Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

https://freegossip.gr/

Ανοιχτή επιστολή στην οποία καταγγέλλουν τις μεθόδους τις οποίες χρησιμοποιεί ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, υπογράφουν 343 πρόσωπα από τον χώρο του θεάτρου, αλλά και τον δημοσιογραφικό χώρο.

Ολόκληρη η επιστολή
«Εδώ και καιρό παρακολουθούμε την προσπάθεια του κ.Κούγια να στοχοποιήσει δημοσιογράφους και μέλη του καλλιτεχνικού χώρου ως τακτική υπεράσπισης του πελάτη του Δ.Λιγνάδη. Μέσω των σχεδόν καθημερινών ανακοινώσεών του, δημοσιογράφοι, δικηγόροι, μέλη του καλλιτεχνικού χώρου, παρουσιαστές πρωινών εκπομπών εναλλάσσονται στον κατάλογο των “σκευωρών” και κατονομάζονται ως επικεφαλής μίας “συνωμοσίας” ενοχοποίησης του κ.Λιγνάδη ή ενός “δημοσιογραφικού κυκλώματος” που επιχειρεί να “παραπληροφορήσει το κοινό” για τα όσα λαμβάνουν χώρα στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Ταυτόχρονα ο κ. Κούγιας επιτίθεται στους μάρτυρες και τα θύματα βγάζοντας στη δημοσιότητα τα πλήρη ονόματά τους, αναφέροντας ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα ιατρικής φύσεως, αποκαλώντας τους δημοσίως με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς ή χρησιμοποιεί την καλλιτεχνική τους δραστηριότητα για να αποδείξει ότι είναι «ύποπτης» ηθικής, άρα οι μαρτυρίες τους είναι αναξιόπιστες.
Εξυπακούεται ότι ο κάθε δικηγόρος έχει το απόλυτο δικαίωμα να επιλέξει την υπερασπιστική γραμμή που εκφράζει τον ίδιο και τον πελάτη του. Δεν μπορούμε, όμως, παρά να ανησυχούμε για τον τρόπο, συχνά ακραία ομοφοβικό, με τον οποίον εκφράζεται ο κ. Κούγιας, που μας γυρίζει πίσω πολλές δεκαετίες. Δεν δίστασε, μάλιστα, να εμπλέξει το όνομα ακόμα και του Μάνου Χατζιδάκι ή του Κάρολου Κουν προσπαθώντας να ταυτίσει την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία, γυρίζοντάς μας πίσω στην αλήστου μνήμης εποχή της Αυριανής.
Δεν μπορούμε να μην ανησυχούμε και για τον τρόπο που στοχοποιούνται δημοσιογράφοι που απλώς κάνουν την δουλειά τους, επειδή επέλεξαν να την κάνουν με έναν τρόπο που δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κ. Κούγια και του πελάτη του. Το Παρατηρητήριο της Δίκης Λιγνάδη μάλιστα δεν κάνει άλλο παρά να παραθέτει την πιστή απομαγνητοφώνηση των όσων λέγονται και ακούγονται στο δικαστήριο. Κι όμως τόσο οι δημοσιογράφοι που έχουν αναλάβει αυτό το έργο, όσο και όσοι έχουν εμπλακεί στην υπόθεση λόγω της δουλειάς τους (με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τη Ναταλί Χατζηαντωνίου που πήρε την συνέντευξη του Νίκου Σ. με την οποία άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου), λοιδωρούνται ή υβρίζονται, διασύρονται και συκοφαντούνται χωρίς να χρησιμοποιούνται μάλιστα τα ένδικα μέσα (κλήση ως μαρτύρων, κατάθεση μήνυσης κλπ.) που έχει στη “φαρετρα” του ένας δικηγόρος, πεπεισμένος για όλα αυτά που υποστηρίζει δημοσίως.
Όταν ξέσπασε αυτό που ονομάζουμε «ελληνικό metoo», θεωρήσαμε σημαντικό το ότι τα θύματα κακοποιητικών συμπεριφορών βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν για όσα τους έχουν συμβεί. Τώρα καλούμαστε πάλι να υπερασπιστούμε όσους μίλησαν, να υπερασπιστούμε την ελευθερία του Τύπου, το δικαίωμα της κοινωνίας να ενημερώνεται σφαιρικά και αμερόληπτα. Στεκόμαστε στο πλευρό των δημοσιογράφων, των θυμάτων και των μαρτύρων που δέχονται δημόσια επίθεση από τον κ. Κούγια για λογαριασμό του εντολέα του κ. Λιγνάδη. Η ήττα του σεξισμού, της ομοφοβίας και του ολοκληρωτισμού είναι μία καθημερινή μάχη και αφορά ολόκληρη την κοινωνία».
