ΚοινωνικάΚόσμος

Δίδυμες κάνουν ΣΕΞ με τον ίδιο άντρα και ετοιμάζονται να τον παντρευτούν!

Βέβαια το ότι δηλώνουν 33 ετών, πρέπει να μας προβληματίσει ακόμα περισσότερο, αφού προφανως και κρύβουν μια δεκαετία τουλάχιστον, Τα υπόλοιπα που συμβαίνουν στην Αυστραλία, είναι για «κατανάλωση».

όλα αυτά συμβαίνουν στην Αυστραλία! Η προσπάθεια να μας κουφάνουν – όπως τόσοι και τόσοι άλλοι – είναι εμφανής και βέβαια θα μπορούσαν να κρατήσουν για πάρτη τους τα γούστα τους!

Μεγάλο κατόρθωμα, να μοιράζονται δυο δίδυμες το κραβέτι με τον ίδιο άντρα και μάλιστα να κάνουν σεξ εναλλάξ, χωρίς να φεύγουν. Δηλαδή, κάνουν τα πάντα για να μας προκαλέσουν! Όπως είπαν οι δύο 33χρονες στην εκπομπή Hughesy, We Have a Problem, όχι μόνο κάνουν εναλλάξ σεξ με τον Ben Byrne, τον ηλεκτρολόγο μηχανικό με τον οποίο συζούν από το 2012, αλλά οταν η μια κάνει σεξ η άλλη δεν φεύγει από το κρεβάτι.

foto-did3
foto-did2

«Κοιμόμαστε σε ένα κρεβάτι που είναι μεγαλύτερο και από king size» είπαν οι δύο αδερφές στον παρουσιαστή της εκπομπής.

«Δεν υπάρχει ζήλια μεταξύ μας στη σχέση μας με τον Ben. Αν φιλήσει την Anna τότε θα φιλήσει και εμένα τη Lucy» υποστήριξε η μια από τις δίδυμες.

«Ο Ben μας αποδέχεται και δεν τον πειράζει που ντυνόμαστε το ίδιο και θέλουμε να είμαστε πάντα μαζί. Ο ίδιος απολαμβάνει διπλή δόση αγάπης και διπλή δόση προσοχής» συμπλήρωσε.

Οι δίδυμες εξέφρασαν, επίσης, την επιθυμία τους να παντρευτούν με τον Byrne παρά το γεγονός ότι η πολυγαμία απαγορεύεται στην Αυστραλία από το 1961.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button