζο­μαι α­πό­ψεις, συ­ναι­σθήμα­τα κι ο­τι­δή­πο­τε συμ­βαί­νει γύ­ρω μου. Εί­μαι πα­ρα­τη­ρη­τής!”. Από τη συνέντευξη μαθαίνουμε ακόμη ότι: “Με­γά­λω­σε στο Α­γρί­νιο, έχει έ­ναν με­γα­λύ­τε­ρο α­δερ­φό που ασχο­λεί­ται με τη φω­το­γρα­φί­α και έχει πα­ρα­κο­λου­θή­σει σε­μι­νά­ρια μου­σι­κής και κι­νη­μα­το­γρά­φου, με κα­θη­γη­τή τον Ennio Morricone. Α­γα­πη­μέ­νο του τρα­γού­δι εί­ναι το “All the world is green του Τom Waits”.Τυ­χε­ρός του α­ριθ­μός εί­ναι ο “13” ενώ μαθαίνουμε και την ηλικία του καθώς γεννήθηκε στις 13 Μαΐ­ου του 1974. Άρα είναι 43 ετών και ανήκει στο ζώδιο του Ταύ­ρου”.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com