Η απάντηση του Αλέξη Κούγια
Από την πλευρά του, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε με ανακοίνωσή του στη δήλωση των 343 δημοσιογράφων – ηθοποιών – σκηνοθετών.
Η ανακοίνωση
«Κάθε μέρα, κάθε ώρα και κάθε λεπτό που περνάει, τόσο ο εντολέας μου Δημήτριος Λιγνάδης όσο και εγώ διαπιστώνουμε ότι αποδεικνύεται ο εξαρχής υπερασπιστικός ισχυρισμός μας περί του ότι όλη αυτή η υπόθεση των δήθεν βιασμών ανηλίκων ομοφυλοφίλων με δήθεν δράστη τον Δημήτριο Λιγνάδη είναι μια κατασκευή αφενός μεν ενός εμμονικού, παθολογικά ερωτευμένου (μέχρι θανάτου) ομοφυλόφιλου, ο οποίος, ενώ ισχυρίζεται ότι ζει μόνιμα στη Γερμανία και άλλοτε είναι δικηγόρος και άλλοτε ιδιωτικός υπάλληλος, είναι μόνιμα εγκατεστημένος στο πεζοδρόμιο του Πρωτοδικείου, όπου διεξάγεται η δίκη Λιγνάδη, για να μην τον βλέπουν οι Δικαστές και αντιληφθούν το πάθος του που έγινε μίσος για το Δημήτρη Λιγνάδη, λόγω της απορρίψεώς του από αυτόν, αφετέρου δε ενός ακραία επαγγελματία ομοφυλόφιλου, δήθεν κατοίκου Σελεγουδίου Λακωνίας (έχει δέκα σπίτια), αλλά στην πραγματικότητα κατοίκου στο Μπαλί μέσα σε υπέροχους κήπους, ο οποίος θησαυρίζει πουλώντας έναντι 1500 δολαρίων τα, κατά τη δημοσιογράφο Ναταλί Χατζηαντωνίου και τον στενό της φίλο δικηγόρο Γιάννη Βλάχο, «έργα τέχνης», τα οπίσθιά του, στα οποία εισάγει κάκτους, ανανάδες, πεπόνια και άλλα ζαρζαβατικά, αλλά και τα γεννητικά του όργανα, με τα οποία είτε ουρεί, είτε εκσπερματώνει στους εραστές του, είτε αυτοί ουρούν και εκσπερματώνουν στο δικό του πρόσωπο, όπως εντελώς αιφνιδιαστικά αποκάλυψα στο Δικαστήριο, τα οποία δύο πρόσωπα επιστράτευσε ένας μικρός κύκλος «δημοσιογράφων», με επικεφαλής τη Ναταλί Χατζηαντωνίου, στην πραγματικότητα ακτιβιστών των κινημάτων metoo και ΛΟΑΤΚΙ, συνεργαζόμενοι με τη διοίκηση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, με την οποία ο κορυφαίος σκηνοθέτης και ηθοποιός Δ. Λιγνάδης βρισκόταν σε οξεία θεατρική και πολιτική αντιπαράθεση, για να τον οδηγήσουν σε παραίτηση από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, αδιαφορώντας αν του καταστρέφουν τη ζωή και την καριέρα, με στόχο να πλήξουν πολιτικά την Υπουργό Πολιτισμού κα Μενδώνη και την κυβέρνηση Μητσοτάκη και να εξυπηρετήσουν και έμμεσα επιχειρηματικούς σκοπούς που δεν ήθελαν την κα Μενδώνη να απεμπλέκει τα αρχαιολογικά προβλήματα που ήταν ανάχωμα της επενδύσεως στο Ελληνικό, και οι οποίοι εργάζονται σε συγκεκριμένες ακραία αντιπολιτευτικές εφημερίδες και ιστοσελίδες που απευθύνονται σε συγκεκριμένο αναγνωστικό και ακτιβιστικό κοινό που έχει σχέση με το κίνημα metoo και ΛΟΑΤΚΙ.
