Δέσποινα Βανδή: Είπε μεταξύ άλλων γι΄αυτό που της συνέβη και την εξαπάτηση!

Δέσποινα Βανδή: Είπε μεταξύ άλλων γι΄αυτό που της συνέβη και την εξαπάτηση!

Δέσποινα Βανδή: Είπε μεταξύ άλλων γι΄αυτό που της συνέβη και την εξαπάτηση! Η τραγουδίστρια μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» και είπε μεταξύ άλλων γι΄αυτό που της συνέβη και την εξαπάτηση:

Δέσποινα Βανδή Άννα Βίσση: Μέσα σε 3 ώρες από την κυκλοφορία, έγινε Νo1 στο iTunes chart.

« Όταν μιλήσαμε με τους υπευθύνους μας είχαν πει πως κάνουν αφιερώματα σε ανθρώπους που είναι δημοφιλής μέσα από την δουλεία που κάνουν και η εκπομπή λεγόταν “Made in Europe”.

Αντί για “Made in Europe” είδα μια εκπομπή που λεγόταν “Rich and Famous” . Είναι δυνατόν να μπούμε εμείς σε τέτοια κατηγορία όταν το σπίτι δεν ήταν καν δικό μας και το νοικιάζαμε; Έπαθα σοκ».

 

Για την αδυναμία που είχε στον πατέρα της και την ιδιαίτερη σχέση που είχε μαζί του μίλησε σε συνέντευξή της η Δέσποινα Βανδή.

“Είχα μεγάλη αδυναμία στον πατέρα μου, τον έχω χάσει 15 χρόνια, συνηθίζεις την απουσία”, αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή μιλώντας για πρώτη φορά σε μια εξομολόγηση από καρδιάς στον Τάσο Τρύφωνος για την εκπομπή “Τετ α τετ” στο ΡΙΚ .

Η γνωστή τραγουδίστρια μάλιστα, για πρώτη φορά είπε το μεγάλο της παράπονο… “Την τελευταία φορά που ήταν και τον είδα στην εντατική, έχω παράπονο που δεν πρόλαβα να του πω για τον Ντέμη”.

Σοκ! Η Δέσποινα Βανδή ‘εκτέλεσε εν ψυχρώ’ τον Τόλη Βοσκόπουλο!

Για εκείνη άλλωστε, ο σύζυγός της είναι κάτι παραπάνω από το στήριγμά της. Είναι ο άντρας που θαυμάζει… “Ο Ντέμης είναι άνθρωπος με σπάνιο μυαλό, με ιδεώδη, δύσκολο να τον αλλάξεις, δεν διαβρώνεται. Αν είχαμε 10 ανθρώπους σαν τον Ντέμη στην Ελλάδα”, είπε και συμπλήρωσε: “Γυναίκα αισθάνθηκα στα 29 μου, όταν γνώρισα τον Ντέμη”.

Τέλος για το ντοκιμαντέρ που είχε προβάλει το Discovery Channel κατατάσσοντας εκείνη και τον άντρα της στους “rich and famous” εξομολογήθηκε: “Μετάνιωσα που δεν έκανα μήνυση για το ντοκιμαντέρ στο Discovery Channel. Έκανε κακό στη γνώμη του κόσμου για εμένα. Εκείνο το απόγευμα που είδα το ντοκιμαντερ, έπαθα σοκ.”

Leave a comment