Δέσποινα Βανδή ΚΙΛΑ: ‘ Βλέπω ότι δεν αδυνατίζω με τον τρόπο που αδυνάτιζα, δεν χάνω εύκολα βάρος.’
Δέσποινα Βανδή ΚΙΛΑ: ‘ Βλέπω ότι δεν αδυνατίζω με τον τρόπο που αδυνάτιζα, δεν χάνω εύκολα βάρος.’ Σχετικά με την εξωτερική της εμφάνιση και αν έχει προχωρήσει σε αισθητικές επεμβάσεις είπε: «Μεγαλώνοντας νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάω σε έναν πλαστικό χειρουργό. Δεν έχω αγωνία. Βλέπω ότι το δέρμα μου “καταρρέει”.
Δέσποινα Βανδή η Σπαρτιατική προπονησή της: Δύο ώρες, έξι φορές την εβδομάδα, κυρίως τα πρωινά!
Βλέπω ότι δεν αδυνατίζω με τον τρόπο που αδυνάτιζα, δεν χάνω εύκολα βάρος. Η προσπάθεια πρέπει να είναι τριπλάσσια, είναι κουραστικό όλο αυτό. […] Τώρα που βλέπω παλιές φωτογραφήσεις, βλέπω ότι ήμουν πολύ αδύνατη. Δεν το έκανα επίτηδες. Από το άγχος μου δεν μπορούσα να φάω».Όσο για το τι εικόνα είχε για τη ζωή της στα 50, είπε: «Δεν είχα αυτή! Στα 20 μου θεωρούσα ότι μια γυναίκα στα 50 είναι μεγάλη γυναίκα. Αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο συστήνεσαι πια μέσα σε αυτούς τους χώρους.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΑ!
Είμαι τραγουδίστρια και πρέπει κάπου να τραγουδήσω, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνεις με τον τρόπο που το έκανες. Οφείλεις και εσύ να ωριμάσει και η παρουσία σου και τα τραγούδια σου. Το μεθοδεύω προς τα εκεί, γι’ αυτό χαίρομαι που κάνω κι άλλα πράγματα. Γιατί δεν θα σταματήσω ποτέ να τραγουδάω, αλλά δεν είναι τα μπουζούκια ο απόλυτος τρόπος αυτή τη στιγμή μέσα από τον οποίο θέλω να εκφράζομαι».
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
