Hit enter after type your search item
FREEGOSSIP.GR Lifestyle news

Το Νο1 μαγκαζίνο στο ίντερνετ

«Δεν πήγα στο γιατρό, το κατάλαβα μόνη μου» ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ η Κατερίνα Καραβάτου μιλώντας για το πρόβλημα υγείας της! Ένα πρόβλημα, για το οποίο ο οργανισμός προειδοποιούσε, αλλά η Κατερίνα υποβάθμιζε! Το βίντεο που αποκαλύπτει τα πάντα. Μου είπα στον εαυτό μου, εγώ η ίδια ότι ναι, μάλλον έχω γεράσει. Πραγματικά δεν μπορώ να κοιμηθώ, στις 4:30 είμαι ξύπνια».  Ανατριχιάζει με το πρόβλημα υγείας η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία μίλησε για την κουβέντα, που τελικά δεν έκανε με τον γιατρό, αναφέροντας το λόγο που δεν προχώρησε σε αυτή την κίνηση.

Ανατριχιάζει με το πρόβλημα υγείας η Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν πήγα στο γιατρό, το κατάλαβα μόνη μου» Βίντεο με εξομολόγηση σοκ! Ήταν εκείνες οι στιγμές που όλα της φάνταζαν μεγαλύτερα πολύ απ ότι πραγματικά ήταν! Ασήμαντα δηλαδή! Όλα ασήμαντα μπροστά στο πρόβλημα υγείας.

Ένα πρόβλημα, για το οποίο ο οργανισμός προειδοποιούσε, αλλά η Κατερίνα υποβάθμιζε!

«Δεν πήγα στο γιατρό, το κατάλαβα μόνη μου» Όσα δεν περίμενες ν’ ακούσεις! «Δεν πήγα στο γιατρό, το κατάλαβα μόνη μου μετά. Μου είπα στον εαυτό μου, εγώ η ίδια ότι ναι, μάλλον έχω γεράσει.

Κατερίνα Καραβάτου! Νέος ΘΑΝΑΤΟΣ στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της

Ανατριχιάζει με το πρόβλημα υγείας η Κατερίνα Καραβάτου:«Δεν πήγα στο γιατρό, το κατάλαβα μόνη μου» Όσα δεν περίμενες ν' ακούσεις!

Κατερίνα Καραβάτου
Κατερίνα Καραβάτου

Κατερίνα Καραβάτου ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ: ‘Ήταν μια περίοδος αρκετά μοναχική, αλλά όλο αυτό το πράγμα πέρασε.’

«Λόγω γηρατειών δεν δυσκολεύομαι πια στο πρωινό ξύπνημα» δήλωσε η Μαρία Κωνσταντάκη και η Κατερίνα Καραβάτου μόλις άκουσε τη συγκεκριμένη δήλωση, κάπως ταυτίστηκε με την ηθοποιό, ζώντας εσχάτως στιγμές ευτυχίας με τον Κρατερό Κατσούλη.

Κατερίνα Καραβάτου υγεία
Κατερίνα Καραβάτου υγεία

Καραβάτου – Κατσούλης: Έτσι σχολίασαν τη συνέντευξη του Καπουτζίδη

«Εγώ πριν από 2-3 χρόνια, νόμιζα ότι είχα πάθει μια διαταραχή του ύπνου επειδή ο Αρίωνας ξυπνούσε πάρα πολλές φορές και λέω μου έχει μείνει από εκεί», είπε η Κατερίνα Καραβάτου και στη συνέχεια εξομολογήθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια:

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΤΑΝ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ.

«Δεν πήγα στο γιατρό, το κατάλαβα μόνη μου μετά. Μου είπα στον εαυτό μου, εγώ η ίδια ότι ναι, μάλλον έχω γεράσει. Πραγματικά δεν μπορώ να κοιμηθώ, στις 4:30 είμαι ξύπνια».

Κατερίνα Καραβάτου: ΤΡΕΞΤΕ τώρα! ΑΓΩΝΙΑ για την ΥΓΕΙΑ της!

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

‘Βόμβα’ από την Κατερίνα Καραβάτου για επανασύνδεση με τον Κρατερό Κατσούλη – Η παρουσιάστρια έλυσε τη σιωπή της για τα προσωπικά της! (βίντεο) Ήταν πολύ δύσκολα, άλλωστε, όσα έζησε, με αποκορύφωμα το θάνατο της μητέρας της και τον χωρισμό με τον Κρατερό Κατσούλη.

Κατερίνα Καραβάτου! Ξανα ΜΑΖΙ με τον Κρατερό Κατσούλη
Κατερίνα Καραβάτου! Ξανα ΜΑΖΙ με τον Κρατερό Κατσούλη

Οι δηλώσεις της Καραβάτου για τα προσωπικά της

Για τα προσωπικά της, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην περσινή δύσκολη χρονιά: «To 2021 μου δίδαξε να λέω και μη χειρότερα. Ποτέ δεν ξέρεις που μπορούν να φτάσουν τα πράγματα από εκεί που είναι. Μου δίνουν δύναμη τα παιδιά μου, προσπαθώ να κοιτώ με αισιοδοξία το μέλλον».

