Δέσποινα Βανδή ΗΛΙΚΙΑ: “Δεν με ενδιαφέρει κανείς να με λέει 25 ή 30. Δεν είμαι άλλωστε.”
Δέσποινα Βανδή ΗΛΙΚΙΑ: “Δεν με ενδιαφέρει κανείς να με λέει 25 ή 30. Δεν είμαι άλλωστε.” Τι συνέβη όμως όταν μπήκε στην 5η δεκαετία της ζωής της; «Στα 50 μου συνειδητοποίησα ότι οι άλλοι αλλάζουν στο πώς σε βλέπουν, δεν αλλάζεις εσύ. Και στα 49 και στα 48 βρισκόμουν πάνω κάτω στα ίδια.
H νέα “σπόντα” του Τριαντάφυλλου για τη Δέσποινα Βανδή μια μέρα πριν το live του J2US
Με το που μπαίνει το 50 σε μια γυναίκα αρχίζει να λέει η άλλη, “αυτή η φωτογραφία που έβγαλες είναι λίγο αρκετά σέξι, μήπως τώρα…; Τώρα είσαι 50! Ναι αλλά στα 49 δεν σε πείραζε. Ναι αλλά τώρα…”. Άρα αλλάζει η οπτική των άλλων προς εσένα, διότι εσύ είσαι αυτό που ήσουν.
ΒΟΜΒΑ! Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΚΑΝΑΒΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ!!!
Δεν σου επιτρέπεται επειδή μπήκε ένας αριθμός; Γιατί; Ποιος το ορίζει αυτό; […] Ξέρω πολύ καλά πού βρίσκομαι. Δεν με ενδιαφέρει κανείς να με λέει 25 ή 30. Δεν είμαι άλλωστε. Δεν είμαι μια 50άρα που θέλει να κάνει μια που είναι 25. Προσπαθώ να κάνω έναν άνθρωπο καλοδιατηρημένο στην ηλικία που βρίσκεται».
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