Τα συγκεκριμένα πρόσωπα αποδεικνύουν κάθε μέρα με τα άρθρα τους ότι γι’ αυτούς δεν έχει ενδιαφέρον το να αποδοθεί Δικαιοσύνη στην υπόθεση Λιγνάδη, αλλά μόνο να καταδικαστεί με κάθε τρόπο ο Δημήτρης Λιγνάδης, ακόμη και αν είναι αθώος, για να δικαιωθούν οι ίδιοι που παραπλάνησαν και παραπλανούν επί 16 μήνες τους Έλληνες πολίτες, αλλά και το κίνημα metoo και ΛΟΑΤΚΙ.
Το τελευταίο τριήμερο με αναρτήσεις κυρίως μιας κυρίας Κεφαλά, ενός ομογάλακτου ακτιβιστή και «δημοσιογράφου» ονόματι Αγγελίδη, αλλά και μιας κυρίας Μαρίας Λουκά, καθώς και μέσω συγκεντρώσεως υπογραφών καταρτίσθηκε ένας κατάλογος 343 δημοσιογράφων – ηθοποιών – σκηνοθετών παντελώς αγνώστων σε εμέ, αλλά και νομίζω στο σύνολο του ελληνικού λαού, των περισσότερων χωρίς εργασία, όπως με πληροφόρησε ο κ. Λιγνάδης, οι οποίοι, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, ΜΙΑ ΩΡΑ, ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ, το πώς ασκώ το υπερασπιστικό μου καθήκον και αναδεικνύω τα ασύστολα ψεύδη και τους παράλογους και χοντροκομμένους ισχυρισμούς τόσο των δήθεν βιασθέντων, όσο και των ψευδομαρτύρων υποστηρίξεως της κατηγορίας, δέχτηκαν να συμπεριληφθούν τα ονόματά τους και δέχτηκαν να αυτοεξευτελίζονται και να διαμαρτύρονται, χωρίς να γνωρίζουν τίποτα από τη δίκη, για το πώς αποδεικνύω τους ισχυρισμούς του κυρίου κατηγορουμένου και παράλληλα οδηγώ σε κατάρρευση όλη αυτή την κατασκευασμένη κατηγορία.
Σε λίγο θα είμαι 50 χρόνια Δικηγόρος και τέτοια ενορχηστρωμένη προσπάθεια τόσο ακραίων ανθρώπων που στο μυαλό τους έχουν μόνο την ικανοποίηση των ακτιβιστικών τους επιλογών, δεν έχω συναντήσει ποτέ και είμαι βέβαιος ότι δεν έχει εμφανιστεί σε καμία άλλη δίκη σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου.
Την Πέμπτη τα ίδια πρόσωπα, αυτοί οι ψυχροί σκευωροί, έχουν καλέσει, για να τους συμπαρασταθούν στο Δικαστήριο, λες και αυτοί είναι οι βιασθέντες και όχι τα δήθεν θύματα του κ. Λιγνάδη, αποδεικνύοντας ότι αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές και όχι τα δήθεν θύματα του κ. Λιγνάδη, διάφορες ακτιβιστικές οργανώσεις  metoo και ΛΟΑΤΚΙ, με σκοπό είτε να τρομοκρατήσουν εμένα , είτε να επηρεάσουν την κρίση του Δικαστηρίου, χωρίς να ντρέπονται γι’ αυτό που κάνουν και χωρίς να τους συγκρατούν και να τους αποτρέπουν γι’ αυτά που κάνουν, οι τρεις δικηγόροι που παρίστανται σ’ αυτή τη δίκη, ορισμένοι εκ των οποίων δέχτηκαν να αυτοεξευτελιστούν νομικά κάνοντας μηνύσεις για παραγεγραμμένες από δεκαετίας πράξεις και πρότειναν ως μάρτυρες υποστηρίξεως αυτών των παραγεγραμμένων εγκλημάτων τους τρεις δήθεν βιασθέντες, οι οποίοι, ενώ με τα αιτήματα των Δικηγόρων τους προτείνονταν ως μάρτυρες, για να αποδειχθεί η αλήθεια της παραγεγραμμένης από το 2010 μηνύσεως Κυπαρισσόπουλου, ξαφνικά ο καθένας από αυτούς ανακάλυπτε και από έναν βιασμό του από τον κατηγορούμενο, με αποκορύφωμα την εμφάνιση στο τέλος, σαν το κερασάκι στην τούρτα, ενός 42χρονου, τον οποίο ο δικηγόρος Γιάννης Βλάχος με παράνομη εξουσιοδότηση προσπάθησε να εκπροσωπήσει, ενώ αυτός έχει παντελώς εξαφανιστεί και αδιαφορεί για την αναζήτησή του από το Δικαστήριο, τον κο Εισαγγελέα και την ΕΛ.ΑΣ, προσβάλλοντας με τον τρόπο αυτό την ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά και την Ανακρίτρια, τον κο Εισαγγελέα και τους Δικαστές που τον πίστεψαν και άσκησαν ποινική δίωξη και γι’ αυτή την πράξη στον κο κατηγορούμενο.
