Δεν θα πιστέψεις ποιος παίκτης μπαίνει στο Survival

4

Το survival συνεχίζει να προβάλλεται κανονικά αλλά χωρίς τον Γιάννη Αιβάζη φαίνεται να έχει χαθεί λιγάκι το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Γι’αυτό και η παραγωγή αποφάσισε να επαναφέρει τον παίκτη στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ο Γιάννης δέχτηκε πρόταση από την παραγωγή της εκπομπής να επιστρέψει και δέχτηκε με χαρά, ενώ φαίνεται να είναι έτοιμος να κάνει διάφορες αποκαλύψεις για τους παίκτες.Έτσι, όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα τον ξαναδούμε στις οθόνες μας καθώς το παιχνίδι πλησιάζει σιγά σιγά προς το τέλος του.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

4 Σχόλια

  1. Ανώνυμος στο άρθρο

    ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ !!!! ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝΕ ΔΕΝ ΕΛΕΙΨΕ Ο ΑΙΒΑΖΗΣ ….ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ !!!!! Ο ΞΕΡΟΛΑΣ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ !!!!! ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΕΥΧΕΛΕΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΛΑ …..ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΚΕΡΔΙΖΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ………ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΙΝΑΙ !!!!!

      • @12:32 οτι μαθαινω απο αναρτησεις γτ βλεπω λιγο στην αρχη μεχρι τις 9 μετα γυριζω νομαντς…δεν εχω δει ουτε βιντεο απ τις σευχελες ( μαλλον θα το κανω τωρα μιας κ το λεμε) …εχω να πω κριμα που παιζει τετοια ωρα ας το κανουν τραμπα με ευαγγελατο να το βλεπουμε γμτ…

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com