Δέσποινα Μαλέλη: Η κόρη της Μαρία Σταματέρη είναι ολόιδια με τον πατέρα της Σταμάτη

Δέσποινα Μαλέλη: Η κόρη της Μαρία Σταματέρη είναι ολόιδια με τον πατέρα της Σταμάτη Ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος έχει σημειώσει μακρά πορεία στο χώρο των media, έχει αποκτήσει μία κόρη με την δημοσιογράφο Μαρία Σταματέρη.

Θρήνος για τον Σταμάτη Μαλέλη

Η κόρη του γνωστού δημοσιογράφου Σταμάτη Μαλέλη, προσπαθεί να μένει μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο φαίνεται πως ακολουθεί τα χνάρια των γονιών της. Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει ο Σταμάτης Μαλέλης, πατέρας και κόρη μοιάζουν πάρα πολύ.

Δέσποινα Μαλέλη: Η κόρη της Μαρία Σταματέρη είναι ολόιδια με τον πατέρα της Σταμάτη

Μαρία Σταματέρη: Η γνωριμία με τον Σταμάτη Μαλέλη και το επάγγελμα της κόρης τους
Η Μαρία Σταματέρη μιλώντας παλαιότερα για τον Σταμάτη Μαλέλη και τη γνωριμία τους είχε δηλώσει: «Στο δεύτερο έτος της σχολής γνωρίζω τον Μαλέλη. Ήταν πιο μεγάλος. Ήταν φίλος του αδελφού μου. Ήταν κι αυτός στην ΑΣΟΕΕ. Δούλευα σε ένα μπαράκι.

Άγριος καυγάς Κοτρώτσου – Μαλέλη στην ΕΡΤ

Με κυνηγούσε γιατί μαζεύονταν τα αγόρια και έβαζαν βαθμό στις νέες φοιτήτριες. Και μου έβαλαν 10. Και τους είπε ότι θα την παντρευτώ. Πάω μια μέρα σπίτι μου και τον είδα μπροστά μου. Δεν ήξερε ότι ήμουν αδελφή του φίλου του. Ερχόταν κάθε μέρα έξω από το μαγαζί για να πάμε για ποτάκι.

Ένταση μεταξύ Κικίλια – Μαλέλη στον αέρα του OPEN!

Μια μέρα έβρεχε καταρρακτωδώς και βγαίνω και βλέπω ένα Σταμάτη μούσκεμα. Ε, ανέβηκα στη μηχανή και αυτό ήταν. Παντρευτήκαμε αρκετά σύντομα. Στον χρόνο πάνω παντρευτήκαμε, κάναμε την Δέσποινα. Παντρεύτηκα 8 μηνών έγκυος».

«Δεν μου αρέσει που η κόρη μας ακολουθεί τα χνάρια μας. Δεν είναι ωραίος χώρος. Όταν έχεις ένα παιδί μοναχοπαίδι θες να είναι σε έναν χώρο πιο γλυκό» πρόσθεσε για την κόρη της, Δέσποινα Μαλέλη.


Δημοσιεύτηκε

σε

από