Δέσποινα Βανδή: Η συνταγή για πιο υγιεινά μπιφτέκια και οι βόλτες με χριστουγεννιάτικη διάθεση!

2

Είναι από τις καλύτερες μαγείρισσες της showbiz! Η Δέσποινα Βανδή μπορεί να δίνει και φέτος τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή του Mamma Mia, αλλά πάνω απ’ όλα είναι νοικοκυρά και μαγείρισσα. Άλλωστε προτεραιότητα για εκείνη έχει η φροντίδα της οικογένειάς της. Σήμερα λοιπόν μαγείρεψε μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο και μοιράστηκε μαζί μας το παρακάτω μυστικό.

Mεταξύ άλλων, έγραψε στην φωτογραφία: «Αντί για ψωμί ή φρυγανιά βάζω μερικές κουταλιές φαγόπυρο και αμάρανθο που είναι superfoods! Είναι μια εναλλακτική που σας λέω να δοκιμάσετε γιατί τα παιδιά ειδικά δεν πρόκειται να τα φάνε έτσι απλά αλλά οι ιδιότητες αυτών των δυο δημητριακών είναι θεραπευτικές! Αν ειδικά ψάξετε για τον αμάρανθο θα βρείτε ότι και οι αστροναύτες της NASA τον συμπεριλαμβάνουν στο διαιτολόγιο τους!»

Λίγο μετά την μαγειρική της, βγήκε για τη βόλτα της και μπήκε σε χριστουγεννιάτικο κλίμα, αφού πήγε στο μαγαζί οπτικών ενός φίλου της, που είχε στολίσει. Η Δέσποινα δεν κρατήθηκε και τραγούδησε μπροστά από το στολιμένο δέντρο.

Θέλω να μοιραστώ ένα μυστικό μου μαζί σας!Εδω έχω έτοιμα τα μπιφτέκια μου πριν τα βάλω να ψηθούν στο φούρνο και θέλω να σας πω πως εγώ αντί για ψωμί η φρυγανιά βάζω μερικές κουταλιές φαγοπυρο και αμαρανθο που είναι superfoods!Ειναι μια εναλλακτική που σας λέω να δοκιμάσετε γιατί τα παιδιά ειδικά δεν πρόκειται να τα φάνε έτσι απλά αλλά οι ιδιότητες αυτών των δυο δημητριακών είναι θεραπευτικές!Αν ειδικά ψάξετε για τον αμαρανθο θα βρείτε ότι και οι αστροναύτες της NASA τον συμπεριλαμβάνουν στο διαιτολόγιο τους!Δεν είναι τυχαίο!Εχω να σας πω ότι δεν αλλοιώνει τη γεύση και έτσι όλοι τους θα το φάνε χωρίς να το καταλάβουν!!!??? Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε για πιο υγιεινή διατροφή είτε αφορά τον εαυτό σας είτε τους αγαπημένους σας σας προκαλώ να το δοκιμάσετε! Εμένα τυχαία μου προέκυψε γιατί όχι λοιπόν;❤️❤️❤️

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

2 Σχόλια

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com