Δεξίωση Σάκη Ρουβά Κάτιας Ζυγούλη! Το πηγαδάκι Μενεγάκη Κωστόπουλου

Δεξίωση Σάκη Ρουβά Κάτιας Ζυγούλη! Το πηγαδάκι Μενεγάκη Κωστόπουλου Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Ελένη Μενεγάκη και ο Πέτρος Κωστόπουλος, οι οποίοι όπως φαίνεται συναντήθηκαν για πρώτη φορά, μετά από την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με το ακίνητο της οικογένειας του πρώην εκδότη. Η παρουσιάστρια του Alpha μάλιστα, είχε θελήσει να διαψεύσει την είδηση πως ενδιαφέρθηκε ν’ αγοράσει το σπίτι του Πέτρου και της Τζένης, μέσα από την εκπομπή της.

Στο παρακάτω βίντεο, οι δυο τους συζητάνε όσο ο Σάκης τραγουδάει και μάλιστα ο Πέτρος φιλά την Ελένη στο μέτωπο. Η σχέση τους φαίνεται πως είναι μια χαρά και όλοι μαζί διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Συγκεκριμένα είχε πει η Ελένη για το θέμα στην εκπομπή της:

Ελένη Μενεγάκη: H Ελένη Μενεγάκη στόλισε το πλατό της εκπομπής της

Θα μου δώσετε 2 λεπτά χρόνο σε αυτή την εκπομπή, που δεν θέλω να παίρνω ποτέ χρόνο για προσωπικά θέματα αλλά δεν μπορώ να μην το πω γιατί νιώθω πάρα πολύ άσχημα. Για μένα βγαίνουν συνεχώς ιστορίες και δεν απαντάω ποτέ για τίποτα, αλλά κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με οικογένειες θα έπρεπε κάποιοι άνθρωποι να έχουν τουλάχιστον μια ευαισθησία πριν πουν οποιαδήποτε χαζομάρα που μπορεί να τους βολεύει, να το σκεφτούν τρεις φορές.

Διάβασα, λοιπόν, χθες ότι αγοράζω το σπίτι του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού και λέω το σπίτι τους άσχετα με το αν έχουν χωρίσει. Εγώ σε αυτό το σπίτι έχω μπει πάρα πολλές φορές με τη δικιά μου οικογένεια, τη δικιά τους οικογένεια και έχω περάσει πάρα πολύ ωραία. Όπως κι εσείς, έτσι κι εγώ, είχα μάθει κάποτε ότι το σπίτι αυτό χάθηκε. Τότε που ο Πέτρος έπαθε αυτή την πολύ μεγάλη ζημιά. Διάβασα, λοιπόν, ότι έχω μπει και μέσα!

Ελένη Μενεγάκη: «Η Φαμίλια» Μενεγάκη σε ΤΡΕΛΑ κέφια!!!

Είναι πολύ άσχημο πράγμα να διαδίδονται για πλάκα τέτοιου είδους πολύ κακές ειδήσεις! Κανένας, σοβαρός, ευαίσθητος, κανονικός άνθρωπος δεν θα πήγαινε ποτέ να εκμεταλλευτεί τον πόνο κάποιου άλλου, πολύ περισσότερο αν τον ξέρει. Αν υπάρχει μεσίτης -γιατί εγώ το διαψεύδω κατηγορηματικά– οι μεσίτες για να πάρουν την προμήθειά τους σε βάζουν να υπογράψεις. Ποιος είναι αυτός που λέει αυτά τα πράγματα αφού δεν έχει την υπογραφή μου;

Είναι ντροπή και αισθάνομαι απαίσια αν έστω περνάει από το μυαλό της οικογένειας αυτής, των παιδιών αυτών που τα δύο από τα τρία τους παιδιά έχουν βαφτίσει τη δικιά μου Βαλέρια, ότι θα μπορούσα ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο. Ποτέ των ποτών! Το αν περνάω μια βόλτα από το Ψυχικό ή από τη Φιλοθέη ή από το Μαρούσι δε σημαίνει ότι αγοράζω σπίτια.

Νέα Ελένη Μενεγάκη και Ελένη Μενεγάκη Νέα!

Εν πάση περιπτώσει, για κάποια πράγματα θα ήθελα να είστε λίγο πιο ευαίσθητοι. Έχετε πει χοντράδες για μένα, πολλές φορές και βλέπετε ότι δεν απαντάω. Μην το εκμεταλλεύεστε αυτό γιατί υπάρχει και ένα όριο. Και όταν μπερδεύονται οικογένειες και παιδιά, εγώ δεν κάνω πίσω!