Στο τέλος θέλω να δηλώσω το εξής: «Ό,τι και να κάνουν, ό,τι και να γράψουν, ό,τι και να μηχανευτούν, ούτε τη Δικαιοσύνη μπορούν να επηρεάσουν, αλλά ούτε και εμένα μπορούν να κάμψουν να μην κάνω το καθήκον μου και να μη βοηθήσω το Δικαστήριο να εκδώσει μια δίκαιη απόφαση. Για κάθε λέξη υβριστική και για κάθε φράση συκοφαντική θα λογοδοτήσουν εκεί που πρέπει και την ώρα που πρέπει.»
Την ανοιχτή επιστολή υπογράφουν
1. Ντίνα Αβαγιανού, ηθοποιός
2. Τηλέμαχος Αγγελής, θεατρολόγος
3. Ιωάννα Αγγελίδη, ηθοποιός
4. Δημήτρης Αγγελίδης, δημοσιογράφος
5. Παύλος Αγιαννίδης, δημοσιογράφος
6. Ανέστης Αζάς, σκηνοθέτης
7. Μάριος Αθανασίου, ηθοποιός
8. Έλενα Ακρίτα, δημοσιογράφος-συγγραφέας
9. Ελίζα Αλεξανδροπούλου, σχεδιάστρια φωτισμών
10.  Θοδωρής Αμπαζής, σκηνοθέτης-συνθέτης
11.  Βαγγέλης Αμπατζής, ηθοποιός
12.  Αλέκος Αναστασίου, φωτιστής
13.  Αντριάννα Ανδρέοβιτς, ηθοποιός
14.  Γιάννα Ανδρεοπούλου, ηθοποιός
15.  Ανθή Ανδρεοπούλου, ηθοποιός
16.  Κατερίνα-Μάγια Ανδριανού, σκηνοθέτρια-ηθοποιός
17.  Ευδοξία Ανδρουλιδάκη, ηθοποιός
18.  Γιάννης Ανδρουλιδάκης, δημοσιογράφος
19.  Αντώνης Αντωνόπουλος, ηθοποιός
20.  Δημήτρης Αποστόλου, θεατρικός συγγραφέας-σεναριογράφος
21.  Μπέτυ Αρβανίτη, ηθοποιός
22.  Μαρίκα Αρβανιτοπούλου, δημοσιογράφος
23.  Ιφιγένεια Αστεριάδη, ηθοποιός
24.  Βασίλης Αφεντούλης, ηθοποιός
25.  Μπέττυ Βακαλίδου, συγγραφέας-ηθοποιός
26.  Αλέξης Βάκης, ραδιοφωνικός παραγωγός
27.  Μαρία Βαρδάκα, σκηνοθέτρια-θεατρολόγος
28.  Κορίνα Βασιλοπούλου, δημοσιογράφος
29.  Γιάννης Βασιλώττος, ηθοποιός
30.  Ελένη Βεργέτη, ηθοποιός
31.  Γιώργος Βουδικλάρης, δημοσιογράφος
32.  Ιώ Βουλγαράκη, σκηνοθέτρια
33.  Κωνσταντίνα Βούλγαρη,  σκηνοθέτρια-σεναριογράφος
34.  Μαρίνα Βουλογιάννη, λυρική τραγουδίστρια
35.  Γιώργος  Βουρδαμής, ηθοποιός
36.  Τάκης Βουτέρης, ηθοποιός-σκηνοθέτης
37.  Αλεξάνδρα  Βουτζουράκη, ηθοποιός-σκηνοθέτρια-θεατρολόγος
38.  Γιώργος Γάλλος, ηθοποιός
39.  Σάρα Γανωτή, ηθοποιός
40.  Φανή Γέμτου, ηθοποιός-θεατρολόγος
41. Ηλέκτρα Γεννατά, ηθοποιός
42.  Σοφία Γεωργοβασίλη, ηθοποιός-σκηνοθέτρια
43.  Χρήστος Γεροντίδης, ηθοποιός-τραγουδιστής
44.  Δημήτρης Γεωργιάδης, ηθοποιός
45.  Κατερίνα Γεωργουδάκη, θεατρολόγος-σκηνοθέτρια
