Hit enter after type your search item

Δέσποινα Βανδή Συνέντευξη: Η σεξουαλική παρενόχληση, Ο Ντέμης, η Μενεγάκη….

/
/
img

Δέσποινα Βανδή Συνέντευξη Διάβασα σε μια συνέντευξή σου ότι είχες δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση σε χώρο εργασίας. Τι είχε γίνει;


Ναι, με αφορμή τους στίχους από το «Κορίτσι πράμα» με ρώτησε η δημοσιογράφος σε μια εφημερίδα αν έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση. Απάντησα, λοιπόν, ότι πριν χρόνια, όταν ακόμα σπούδαζα, δούλευα παράλληλα ως γραμματέας και μου συνέβη. Δέσποινα Βανδή Συνέντευξη

Πώς το αντιμετώπισες;


Αμήχανα. Μετά απ’ αυτό παραιτήθηκα. Είδες, όμως, ακούγοντάς το αυτό κάποιος θα φανταζόταν ότι μου συνέβηκε όταν ξεκινούσα στο τραγούδι. Υποτίθεται, απ’ ό,τι λένε, ότι στη νύχτα γίνονται αυτά. Παρόλ’ αυτά, τόσα χρόνια στο χώρο δεν είχα ποτέ τέτοιο κρούσμα. Μου συνέβη τη μέρα. Δεν θεώρησα ότι ήταν κάτι το φοβερό για να το πω.

Στη νύκτα, δηλαδή, δεν συμβαίνουν αυτά;


Μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, θα έλεγα ότι η μέρα είναι πιο επικίνδυνη από τη νύκτα.

Γενικά προβάλλεις τον sexy εαυτό σου, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει έντονα και το μητρικό σου προφίλ. Δεν συγκρούονται αυτά τα δύο;


Το ένα είναι ρόλος, το άλλο είναι η ζωή μου. Στην καθημερινότητά μου δεν έχω σχέση με το πώς μπορεί να εμφανίζομαι στη σκηνή. Στη σκηνή είμαι ένας ρόλος. Είναι δύο ετερόκλητα πράγματα.

Το μητρικό σου προφίλ υπάρχει έντονα προς τα έξω, επειδή σχεδόν κάθε εβδομάδα τα περιοδικά σε έχουν εξώφυλλο με τα παιδιά σου. Δεν σε ενοχλεί αυτό;


Με ενοχλεί αφάνταστα και δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω. Βρίσκομαι στο σημείο που πραγματικά έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά και σκέφτομαι ότι κάτι πρέπει να κάνω. Είμαι ένα δημόσιο πρόσωπο, το καταλαβαίνω, αλλά τα παιδιά μου δεν είναι και δεν θέλω να τα φωτογραφίζουν. Έχω μαλώσει με φωτογράφους, έχω φωνάξει στη μέση της Κηφισιάς, έχω παρακαλέσει φίλους μου από τα περιοδικά να μην τα βάζουν πλέον, αλλά φαίνεται ότι η πολλή ευγένεια δεν πιάνει.

Η Έλλη Κοκκίνου μου είπε σε συνέντευξή της στο «must» ότι ήσουν ένα από τα άτομα που ήταν κοντά της όταν βίωνε το χωρισμό της. Επίσης, είναι γνωστό ότι είσαι πολύ φίλη με τη Μενεγάκη. Πώς χειρίστηκες τη δική σου στάση όταν μαθεύτηκαν τα πολύκροτα αυτά διαζύγια;


Εγώ δεν είχα τίποτα να χειριστώ. Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι τα χειρίζονται αυτά. Εγώ μπορώ να είμαι δίπλα στον άλλο, όσο ο άλλος μου το επιτρέπει. Δεν έχεις δικαίωμα ούτε να κρίνεις ούτε να επικρίνεις κανένα, επειδή μια μέρα μπορεί να κριθείς κι εσύ. Προσπάθησα να είμαι όσο διακριτική γινόταν. Εγώ δεν θα ήθελα να μιλήσω γι’ αυτά τα θέματα. Είναι τόσο ευαίσθητα και προσωπικά. Ο καθένας πρέπει να κοιτάει τα δικά του. Ξέρεις, πιστεύω ότι και κάποιο κομμάτι του κόσμου όταν τα βλέπει αυτά, ανακουφίζεται και λέει «είδες τελικά αυτά συμβαίνουν ακόμα και στις πιο παραμυθένιες ζωές». Δεν είναι παραμυθένια ζωή, όμως, είναι κανονική ζωή και είναι λογικό στην κανονική ζωή ένα ζευγάρι να χωρίζει.

Γνωστή κυριακάτικη εφημερίδα αναφέρθηκε τότε σε επεισόδιο ανάμεσα σε σένα και την Ελένη Μενεγάκη σε γνωστό εστιατόριο. Πώς αισθάνθηκες όταν διάβασες γι’ αυτό;


Δεν το είδα καν. Δεν θέλω να χάνω το χρόνο μου με πράγματα που μπορεί να με απασχολήσουν με λάθος τρόπο.

Με την Ελένη Μενεγάκη, δηλαδή, είστε όπως ήσασταν;


Δεν θέλω να αισθάνομαι ότι κάθε φορά ρίχνουν ένα προβολέα επάνω μου και με ρωτάνε πράγματα. Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα, ούτε να δώσω λογαριασμό για τη σχέση μου με τον οποιονδήποτε.

Ποια είναι τα μυστικά που κάνουν μια σχέση μετά από πολλά χρόνια, όπως η δική σου με τον Ντέμη, να κρατάει;


Προτού γίνουν ζευγάρι κάποιοι, εννοείται πως είχαν μια συγκεκριμένη ζωή. Δεν πρέπει να καταργείται η μονάδα όταν μπαίνει σε δυάδα. Είναι αναζωογονητικό να έχουν τη δουλειά τους, τους φίλους τους, τις στιγμές τους και να υπάρχουν μαζί και ως ζευγάρι. Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Κάποια στιγμή θα βαρεθείς. Είναι πολύ σημαντικό, επίσης, να μην αφήνεσαι. Μου λένε «έχεις κάνει δύο παιδιά και είσαι έτσι»… Είναι λάθος να σκέφτεσαι έτσι. Το φλερτ μέσα στη σχέση δεν πρέπει να σταματάει ποτέ. Μπορεί να μην είναι όπως τον πρώτο καιρό, αλλά πρέπει να υπάρχει πάντα.

Εσύ είσαι σε πλεονεκτική θέση;


Γιατί;

Επειδή ο Ντέμης σε βλέπει και επί σκηνής κι εκεί μπορείτε να ξαναφλερτάρετε και να σε μυθοποιεί.


Δεν σημαίνει πως επειδή δεν ανεβαίνουν όλες οι γυναίκες σε μια πίστα, δεν μπορούν να κάνουν άλλες δραστηριότητες. Μπορούν να πάνε ένα ταξίδι, να περάσουν ωραία μαζί σ’ ένα ρομαντικό δείπνο… Επίσης, πρέπει να υπάρχει επικοινωνία για να μην συσσωρεύονται πράγματα και να φτάσεις στο σημείο να τσακώνεσαι όταν δεν υπάρχει γάλα στο ψυγείο.

Σε μια σχέση αντίστοιχη της δικής σου με τον Ντέμη, όπου είστε μαζί μετά από τόσα χρόνια και υπάρχει η αγάπη, μια απιστία θα μπορούσε να συγχωρεθεί;


Η απιστία μπορεί να σου προκαλέσει συναισθήματα που δεν μπορείς να προβλέψεις. Δεν θέλω να είμαι θεωρητική, επειδή πρακτικά μπορεί να γίνω η χειρότερη αν μάθω κάτι. Είναι ένα συναίσθημα που δεν ξέρω και ευελπιστώ ότι δεν θα ζήσω.

Μα αν προκύψει μια απιστία θα διαλύσεις ολόκληρη τη σχέση σου γι’ αυτήν;


Μα τι είναι η απιστία και θα προκύψει; Συννεφάκι που φανερώθηκε στον ουρανό, ενώ ο καιρός ήταν αίθριος; Για να προκύψει σημαίνει ότι μια χαραμάδα υπάρχει στη σχέση του ζευγαριού. Δεν προκύπτει ξαφνικά η απιστία. Έλεος!

Το ίδιο ισχύει και στους άντρες;


Δεν νομίζω. Οι άντρες λειτουργούν κάπως διαφορετικά (Γέλια).

Η εμπιστοσύνη είναι σημαντική σε μια σχέση;


Πολύ σημαντική. Αν χαθεί αυτό το κομμάτι, η κάθε υποψία θα γίνεται αφορμή για καβγάδες.

Πώς νιώθεις όταν βλέπεις τον Ντέμη μετά από τόσα χρόνια που είστε παντρεμένοι;


Τον βλέπω και τον θέλω ακόμα. Όταν βλέπω τα μάτια του αισθάνομαι πραγματικά ότι μου αρέσει πολύ ακόμα. Παραμένω ερωτευμένη μαζί του.

Αισθάνεσαι ότι τα έχεις όλα;


Όχι, η ζωή μου δεν είναι ένα εξώφυλλο. Έχω περάσει κι εγώ δύσκολες στιγμές που δεν τις δημοσιοποιώ επειδή είναι πολύ προσωπικές, αλλά έχω πιάσει πάτο ψυχολογικά κάποιες φορές. Έχω, φυσικά, και τις πολύ ανεβαστικές μου στιγμές. Επειδή ο κόσμος βλέπει ένα εξώφυλλο μ’ έναν ωραίο και επιτυχημένο άντρα και δύο παιδιά, δεν σημαίνει ότι όλα είναι ρόδινα στη ζωή του. Είμαστε μια κανονική οικογένεια με τα καθημερινά της προβλήματα.

Θα έκανες ποτέ ένα εξώφυλλο με τον Ντέμη και τα παιδιά;


Όχι, ποτέ. Αφού τον ξέρεις τον Ντέμη, Τάσο. Ακόμη κι αν βρισκόταν κάποιος τρόπος να πειστώ εγώ, εκείνος δεν θα δεχόταν με τίποτα.

Μείωσες το κασέ σου λόγω οικονομικής κρίσης;


Τα χρήματα μειώθηκαν εδώ και χρόνια στη νύκτα. Καταρχάς, δουλεύαμε πιο πολλά βράδια παλαιότερα και πλέον τραγουδάμε μόνο δύο. Αν κάνω κάτι το χειμώνα στην Αθήνα, θέλω να είναι κάτι που να μπορεί ο κόσμος να πληρώσει και να μην είναι εξωφρενικό το ποσό.

Θα παρουσίαζες ένα talent show;


Βεβαίως, αν μου το πρότειναν.

Σε κριτική επιτροπή θα δεχόσουν να είσαι;


Θα το σκεφτόμουνα, αν και δεν μ’ αρέσει όταν στις κριτικές επιτροπές των talent shows αντί να ασχολούνται με τη βελτίωση των παικτών και την κριτική, ασχολούνται με την ίντριγκα για την τηλεθέαση.

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ – ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ: “ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ”

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

  1. Καλα δεν αισθανεται ασχημα η ντροπη που λεει ανοησιες;Τοσο ηλιθιοι οσο η ιδια νομιζει οτι ειναι ο κοσμος; Η ιδια δεν εβγαλε την φατσα των παιδιων της φορα παρτιδα για να προωθησει την κορη της στο τραγουδι; Ποτε ασχοληθηκαν οι παπαρατσι με τα παιδια της πιο πριν; Η ιδια δεν εκανε μηνυσεις και εκτοτε δεν ξανασχοληθηκαν οι δημοσιογραφοι; Γι αυτο και της γυρισαν ολοι την πλατη.Η Μενεγακη παντρευτηκε βαφτισε , γεννησε και δεν πηρε κανενας χαμπαρι και ερχεται μια ανοητη και λεει βλακειες! Η Μενεγακη την εφτυσε κανονικοτατα οπως και την Μπαλατσινου και κλως επραξε

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :