freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

ΔΙΑΖΥΓΙΟ για Καραβάτου – Κατσούλη! Από τον Φεβρουάριο σε διάσταση! Σεισμός ή κάτι αναμενόμενο για όσους παρατηρούν τα όσα συμβαίνουν στην τηλεόραση και στην σόου μπιζ!

Εδώ και μήνες το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση σύμφωνα με πληροφορίες και μάλιστα αυτό δεν έχει να κάνει με την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη από την εκπομπή. Η…αποχώρηση ήταν προφανώς μετά από…υπόδειξη του καναλιού. Δεν ήταν οικοιοθελής. Αναμένεται και για την Κατερίνα Καραβάτου στο τέλος της σεζόν, αλλά στην δική της περίπτωση, είναι ρευστά τα πράγματα. Θα θυμάστε όμως που εμείς γράφουμε εδώ και καιρόότι το κανάλι ενοχλήθηκε πολύ από δύο απανωτά λάθη που έκαναν στον αέρα.

…συνεχίζεται σε λίγο!…

Όμως ξαναλέμε, δεν ευθύνονται τα άθη αυτά για τον χωρισμό τους. Οι διαφωνίες κούρασαν και υπήρχαν καιρό τώρα!

Τι γίνεται με το αγαπημένο ζευγάρι; Τους χτύπησε η…παράδοση των πρωινάδικων; Δηλαδή τα παντρεμένα ζευγάρια που κάνουν εκπομπή, την κάνουν με επιτυχία, αλλα χωρίζουν.

Η αλήθεια είναι πως στην εκπομπη χωρίζουν τακτικά αφού πότε λείπει ο ένας, πότε ο άλλος. Όμως πέραν της πλάκας, συμβαίνει κάτι άλλο;

Βασικά οτιδήποτε γράφεται και τους αφορά, προφανώς και ενδιαφέρει. Ο τίτλος προέκυψε από δημοσίευμα που διαβάσαμε και μπορούμε ν απούμε ήταν ανησυχητικό. Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, που κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Είναι Βέβαια Και Ένα Από Τα Πιο Χαρακτηριστικά Τηλεοπτικά Δίδυμα Στο Κανάλι Του Star Και Μάλιστα Με Μεγάλη Επιτυχία! Διαβάστε Παρακάτω…

Κατερίνα Καινούργιου Και Κατερίνα Καραβάτου: Τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Υγείας Και Οι Δημόσιες ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ Τους

Οι οικοδεσπότες της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Star «Στη Φωλιά των Κου Κου» είχαν παραχωρήσει κοινή συνέντευξη στο “TV Έθνος” μιλώντας για τη σχέση τους και αν το φορμάτ του ζευγαριού «πουλάει» τελικά στην ελληνική τηλεόραση.

Κατερίνα: Εγώ με τον Κρατερό δεν νομίζω ότι πουλάμε το ζευγάρι. Δεν είναι συχνές οι αναφορές στην οικογένειά μας.

Κρατερός: Δεν Το Πουλούσαμε Και Ποτέ Γενικότερα.

Προφανώς είμαστε ζευγάρι και οικογένεια, το το ξέρουν όλοι. Δεν αισθανόμαστε ποτέ ότι πρέπει να αναφερθούμε παραπάνω σε αυτό ή να κάνουμε κάποια μορφής προώθηση ή διαφήμιση.

Κατερίνα: Ίσως στην αρχή να ξεκίνησε έτσι, αλλά ο τρόπος με τον οποίο εξελίχθηκε είναι ότι εμείς είμαστε μαζί σε αυτήν την εκπομπή γιατί ταιριάζουμε και έχουμε έναν κοινό τόπο σε πάρα πολλά πράγματα, συνεννοούμαστε με έναν πολύ καλό τρόπο.