46.  Νατάσα Γιάμαλη, δημοσιογράφος
47.  Μαρκέλλα Γιαννάτου, ηθοποιός
48.  Μαντώ Γιαννίκου, ηθοποιός
49.  Έφη Γιαννοπούλου, μεταφράστρια
50.  Νεκταρία Γιαννουδάκη, ηθοποιός
51.  Σταύρος Γιαννουλάδης, ηθοποιός
52.  Δήμητρα Γκλιάτη, ηθοποιός
53.  Αφροδίτη Γκόγκογλου, δημοσιογράφος
54.  Μυρτώ Γκόνη, ηθοποιός
55.  Αντώνης Γκρίτσης, ηθοποιός
56.  Ελένη  Γκρούη, δημοσιογράφος
57.  Στεφανία Γουλιώτη, ηθοποιός
58.  Χάρης  Γρηγορόπουλος, ηθοποιός
59.  Αντιγόνη Γύρα, χορογράφος
60.  Χαράλαμπος Γωγιός, συνθέτης
61.  Πέτρος Δαμουλής, ηθοποιός-μουσικός
62.  Κωνσταντίνος Δανίκας, ηθοποιός
63.  Ντίνα Δασκαλοπούλου, δημοσιογράφος
64.  Μαρία Δεδούση, δημοσιογράφος
65.  Ανίττα Δεκαβάλα, ηθοποιός
66.  Γιάννης Δενδρινός, ηθοποιός
67.  Παντελής Δεντάκης, σκηνοθέτης-ηθοποιός
68.  Νικόλ Δημητρακοπούλου, ηθοποιός
69.  Πηγή Δημητρακοπούλου, σκηνοθέτρια
70.  Βαλέρια Δημητριάδου, ηθοποιός
71.  Τζένη Διαγούπη, ηθοποιός
72.  Βασιλική Διαλυνά, ηθοποιός
73.  Χρύσα Διαμαντοπούλου, ηθοποιός
74.  Σεμίνα Διγενή, δημοσιογράφος
75.  Κατερίνα Διδασκάλου, ηθοποιός
76.  Ζέτα Δούκα, ηθοποιός
77.  Ειρήνη Δρίβα, δημοσιογράφος
78.  Ιωάννα Δρόσου, δημοσιογράφος
79.  Αφροδίτη Ερμίδη, δημοσιογράφος
80.  Ελένη Ευθυμίου, σκηνοθέτρια-ηθοποιός
81.  Αλέξανδρος Ευκλείδης, σκηνοθέτης
82.  Κώστας Ζαφειρόπουλος, δημοσιογράφος
83.  Κωνσταντίνος Ζαμάνης, σκηνογράφος
84.  Σόνια Ζαχαράτου, δημοσιογράφος-συγγραφέας
85.  Πωλ Ζαχαριάδης, λυρικός τραγουδιστής-ηθοποιός
86.  Δήμητρα Ζέρβα, ηθοποιός-μουσικός
87.  Θανάσης Ζερίτης, ηθοποιός-σκηνοθέτης
88.  Ελένη Ζιώγα, συγγραφέας-ηθοποιός
89.  Αλέκα Ζουμή, δημοσιογράφος
90.  Μαρία Θανασσούλια, δημοσιογράφος
91.  Βασίλης Θανόπουλος, δημοσιογράφος
92.  Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, σκηνοθέτης
93.  Νικόλαος Ιωαννίδης, ηθοποιός
94.  Ιωσήφ Ιωσηφίδης, ηθοποιός
95.  Αμαλία  Κάβαλη, ηθοποιός
96.  Μαρία Καβουκίδη, ηθοποιός
97.  Σίμος Κακάλας, σκηνοθέτης
98.  Γκέλυ Καλαμπάκα, δραματουργός
99.  Μαρία Καλλιμάνη, ηθοποιός
100. Αντωνης Καλομοιράκης, ηθοποιός
101. Μάγδα Καλορίτη, ενδυματολόγος
102. Αλεξία Καλτσίκη, ηθοποιός
103. Βασίλης Καλφάκης, σκηνοθέτης-ηθοποιός