Για τον θάνατο της μητέρας της: «Δεν έχω να λέω τι λέξη μαμά, δεν έχω κάποιον να με αγαπά με αυτόν τον τρόπο», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Για τον χωρισμό και τις σχέσεις της με τον Κρατερό Κατσούλη ως πατέρας των παιδιών τους: «Έχουμε βρει τις ισορροπίες μας. Τα παιδιά είναι και θα είναι προτεραιότητα, έτσι ήταν και πριν και έτσι θα συνεχίσει. Νομίζω πως αν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας (οι γονείς) αλλά αν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μετά πως να βάζουμε πρώτα τα παιδιά μας, χωρίς να έχουμε κάνει τον αντίστοιχο κόπο για εμένα και εκείνον, πώς θα γίνει; Δεν μπορεί να λειτουργήσει» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Κατερίνα Καραβάτου

Θα συνεργαζόταν ξανά με τον πρώην σύζυγό της; «Αν μας δινόταν η ευκαιρία να συνεργαστούμε ξανά, δεν πιστεύω ότι θα συμβεί ξανά αυτό το πράγμα, άλλωστε συνεργαζόμασταν με τον Κρατερό για επτά χρόνια, όχι ακόμα δεν…»

Για το εάν είναι έτοιμη να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή η Κατερίνα Καραβάτου ξεκαθάρισε: «Δεν ξέρω πότε προχωράς μετά από έναν χωρισμό. Κατερίνα Καραβάτου

Πού να ξέρω, δεν το έχω ξανακάνει. Θα βάλω κάποια πράγματα σε μια άλλη σειρά, γιατί έχω να αντιμετωπίσω πολλά αυτή τη στιγμή.

Κατερίνα Καραβάτου! Ξανα ΜΑΖΙ με τον Κρατερό Κατσούλη
Κατερίνα Καραβάτου! Ξανα ΜΑΖΙ με τον Κρατερό Κατσούλη

Πολλές σημαντικές απώλειες, πολλά νέα δεδομένα, πολλές καινούριες καταστάσεις. Νομίζω πως πρώτα πρέπει να δω τι μου γίνεται ακριβώς και μετά να μπορέσω να κάνω κάτι», απάντησε η Κατερίνα Καραβάτου καλεσμένη στο Night Out.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Η super κόντρα με την Κατερίνα Καραβάτου
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Η super κόντρα με την Κατερίνα Καραβάτου

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Καραβάτου: Ποιο είναι το ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ πρόβλημα υγείας που την βασανίζει! Συγκεκριμένα είπε: «Μπορώ να φάω σοκολάτα υγείας. Έχω ένα πρόβλημα και κάνω μια διατροφή γι’ αυτό και είμαι λίγο σε μία στέρηση όλο αυτό το διάστημα». Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τελευταία.
Η γνωστή παρουσιάστρια ετοίμαζε μαζί με τον σεφ της εκπομπής μπάρες δημητριακών και αναρωτιόταν αν μπορούσε να δοκιμάσει.

Κατερίνα Καραβάτου: Αυτή ήταν η αγαπημένη της μητέρα.

Συγκεκριμένα είπε: «Μπορώ να φάω σοκολάτα υγείας. Έχω ένα πρόβλημα και κάνω μια διατροφή γι’ αυτό και είμαι λίγο σε μία στέρηση όλο αυτό το διάστημα».

Ίσως η παρουσιάστρια αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με το στομάχι της και ακολουθεί ειδική διατροφή για να το ξεπεράσει.

Κατερίνα Καραβάτου

Άλλα όπως έχουμε ακούσει διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος έκανε την εν λόγω αποκάλυψη, μέσα από μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Κατερίνα Καραβάτου: Ξανά στο πένθος η παρουσιάστρια

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος που πρόσφατα έχασε τον πατέρα του, δημοσίευσε φωτογραφία και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη, ενώ φυσικά θα λείπει αυτό το ΣΚ από την εκπομπή Τι Λες Τώρα.

Κατερίνα Καραβάτου: Αυτό είναι το σοβαρό πρόβλημα υγείας της!😨😰

«Θετικός στον #covid. Mη με ρωτάτε για μετάλλαξη, ρωτήστε με για ψυχολογία. Αν κι ο πυρετός ξεπερνά το 38, υπάρχει θετική διάθεση και πολυυυυ υπνηλία», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του.

Κατερίνα Καραβάτου! Νέος ΘΑΝΑΤΟΣ στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης “έσπασε” την σιωπή του για το μέλλον της εκπομπής «Τι λες τώρα»
Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» παραχώρησε συνέντευξη ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τον οποίο βλέπουμε στην φετινή τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα του MEGA στην εκπομπή «Τι λες τώρα» όπου τις τελευταίες ημέρες συνεργάτιδά του έχει αποκαλύψει πως βγήκε θετική στον κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος δεν δίστασε να απαντήσει για το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής αλλά και για τις επερχόμενες αλλαγές. Μάλιστα, όπως δήλωσε η επίσημη ενημέρωση που έχουν ως συντελεστές αυτής της εκπομπής είναι ότι παραμένει στην ώρα προβολής της και πως δεν μειώνεται σε χρόνο.

Σχετικό άρθρο:

Τι είπε η Κατερίνα Καραβάτου για την άγνωστη ασθένειά της!!!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :