freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Το ΔΙΑΖΥΓΙΟ τα ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ, η ΑΛΗΘΕΙΑ, (Βίντεο). Το ζευγάρι έχει ενδιαφέρον για όσους ασχολούνται με τα της σόου μπιζ. Αυτό βέβαεα που πάντα σκεφτόμαστε όταν τους βλέπουμε σε συνεντεύξεις τους – όπως του Βασίλη Μπισμπίκη στο dot) να κάνουν παράπονα και να δείχνουν εξοργιμένοι σχεδόν για το ότι τους κυνηγούν τα μίντια και οι δημοσιογράφοι είναι οι παρακάτω σκέψεις που μας έρχονται με την “μία” στο νου, αλλά συνήθως δεν τις σχολιάζουμε και απλά τις προσπενάμε.

 

Ούτε που θα δίναμε σημασία. Όμως είναι ευχάριστο ν’ ασχολείσαι με την δουλειά σου. Αφού λοιπόν αυτή είναι η δουλειά μας, όση ώρα αφιερώνουμε σ’ αυτήν καθημερινά δεν είναι για να γκρινιάζουμε, να διαμαρτυρόμαστε για την΄…άδικία εις βάρος μας όπως κάνουν οι διάσημοι.

 

Όμως κοιτάξτε πώς θα σας εξηγήσουμε τι συμβαίνει στ’ αλήθεια και να στε σίγουροι, πριν τελειώσει το κέιμενο θα στε σίγουροι ότι γνωρίζετε την αληθεια!

Θα περιγράφουμε τα γεγονότα όπως εμείς τα ζούμε είναι απλά αυτό! Τίποτα περισσότερο.

Πάμε λοιπόν: Ο Βασίλης Μπισμπίκης όπως και πολλοί άλλοι ηθοποιοί, μόλις βρεθούν στην επικαιρότητα εξαιτίας μιας σχέσης τους δηλώνουν θυμωμένοι, στραβωμένοι, σαν να τους έκανες μεγάλο κακό που ασχολήθηκες μαζί τους ή που θέλεις να τους φωτογραφήσεις.

Όταν ο Βασίλης Μπισμπίκης έκατσε στον καναπέ της εκπομπής “dot” σκέφτηκε πως εκεί βρέθηκε αφού έγινε γνωστή η σ΄χεη του με την Δέποινα Βανδή; Πως απιτούν οι καλλιτέχνες ν’ ασχολείσαι με τη δουλειά τους, όταν κανείς, ούτε ακόμα και οι φίλοι τους δημοσιογράφοι δεν τους πέρνουν συνέντευξη για να ρωτήσουν. Ποιον από σας, ενδιαφέρει που παίζει ο Βασίλης Μπισμπίκης; Σε ποιο θέατρο, πια παράσταση είναι στα άμεσσα σχέδια του;

Βασίλης Μπισμπίκης – Δέσποινα Βανδή: Ξαναχτυπούν και συγκατοικούν

Δεν γνωρίζουν οι ηθοποιοί και τραγουδιστές την αδιαφορία αυτή;  Βεβαίως και την γνωρίζουν! Έχουν προφανώς το άγχος όμως να πείσουν πως είναι τόσο πετυχημένοι στην δουλιεά τους ώστε δεν ε΄χουν ανάγκη την προβολή μέσω φωτογραφιών παπαράτσι.

Ξαναρωτάμε εσάς ως κοινό και ξέρετε πως η απάντηση σας είναι και η μόνη πραγματικότητα: Ψάχνετε να βρείτε, ενδιαφέρεστε να διαβάσετε ποια θα είναι η επόμενη παράσταση του Βασίλη Μπισμπίκη;

Αυτό το ρητορικό ερώτημα τα λέει όλα και αποδυκνύει και την αλήθεια που κρυβουν…

Πόσα άρθρα βλέπατε για τον Βασίλη Μπισμπίκη πριν γίνει γνωστή η σχέση του με την Δέσποινα Βανδή; Πόσα;