104. Θάνος Καμήλαλης, δημοσιογράφος
105. Κατερίνα Καμπανέλλη, σκηνογράφος-ενδυματολόγος
106. Δημήτρης Κανελλόπουλος, δημοσιογράφος
107. Ιωάννα Κανελλοπούλου, ηθοποιός
108. Μαρία Κανελλοπούλου, ηθοποιός
109. Βίκυ Καπετανοπούλου, δημοσιογράφος
110. Μάριον Καπετανοπούλου, ηθοποιός
111. Δημήτρης Καπουράνης, ηθοποιός
112. Σοφία Καραγιάννη, σκηνοθέτρια-ηθοποιός
113. Ελένη Καρακάση, ηθοποιός
114. Μαρία Καρακίτσου, ηθοποιός
115. Κίρκη Καραλή, σκηνοθέτρια
116. Νίκος Καρδώνης, ηθοποιός
117. Σάσα Καρκαγιάννη, δημοσιογράφος
118. Γιώργος Καρναβάς, παραγωγός ταινιών
119. Φαίδων Καστρής, ηθοποιός
120. Μάτα Καστρησίου, ηθοποιός-συγγραφέας
121. Πέτρος Κατσάκος, δημοσιογράφος
122. Τζούλιο Γιώργος Κατσής , ηθοποιός-σκηνοθέτης
123. Μαρία Κεχαγιόγλου, ηθοποιός
124. Νίκος Κηπουργός, συνθετης
125. Γιάννης Κιμπουρόπουλος, δημοσιογράφος
126. Φοίβος Κλαυδιανός, δημοσιογράφος
127. Ιωάννα Κλεφτόγιαννη, δημοσιογράφος
128. Γιάννης Κλίνης, ηθοποιός
129. Διονύσης Κοκκινάκης, ηθοποιός
130. Έμιλυ Κολιανδρή, ηθοποιός
131. Ειρήνη Κοντογεωργίου, δημοσιογράφος
132. Σίμος Κορεξενίδης, σκηνοθέτης
133. Εύα Κοτανίδη, ηθοποιός
134. Αναστασία Κότσαλη, λυρική τραγουδίστρια
135. Χαρά  Κότσαλη, χορεύτρια-χορογράφος
136. Μαρία Κουζινοπούλου, δημοσιογράφος
137. Βασίλης Κουκαλάνι, ηθοποιός
138. Γιάννης Κουκουράκης, ηθοποιός
139. Νεφέλη Κουλούρη, ηθοποιός
140. Ελευθερία Κουμάντου, δημοσιογράφος
141. Ελίτα Κουνάδη, ηθοποιός
142. Νικαίτη Κουντούρη, σκηνοθέτρια
143. Γιάννης Κουρκουμέλης, ηθοποιός-σκηνοθέτης
144. Θανάσης Κουρλαμπάς, ηθοποιός
145. Βαλέρια Κουρούπη, ηθοποιός
146. Νίκος Κουτελιδάκης, σκηνοθέτης
147. Matwali Κουτουλάκη, ηθοποιός
148. Κώστας Κουτσογιάννης, δημοσιογράφος
149. Λήδα Κουτσοδασκάλου, ηθοποιός
150. Χριστίνα Κοψίνη, δημοσιογράφος
151. Γεωργία Κριεμπάρδη, δημοσιογράφος
152. Γιώργος Κριθαρας, ηθοποιός
153. Πόλυ Κρημνιώτη δημοσιογράφος
154. Ρηνιώ Κυριαζή, ηθοποιός-σκηνοθέτρια
155. Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ηθοποιός
156. Βίκυ Κυριακουλάκου, ηθοποιός-σκηνοθέτρια
157. Καίτη Κωνσταντίνου, ηθοποιός
158. Θανάσης Λάλας, δημοσιογράφος
159. Μάνος Λαμπράκης. θεατρικός συγγραφέας
160. Φωτεινή Λαμπρίδη, δημοσιογράφος
