Δέσποινα Βανδή: Μας έβαλε στο σπίτι της! Πρώτη φορά κάθε γωνιά του σε μοναδικές φωτογραφίες

Κάθε γωνιά του σπιτιού της μας δείχνει η λατρεμένη ταργουδίστρια παρουσιάστρια ηθοποιός. Κάθημερινά, έχει επιδωθεί σε μια σειρά μικρών αποκαλύψεων – που συνθέτουν μια τεράστια αποκάλυψη! Μάθαμε, γνωρίσαμε, από την ίδια, σχεδόν κάθε σημείο του τεράστιου υπέροχου σπιτιού που νοικιάζει στα νότια προάστεια με πισίνα, αλλά φυσικά μοναδική θέα μέχρι την…Αίγινα και πιο πέρα!

Η Δέσποινα Βανδή μας έβαλε στο σπίτι της! Πρώτη φορά κάθε γωνιά του σε μοναδικές φωτογραφίες Κάθε γωνιά του σε μοναδικές φωτογραφίες Η Δέποινα Βανδή μας δείχνει παρακάτω μια σειρά από φωτογραφίες του σπιτιού της τα τελευταία πέντε χρόνια. Πριν απ’ αυτό, έμενε σ΄εάν εξίσου τεράστιο με ίδια θέα, λίγες εκατοντάδες μέτρα πιο πέρα. Αγαπημένο σημείο της 51χρονης δεν είναι άλλο από την κουζίνα στην οποία μαγειρεύει συνεχώς για την οικογένειά της. Όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ παρακάτω, η κουζίνα είναι κατηγορία από μόνη της.

Αγαπημένο σημείο της 51χρονης δεν είναι άλλο από την κουζίνα στην οποία μαγειρεύει συνεχώς για την οικογένειά της. Όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ παρακάτω, η κουζίνα είναι κατηγορία από μόνη της.

Πόσες φορές έχετε προσέξει πίσω από τις φωτοργαφίες που ανεβάζει; Ακόμα και αν το χετε κάνει στο παρελθόν, δείτε πόσο απλό είναι: Δείτε, παρατηρήστε πολλές μαζί. Σίγουρα θα καταλάβετε τα πάντα από τον χώρο.

ΤΟ «ΜΥΣΤΙΚΟ» ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟ.

Δες φωτογραφίες παρακάτω

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: