Δεν θα πιστέψετε ποιοι θα είναι οι 4 κριτές στο Dancing With The Stars!

4

Σε λιγότερο από μια εβδομάδα και συγκεκριμένα την ερχόμενη Παρασκευή θα απολαύσουμε την πρεμιέρα του Dancing with the Stars και ανυπομονούμε για αυτό. Ποιοι θα είναι όμως στην κριτική επιτροπή;

Γιώργος Λιάγκας, Αλέξης Κωστάλας, Ελεονώρα Μελέτη και Γκαλένα Βελίκοβα είναι οι 4 κριτές που υπέγραψαν με τον ΑΝΤ1 και θα τους απολαύσουμε στη θέση της κριτικής επιτροπής.

Η Γκαλένα Βελίκοβα και ο Αλέξης Κωστάλας έχουν συμμετέχει σαν κριτές και στα προηγούμενα Dancing With The Stars ενώ ο Γιώργος Λιάγκας και η Ελεονώρα Μελέτη θα είναι νέες προσθήκες. Να σας θυμήσουμε πως η Ελεονώρα Μελέτη είχε συμμετάσχει σε προηγούμενο Dancing και μάλιστα τα είχε πάει πολύ καλά καθώς ο χορός είναι ένας τομέας στον οποίο τα πηγαίνει περίφημα. Η ίδια είχε παραδεχτεί πως μετά το Dancing είχε συνεχίσει τα μαθήματα για κάποιο καιρό.

4 ΣΧΟΛΙΑ

    • Εδω κοντεψαν να κανουν εκπομπη μαζι…ασε αυτοι ολοι οι σοουβιζιτες ειναι μες την αλλαξοκωλια…τα βρηκαν λιαγκας με μπιμπιλα με ντινα με φουρφουρ στην μελετη θα κολλουσε; κατσε να δεις σε λιγο θα τα βρουν κ οι ηθοποιοι που μαλιοτραβουνται….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here