Ενώ, Πριν Από Λίγα Χρόνια Είχαν Δηλώσει Για Τις Μεταξύ Τους “Εκρήξεις” Σε Συνέντευξή Τους:

Κατερίνα Καραβάτου: «Μοιάζουμε σε βασικές αρχές, ο τρόπος διαχείρισης τους, όμως, στις συμπεριφορές μας είναι διαφορετικός. Δηλαδή, ο Κρατερός είναι πολύ πιο δυναμικός από μένα, παρόλο που συνήθως εγώ φαίνομαι πιο δυνατή».

Καραβάτου – Κατσούλης: Αυτό είναι το ”υπέροχο” σπίτι τoυς με τον ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ καναπέ στην … αυλή

Κρατερός Κατσούλης: «Η Κατερίνα είναι δυναμική, αλλά με το δικό της τρόπο. Είναι ήρεμη δύναμη.

Είμαι Της Άποψης Ότι Ένα Ζευγάρι Δεν Είναι Κακό Να Μη Συμφωνεί Απόλυτα Σε Όλα.
Δυο άνθρωποι, για να είναι καλά πρέπει να συμφωνούν στα πράγματα που οι ίδιοι στη σχέση τους έχουν ορίσει ως σημαντικά.

Στα βασικά, λοιπόν, ως ζευγάρι έχουμε, συμφωνήσει.

Επέστρεψαν Στον Αέρα Οι Κου Κου – Τι Είπαν Κατσούλης Και Καραβάτου
Τα υπόλοιπα, στα οποία τυχαίνει να διαφέρουμε, απλώς δημιουργούν ποικιλία στη σχέση μας, όχι πρόβλημα. Είμαστε ένα κανονικό ζευγάρι, υπάρχουν και εκρήξεις στη σχέση μας.

Στα Πράγματα Που Διαφέρουμε, Όμως, Ο Ένας Πάντα Προσπαθεί Να Καταλάβει Και Να Αναλύσει Την Αντίδραση Του Άλλου, Ώστε Να Μην Αφήνουμε Τον Εγωισμό Να Μας Απομακρύνει».

Και πάμε στο θέμα μας!

Το Star, πρέπει να τονίσουμε, ότι την επιτυχία της πρωινής ζώνης την οφείλει στο ζευγάρι αυτό, που δίνει καθημερινά τη δική του μάχη στην τηλεθέαση και στην οποία πολλές φορές κατακτά ακόμα και την πρωτιά απέναντι στον σκληρό ανταγωνισμό!

“Με ΤΡΟΜΑΖΕΙ Το ΑΓΝΩΣΤΟ”! ΣΠΑΡΑΞΕ Η Καραβάτου Για Την ΜΟΙΡΑ Τους! Τι Θα ΓΙΝΟΥΝ Τώρα ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΟΜΠΗ;

Πάντως, Δεν Θέλω Καθόλου Να Σταθώ Σε Όσα Μαθαίνω, Από Πηγές Και Από Κουτσομπολιά, Που Λένε Ότι Η Προσωπική Τους Σχέση Δεν Είναι Και Τόσο Καλή, Ότι Δηλαδή Τσακώνονται Συχνά Μεταξύ Τους Και Πίσω Από Τις Κάμερες Υπάρχει Έντονη Γκρίνια!

Βέβαια, θα μου πεις, είναι λογικό, αφού η καθημερινή τριβή σε δουλειά και σε σπίτι, φέρνει και εντάσεις και… μουρμούρα!

Είναι κάτι άλλωστε που συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια, που μοιράζονται την ίδια στέγη σε προσωπικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο! Οπότε, δεν θα επεκταθώ παραπάνω σε αυτό το κομμάτι…

 

Σε λίγο συνεχίζεται! Αυτο είναι το βίντεο ντοκουμέντο που αποδεικνύει πως βρίσκονται σε διαστασή και πως μιλάει σαν να μιλάει γιΑ ΕΝΑ ΞΕΝΟ:

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner