ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Παπάς κλείδωσε το μελλόνυμφο ζευγάρι έξω από την εκκλησία, γιατί η νύφη άργησε να φτάσει

3

Δεν υπάρχει αυτό που συνέβη σε εκκλησία της Λάρισας! Ένα ζευγάρι παντρευόταν, όμως η νύφη άργησε λίγο παραπάνω από το επιτρεπτό, -45 λεπτά για την ακρίβεια – γεγονός που εξόργισε τον παπά που θα τελούσε το μυστήριο.

Σύμφωνα με το onlarissa, με το που έφτασε η νύφη στην εκκλησία, ο παπάς είπε στο ζευγάρι ότι είχε μια δουλειά κι ότι θα επιστρέψει σε 45 λεπτά. Μπήκε, λοιπόν, στην εκκλησία και τους κλείδωσε όλους απ’ έξω.

Μετά από μιάμιση ώρα, τελικά, το μυστήριο πραγματοποιήθηκε, το ζευγάρι, όμως, κατήγγειλε το περιστατικό στη Μητρόπολη.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

3 Σχόλια

  1. Αμαλία στο άρθρο

    Συμφωνώ απόλυτα με το προηγούμενο σχόλιο… Πολύ καλά έκανε ο παπάς … Απαράδεκτη η νύφη και ο γαμπρός που κατήγγειλε το γεγονός…

  2. εργαζ στο άρθρο

    Και πολύ καλά έκανε! Κανονικά θα έπρεπε και οι καλεσμένοι να αποχωρήσουν γιατί η συγκεκριμένη ζήτησε να την τιμήσουν με την παρουσία τους και αυτή τους έγραψε!!
    Το κακό παράγινε με τα κακομαθημένα εγωπαθή νυμφίδια, που νομίζουν οτι επειδή ένας χάφτας γκόμενος και δυό ανεπαρκείς γονείς τα ανέχονται, μπορούν να εμπαίζουν και άλλους σοβαρούς ανθρώπους.
    Για τον δε γαμπρό, που έσπευσε την άλλη μέρα να καταγγείλει τον ιερέα στον Μητροπολίτη, έχω να του συστήσω να βγάζει κάπου κάπου το κεφάλι από το β ρ α κί της για να παίρνει και λίγο αέρα.