Δεν ΒΡΕΧΕΙ Μαρία! Σε “ΦΤΥΝΕΙ” ο Αντ1! Η Μπεκατώρου ούτε να…μιλήσει με το κανάλι δεν μπορεί

Δεν ΒΡΕΧΕΙ Μαρία! Σε "ΦΤΥΝΕΙ" ο Αντ1! Η Μπεκατώρου ούτε να...μιλήσει με το κανάλι δεν μπορεί

Δεν ΒΡΕΧΕΙ Μαρία! Σε “ΦΤΥΝΕΙ” ο Αντ1! Η Μπεκατώρου ούτε να…μιλήσει με το κανάλι δεν μπορεί. Όπως όλα, έτσι και το να μην συζητάει μαζί σου το κανάλι, για καμία εκπομπή, μπορείς να το αποδώσεις όπως θέλεις. Παραδείγματος χάριν, την ρωτάνε για την φετινής σεζόν, μια ερώτηση που σαφώς εσκεμμένα και λόγο καλής διάθεσης του δημοσιογράφου απέναντι στην Μαρία που του μίλησε, δεν τέθηκε όπως θα έπρεπε. Δηλαδή, “πως εξηγείς την μεγάλη πτώση της εκπομπή σου;”. Σαφώς όμως και η Μαρία που ήξερε σε ποια ερώτηση δεν είχε καλή απάντηση, παραμιλούσε, λέγονατς οτιδήποτε άλλο εκτός της …πτώσης. Την απέδωσε έμεσσα στον πολύ,…πάρα πολύ μεγάλο ανταγωνισμό.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ:«ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΖΩΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΟΚ»’

Δηλαδή, δεν φταίω εγώ, φταίει το ότι γίναμε πολλοί!

Είναι ξεκάθαρο πως με αυτή την απόδοση σε ένα παιχνίδι εξαιρετικό και το οποίο έχει αποδείξει πως τραβάει στην Ελλάδα, η Μαρία Μπεκατώρου κατάφερε να το κάνει “σούπα”. Άνευρο και αδιάφορο με δύο λόγια.

Αντίθετα, η Ζέτα Μακρυπούλια με λιγότερο καλή ιδέα, τα πάει εξαιρετικά φέτος.

Η είδηση που βγαίνει μέσα από τα δεδομένα και τις αντιδράσεις των δύο πλευρών, δείχνουν πως ο Αντ1, δεν χρειάζεται άλλο την Μπεκατώρου! Του χρόνου θα συνεχίσει τηνμεγάλη καριέρα της σε άλλο κανάλι.

Τι είπε στον Μπάκα για την εκπομπή της Χρηστίδου:
Είναι μια άλλη σεζόν φέτος. Το ενδιαφέρον είναι ότι υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός. Καλό είναι γιατί υπάρχουν δουλειές για τους ανθρώπους.

Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με το Your Face Sounds Familiar. Ό,τι πει ο κορονοϊός. Αν επιτραπεί να υπάρχει κοινό στο πλατό, νομίζω ότι η διάθεση του καναλιού είναι να γίνει. Αν δεν επιτρέπεται όμως… Δεν έχω κάνει συζητήσεις. Εμείς τις κάνουμε Νοέμβριο, Δεκέμβριο», δήλωσε η Μαρία Μπεκατώρου.

Μαρία Μπεκατώρου -Αντώνης Αλεβιζόπουλος: ΜΑΣΚΟΦΟΡΕΜΕΝΗ βόλτα “αγκαζέ”

Διαβάστε ακόμα:
Μαρία Μπεκατώρου: Αποκάλυψα την ΜΑΧΗ μου με την ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ με την προϋπόθεση ότι θα λυτρωθώ γιατί όλοι με ρωτούσαν Όταν αποφάσισα να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα, το αποκάλυψα με την προϋπόθεση ότι θα λυτρωθώ γιατί όλοι με ρωτούσαν. Όχι μόνο οι δημοσιογράφοι, αλλά και οι δικοί μου άνθρωποι. Ήτανε πάρα πολύ καταπιεστικό.

Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε κι ακόμη με ρωτάνε. Δεν θα ξαναμιλήσω γι’ αυτό το θέμα. Γιατί, τώρα έχω αποφασίσει ότι θέλω να ηρεμήσω και σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου. Αν αποφασίσω να αναφερθώ και πάλι στο συγκεκριμένο θέμα, θα το πράξω. Είναι λίγο καταπιεστικό να απαντάς συνέχεια σε κάτι που δεν υπάρχει.

Αισθάνεσαι ότι σου κάνει κακό;

Όχι, δεν μου κάνει κακό. Όταν δεν υπάρχει κάποια αλλαγή σε αυτό το κομμάτι δεν υπάρχει λόγος να το συζητάω.

Μετάνιωσες που μίλησες ανοιχτά;

Όχι, δεν το έχω μετανιώσει ποτέ. Γιατί αν δεν το είχα κάνει τότε, τώρα θα απαντούσα στην ερώτηση γιατί δεν έχω κάνει παιδί.

Γιατί νομίζεις ότι οι δημοσιογράφοι «σκαλίζουν» συνεχώς αυτό το θέμα;

Γιατί πουλάει. Η εγκυμοσύνη σε μια παρουσιάστρια που έχει δηλώσει ανοιχτά ότι δεν μπορεί να κάνει εύκολα ένα παιδάκι, πουλάει.
 

Leave a comment

Your email address will not be published.