Δέσποινα Βανδή: Ποστάρει με τις φίλες της με μαγιό, άβαφη και χωρίς ρετούς
Στις όμορφες Κυκλάδες περνά το καλοκαίρι η Δέσποινα Βανδή. Μετά την Κύθνο επισκέφτηκε την Πάρο και την Αντίπαρο. Δέσποινα Βανδή: Ποστάρει με τις φίλες της με μαγιό, άβαφη και χωρίς ρετούς
Μπορεί ο πιο ξεχωριστός συνταξιδιώτης της να ήταν η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη αλλά τις βραδιές που θα θυμάται πιο έντονα από τις φετινές διακοπές τις πέρασε με τις φίλες της, Λήδα Χατζηνικολάου και Άρτεμις Λαμπρινίδη.
“Να γελάτε, να χορεύετε, να τραγουδάτε, να είστε με αυτούς που θέλετε, να χαίρεστε τις μικρές και απλές στιγμές” έγραψε η Δέσποινα Βανδή καλωσορίζοντας τον Αύγουστο στο instagram της.
“Αυτός ο μήνας είναι ο μήνας της ανεμελιάς της αποφόρτισης της χαλάρωσης για τους περισσότερους τουλάχιστον! Απολαύστε τον όσο μπορείτε και πάντα με προσοχή και υπεύθυνα δεδομένων των συνθηκών” συμπλήρωσε.
Δέσποινα Βανδή: Ποστάρει με τις φίλες της


Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
