Δέσποινα Βανδή: ” Ευχαριστώ το Θεό που αξιώθηκα και μπήκα στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο…”

Δέσποινα Βανδή: '' Ευχαριστώ το Θεό που αξιώθηκα και μπήκα στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο…''
Δέσποινα Βανδή: '' Ευχαριστώ το Θεό που αξιώθηκα και μπήκα στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο…''

Δέσποινα Βανδή: ” Ευχαριστώ το Θεό που αξιώθηκα και μπήκα στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο…” Το συγκινητικό μήνυμα της τραγουδίστριας
Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες, η Δέσποινα Βανδή για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Σε ένα διάλειμμα από το φορτωμένο της πρόγραμμα η τραγουδίστρια θέλησε να επισκεφτεί το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο οποίο σπούδασε πριν αρκετά χρόνια.

Kατερίνα Καινούργιου: ”Ναι έχω κάνει επίπονη πλαστική!”

Να θυμίσουμε πως η Δέσποινα έχει τελειώσει το τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, ωστόσο την κέρδισε το τραγούδι!

Το 2019, βρέθηκε ξανά στο αμφιθέατρο και η συγκίνηση της ήταν μεγάλη! Μόλις έκατσε στα έδρανα της ήρθαν στο μυαλό όλες οι όμορφες αναμνήσεις από τα ξέγνοιαστα φοιτητικά χρόνια που έζησε στη Θεσσαλονίκη.

Κατερίνα Καινούργιου: Έγκυος από τον τελευταίο σύντροφό της; Τι λέει η ίδια

«Η αλήθεια είναι πως συγκινήθηκα πολύ! Από εδώ μέσα ξεκίνησαν όλα! Τη μέρα που έφυγα δεν ήξερα πόσο θα άλλαζε η ζωή μου! Ούτε ότι αυτή η αλλαγή άρχισε ουσιαστικά από εδώ! Ευχαριστώ το Θεό που αξιώθηκα και μπήκα στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο… img

Δεν είναι μόνο αυτά που έζησα μέσα σε αυτό το αμφιθέατρο είναι ο,τι μου απέμεινε στην ψυχή όταν πια έπαψα να έρχομαι …» ήταν το μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Leave a comment