<

Δέσποινα Βανδή (Δεν το ειπαμε ΕΜΕΙΣ): “Ήμουν πολύ μέτρια όταν ξεκίνησα” Comments Off on Δέσποινα Βανδή (Δεν το ειπαμε ΕΜΕΙΣ): “Ήμουν πολύ μέτρια όταν ξεκίνησα”

Δέσποινα Βανδή (Δεν το ειπαμε ΕΜΕΙΣ): “Ήμουν πολύ μέτρια όταν ξεκίνησα” Comments Off on Δέσποινα Βανδή (Δεν το ειπαμε ΕΜΕΙΣ): “Ήμουν πολύ μέτρια όταν ξεκίνησα”

Δέσποινα Βανδή (Δεν το ειπαμε ΕΜΕΙΣ): “Ήμουν πολύ μέτρια όταν ξεκίνησα” Η Δέσποινα Βανδή υποδέχτηκε τη Φαίη Σκορδά στην ταράτσα του Θεάτρου Άλσους όπου αύριο κάνει πρεμιέρα το έργο που πρωταγωνιστεί.

Αποκάλεσε dream team τους συντελεστές της παράστασης αλλά αποκάλυψε ότι έχει λιγότερο άγχος από ό,τι στην πρώτη της απόπειρα στο θέατρο με το Mama mia.

Δέσποινα Βανδή: Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ διεθνής καριέρα με ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ

“Χτυπούσε το τρίτο κουδούνι και ήθελα να φύγω”, είπε χαρακτηριστικά.

Στο δίλημμα “τραγουδίστρια ή ηθοποιός” δήλωσε ξεκάθαρα τραγουδίστρια απλώς όπως είπε τη συναρπάζει ο κόσμος του θεάτρου.

Σκληρή ΕΠΙΘΕΣΗ προς την Δέσποινα Βανδή: «Η καημένη. Δεν κάνει επιτυχίες»

Όπως μάλιστα δήλωσε θα ήθελε να κάνει μαθήματα υποκριτικής αλλά δεν προλαβαίνει διότι “έχω και μία οικογένεια!”

“Η κόρη μου είναι φυσικό ταλέντο”
Η Δέσποινα Βανδή ομολόγησε ότι όταν ξεκινούσε την καριέρα της δεν είχε το φυσικό ταλέντο που έχει η κόρη της.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΗΛΙΚΙΑ: ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ;

“Ήμουν πολύ μέτρια όταν ξεκίνησα. Δούλεψα πολύ. Η κόρη μου τραγουδάει και είναι θείο το ταλέντο που έχει. Εγώ δεν ήμουν έτσι. Έλεγα ένα τραγούδι λαχάνιαζα, πότε έβρισκα τις νότες και πότε όχι. Δεν πιστεύω ότι θα περνούσα στο X Factor”, είπε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη, “γειώνει” την κόρη της ότι δεν φτάνει μόνο το ταλέντο για να κάνει καριέρα. “Μπορεί να της λέω ότι έχει θεία φωνή αλλά δε σημαίνει ότι θα καταφέρει να κάνει καριέρα”, είπε.

Δέσποινα Βανδή: Απαντά για τα προβλήματα στη σχέση της με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Ως μαμά δεν είναι ενοχική διότι όπως είπε το επάγγελμά της τής επέτρεψε να έχει χρόνο να αφιερώσει στα παιδιά της.

Φωνάζει περισσότερο στην κόρη της διότι στον γιο της δεν μπορεί να υψώσει τη φωνή της ενώ όπως είπε τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της είναι πιο αυστηροί με τα παιδιά τους από ό,τι οι άλλοι γύρω τους, για να τα προστατέψουν.

Η επιθυμία της Δέσποινας Βανδή είναι να πάει η κόρη της να σπουδάσει μουσική έξω για να πάρει “τις βάσεις μια παγκόσμιας μουσικής παιδείας και αντίληψης”.

“Είναι πολύ δύσκολα έξω. Καταλαβαίνω γιατί τρελαίνονται. Διότι δεν έχουν ζωή”, είπε.

“Το My Greece θα συνεχίσει και του χρόνου”
Η Δέσποινα μίλησε για την ταξιδιωτική εκπομπή που παρουσιάζει στο Open και όπως αποκάλυψε είναι δικής της παραγωγή.

Δέσποινα Βανδή ΜΑΜΑ: Δείτε τι αποκάλυψε για τα παιδιά της

Προέκυψε από μια εσωτερική της ανάγκη.

“Ο στόχος μου ήταν αυτοί που τη βλέπουν να τη χαίρονται”, σχολίασε ενώ εξήγησε ότι γνώριζε εξαρχής ότι τα ποσοστά δεν θα ήταν αντίστοιχα με το να ήταν η εκπομπή σε κάποιο μεγάλο κανάλι. Παρόλα αυτά πήρε θετικά σχόλια και τα ποσοστά άρχισαν να ανεβαίνουν.

Όπως είπε το My Greece θα συνεχίσει και του χρόνου

Η Δέσποινα δεν θέλησε να μιλήσει για το X Factor καθώ

Previous ArticleNext Article

ΑΝΑΤΡΟΠΗ για την Δέσποινα Βανδή: ”Η κόρη μου Μελίνα Νικολαϊδη πάει προς Νομική” Comments Off on ΑΝΑΤΡΟΠΗ για την Δέσποινα Βανδή: ”Η κόρη μου Μελίνα Νικολαϊδη πάει προς Νομική”

ΑΝΑΤΡΟΠΗ γιτ την Δέσποινα Βανδή: ”Η κόρη μου Μελίνα Νικολαϊδη πάει προς Νομική” “Δε ξέρω αν η κόρη μου θα ασχοληθεί με τη μουσική. Είναι δικό της θέμα. Προς το παρόν πάει προς Νομική.

Δέσποινα Βανδή- Μελίνα Ασλανίδου: Πάνε στον ίδιο ΠΛΑΣΤΙΚΟ και φαίνονται σαν διδυμες

Αν καταλήξει ότι τελικά θέλει όντως να ασχοληθεί με το μιούζικαλ και θέλει να σπουδάσει στο εξωτερικό, αυτό είναι κάτι που άλλο. Της αρέσει πολύ το μιούζικαλ.

Δέσποινα Βανδή φωτογραφίες: Με την ΑΔΕΡΦΗ του Ντέμη Νικολαΐδη

Είναι μικρή. Εγώ 18 χρονών δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω. Το ταξίδι ξεκινάει και δε ξέρεις που θα σε βγάλει. Αυτό που θέλω είναι να απολαύσει το ταξίδι και εκείνη και ο γιος μου.

Προσοχή! Η Δέσποινα Βανδή ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ με fillers τελευταίας γενιάς

Αυτός πια είναι ο σεφ του σπιτιού” δήλωσε.