Πόσα, παρά το ότι παίζει σε σίριαλ; Ακόμα σημαντικότερο, πόσο ενδιαφέρον είχατε να διαβάσετε κάτι που αφορά στην δουλειά του;

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Το ΔΙΑΖΥΓΙΟ τα ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ, η ΑΛΗΘΕΙΑ, (Βίντεο)
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Το ΔΙΑΖΥΓΙΟ τα ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ, η ΑΛΗΘΕΙΑ, (Βίντεο)

Πάμε τώρα σε κάτι πάρα πολύ σημαντικό για το οποίο  δεν μας νοιάζει αν είναι γνώστης ο Βασίλης Μπισμπίκης, αλλά είναι καλό να το γνωρίζει.

Καταραμένη φτώχεια! Η Βανδή ΝΤΥΝΕΙ με ρούχα της τους ηθοποιούς της παράστασης του Μπισμπίκη

Διότι το ότι υπήρχε δεκαετίες απόλυτη συννενόηση της Δέσποινα Βανδή με τα παριοδικά για τα παπαράτσι θέματα ίσως είναι κάτι που δεν γνωρίζει (αμφιβάλουμε, αλλά δεν μπορούμε να του το προσάψουμε) αλλά οφείλει να λάβει υπόψην του για να θυμώνει όταν έχει όρεξη με την Δέποινα Βανδή και όχι με τους δημοσιογράφους ή τους φωτογράφους.

Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να δηλώνω πράγματα που δεν ήμουν παρόν, ούτε εξ ονόματος ανθρώπων που δεν μ΄’έχουν εξουσιοδοτήσει, θα μιλήσω για τον εαυτό μου και μόνο.

Για την δική μου εμπειρία και μόνο. Γνωρίζω πολύ καλά, από πρώτο χέρ,ι εργαζόμενος μέσα στα περιοδικά και συνεργαζόμενος χρόνια πολλά με τα περισσότερα, πως πολλά – όχι όλα – από τα φωτογραφικά θέματα που βλέπατε τις προηγούμενες δεκαετίες, ήταν συννενοημένα με την Δέσποινα Βανδή.

Νίκος Καρβέλας: ”Η κυρία Βανδή κάνει την Άννα Βίσση καλύτερα απο ΟΛΟΥΣ”

Μου χαν και μένα αναθέσει τέτοια φωτοργαφικά θέματα και τα είχα φωτογραφήσει!

Αυτό το αναφέρω χωρίς νομίζω πλέον να χρειάζεται να εξηγήσω και τον λόγο αφού υποθέτω θα χετε διαβάσει ήδη το κείμενο μέχρι το σημείο αυτό.

 

Δεν με θυμώνει, δεν μ΄ενοχλεί (πια) όταν τους βλεππω κάθε φορά, όχι να παραδέχονται πως προκαλούν, επιθυμούν και ευθύνονται για την δημοσιοποίηση της…προσωπικής τους ζωής.

Απλά, όπως εκείνοι κάνουν την δουλειά τους υποκρινόμενοι κάτι άλλο απ’ αυτό που συμβαίνει, κάνω και γω την δική μου καταθέτονατς μία ακόμα φορά (αφού εκείνοι επαναλαμβάνονται) αυτό ακριβώς που συμβαίνει.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην λέει την αλήθεια κάποιος που έχει ζήσει από τοσο κοντά τα γεγονότα, ούτε υπάρχει κάποιος λόγος εκείνοι να έχουν ελεύθερο το πεδίο, να πασχίζουν για την παραμονή τοςυ στην επικαιρότητα, πατώνατς πάνω στην δουλειά άλλο και συκοφαντώντας την.

Κανείς δεν τους πίεσε να το κάνουν αυτό. Υποθέτω είναι μέσα στο μυαλό τους και τους κυνηγάει το…φάντασμα του “θέλω να μιλάω με την δουλειά μου”. Δεν έχουν προφανώς την δυνατότητα να σκεφτούν πως δεν μπορούν ν’ αποφασίσει κανείς άλλος για το αν και για το τι θα μιλούν, παρά μόνο το κοινό που…αγοράζει! Ουδείς άλλος!

 

 

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner