Δέσποινα Βανδή: Όλη η αλήθεια για τις υποτιθέμενες δηλώσεις της μετά τη διάρρηξη

5

Πριν από μερικές εβδομάδες άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της στη Βούλα και κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Το συμβάν κλόνισε τη Δέσποινα Βανδή η οποία δε θέλησε να μιλήσει στους δημοσιογράφους παρόλα αυτά εβδομαδιαίο περιοδικό της χρέωσε αποκλειστικές δηλώσεις. Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε για το συμβάν.

Λόγω της αναγνωρισιμότητας του Ντέμη και της δικής σου, το γεγονός ανακυκλώθηκε πολύ. Δημοσιεύτηκαν, μάλιστα, και κάποιες δηλώσεις σου, τις οποίες εκ των υστέρων ξεκαθάρισες πως δεν έκανες ποτέ.

Δεν υπήρξε ποτέ καμία δήλωση, ούτε καν στη μορφή τηλεφωνήματος. Η αλήθεια είναι πως το τηλέφωνο δεν σταμάτησε να χτυπάει. Έχουμε ανθρώπους που μας αγαπούν και τους αγαπάμε και ήταν λογικό να θέλουν να μάθουν. Αλλά εγώ την επόμενη ημέρα είχα να αντιμετωπίσω όλον αυτό το χαμό. Ήθελα να το παρουσιάσω όσο γίνεται λιγότερο οδυνηρό στα παιδιά των παιδιών μου. Δεν είχα την ψυχική δύναμη να ανταποκριθώ σε όλα τα τηλέφωνα, ακόμα και σε ανθρώπους που αγαπάω. Έλεγα διαρκώς την ίδια ιστορία κι αυτό με κούραζε αφάνταστα, γιατί από την επόμενη ημέρα συνέχισα να ζω τη ζωή μου. Δεν ήθελα να μιλώ για αυτό, πόσο μάλλον να συνομιλήσω και να κάνω δηλώσεις στο Χ δημοσιογράφο. Καταλαβαίνεις ότι εκνευρίστηκα πάρα πολύ με αυτό που συνέβη, γι’ αυτό και το έγραψα. Δεν σήκωνα το τηλέφωνο σε φίλους μου. Δεν θα μπορούσα να μιλήσω με έναν άνθρωπο που έχει την ιδιότητα του δημοσιογράφου, που, από ό,τι άκουσα, αναφέρθηκε ως κολλητός μου. Έχω πολύ καλές σχέσεις με δημοσιογράφους τόσα χρόνια, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται ότι γίνονται κολλητοί μου. Κολλητοί μου είναι οι άνθρωποι που έρχονται σπίτι μου, πίνουμε καφέ, λέμε τα νέα μας, μοιραζόμαστε τη ζωή μας.

Σου έχει ξανασυμβεί να βλέπεις ως λεγόμενά σου πράγματα που δεν έχεις ποτέ πει;

Έχω διαβάσει κατά καιρούς αυτό που χρησιμοποιείται στο χώρο σας «από πηγές» ή «από το στενό της περιβάλλον». Και πραγματικά αν είχε γραφτεί κάτι μέσα σε αυτά τα πλαίσια, δεν θα μπορούσα να απαντήσω κιόλας, γιατί κάποιος θα μπορούσε να πει ότι «μου το είπε ένας δικός σου άνθρωπος». Με ενόχλησε το να δουν τα παιδιά μου σε ένα περιοδικό να χρησιμοποιεί η μητέρα τους εκφράσεις που δεν είπα και ποτέ.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

5 Σχόλια