Δέσποινα Βανδή: Το πρώτο μήνυμα μετά τη διάρρηξη στο σπίτι της-“Όταν κάνεις κακό αυτό σου γυρίζει”

0

Δύσκολο Σαββατοκύριακο πέρασαν η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης, αλλά δεν το βάζουν κάτω. Το ζευγάρι έπεσε θύμα διάρρηξης, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στη μεζονέτα τους στα νότια προάστια και τους πήραν χρήματα και κοσμήματα μεγάλη αξίας.

Όταν, οι δυο τους επέστρεψαν στο σπίτι τους στη Βούλα μετά από τις υποχρεώσεις τους, (η τραγουδίστρια βρισκόταν στο θέατρο Ακροπόλ για το musical Mamma Mia) αντιλήφθηκαν έντρομοι πως είχε παραβιαστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκαν από ένα παράθυρο που βρίσκεται στο ισόγειο της διώροφης μονοκατοικίας τους. Οι αστυνομικές δυνάμεις από το πρωί της Κυριακής, 12.11.2017 προσπάθησαν να συλλέξουν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Επίσης επιχείρησαν να μιλήσουν με ανθρώπους που έχουν πρόσβαση στη μονοκατοικία.

Εκτός, όμως, από την οικονομική ζημιά, το ζευγάρι υπέστη και μεγάλο σοκ μετά τη διάρρηξη. Ωστόσο, και οι δυο στάθηκαν δυνατοί, με την Δέσποινα Βανδή να πηγαίνει κανονικά την Κυριακή στο θέατρο Ακροπόλ και στην παράσταση Mamma Mia, όπου πρωταγωνιστεί. Μετά το τέλος του έργου μάλιστα, η ίδια έστειλε το δικό της μήνυμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά “Όταν κάνεις κακό αυτό σου γυρίζει”.

“Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για απόψε και εγώ προσωπικά ακόμη περισσότερο!Το είχα πολλή ανάγκη αυτό που έγινε σήμερα στο @mammamiagreece!Μου δώσατε δύναμη και χαρά που τη χρειαζόμουν!Έχω μια αρχή στη ζωή μου…Όταν κάνεις κακό σου γυρίζει πάντα πίσω και αντιστοίχως όταν κάνεις καλό αυτό επιστρέφει…

Αν αποφασίσουμε λοιπόν κάποια στιγμή να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και μόνο αν αλλάξουμε εμείς θα μπορέσουμε να προσφέρουμε έναν καλύτερο κόσμο τόσο στα παιδιά μας αλλά και στα παιδιά όλου του κόσμου…”, έγραψε στο Instagram.

Σας ευχαριστούμε παρα πολύ για απόψε και εγώ προσωπικά ακόμη περισσότερο!Το είχα πολλή ανάγκη αυτό που έγινε σήμερα στο @mammamiagreece!Μου δώσατε δύναμη και χαρά που τη χρειαζόμουν!Εχω μια αρχή στη ζωή μου…Όταν κανεις κακό σου γυρίζει πάντα πίσω και αντιστοίχως όταν κανεις καλό αυτό επιστρέφει… Αν αποφασίσουμε λοιπόν κάποια στιγμή να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και μόνο αν αλλάξουμε εμείς θα μπορέσουμε να προσφέρουμε έναν καλύτερο κόσμο τόσο στα παιδιά μας αλλά και στα παιδιά όλου του κόσμου…

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com