161. Ευρυπίδης Λασκαρίδης, ηθοποιός
162. Άρης Λάσκος, ηθοποιός-σκηνοθέτης
163. Σάντρα Λειβαδάρα, χορογράφος-ηθοποιός
164. Απόλλωνας Λιακόπουλος, δημοσιογράφος
165. Ελένη Λιόνα, λυρική τραγουδίστρια
166. Αλέξανδρος Λογοθέτης, ηθοποιός
167. Ηλίας Λογοθέτης, ηθοποιός
168. Κατερίνα Λούβαρη-Φασόη, ηθοποιός
169. Χρυσόστομος Λουκάς, δημοσιογράφος
170. Χρήστος Λούλης, ηθοποιός
171. Ευγενία Λουπάκη, δημοσιογράφος
172. Απόστολος Λυκεσάς, δημοσιογράφος
173. Μαρία Μαγκανάρη, σκηνοθέτρια-ηθοποιός
174. Νεφέλη Μαϊστράλη, ηθοποιός
175. Μάρσα Μακρή, σκηνοθέτρια
176. Νικόλας Μακρής, ηθοποιός
177. Γιώργος Μακρής, σεναριογράφος-ηθοποιός
178. Λιάνα Μαλανδρενιώτη, δημοσιογράφος
179. Τίνα Μανδηλαρά, δημοσιογράφος
180. Χριστίνα Μαξούρη, ηθοποιός-ερμηνεύτρια
181. Αγγελική Μαρίνου, ηθοποιός
182. Μανώλης Μαυροματάκης, ηθοποιός
183. Χάρης Μαυρουδής , ηθοποιός
184. Λητώ Μεσσήνη, λυρική τραγουδίστρια
185. Θεανώ Μεταξά, ηθοποιός
186. Ερρίκος Μηλιάρης, ηθοποιός
187. Ιάκωβος Μηνδρινός, ηθοποιός
188. Δήμητρα Μητροπούλου, ηθοποιός
189. Κωνσταντής Μιζάρας, ηθοποιός
190. Σπύρος Μιχαλόπουλος, σκηνοθέτης
191. Έφη Μουρίκη, ηθοποιός
192. Κώστας Μπάρας, ηθοποιός
193. Λυκουργος Μπάρδας, ηθοποιός
194. Ουρανία Μπασλή, ηθοποιός
195. Ντίνα Μπατζιά, δημοσιογράφος
196. Αργυρώ Μποζώνη, δημοσιογράφος
197. Αντώνης Μποσκοϊτης, σκηνοθέτης-δημοσιογράφος
198. Παρθενόπη Μπουζούρη, ηθοποιός
199. Παντελής Μπουκάλας, δημοσιογράφος
200. Άγγελος Μπούρας, ηθοποιός
201. Στρατής Μπουρνάζος, δημοσιογράφος
202. Άντζελα Μπρούσκου, σκηνοθέτρια-ηθοποιός
203. Αλέξανδρος Μυλωνάς, ηθοποιός
204. Καλιρρόη Μυριαγκού, ηθοποιός
205. Μαρία Ναυπλιώτου, ηθοποιός
206. Καλλιόπη  Νικηφόρου, ηθοποιός
207. Έφη Νιχωρίτη, ηθοποιός-σκηνοθέτρια
208. Βασίλης Νούλας, σκηνοθέτης
209. Νίκος Ντάλας, ηθοποιός
210. Φωτεινή Ντεμίρη, ηθοποιός
211. Αντώνης Ντινιακός, δημοσιογράφος
212. Έμυ Ντούρου, δημοσιογράφος
213. Αργύρης Ξάφης, ηθοποιός
214. Γιώργος Ξενιάς, μεταφραστής
215. Νίκος Ξυδάκης, δημοσιογράφος
216. Δημοσθένης Ξυλανδιστός, ηθοποιός
217. Μιχάλης Οικονόμου, ηθοποιός
218. Ελεωνόρα Ορφανίδου, δημοσιογράφος
219. Ελένη Ουζουνίδου, ηθοποιός
220. Τάνια Παλαιολόγου, ηθοποιός
221. Παναγιώτης Παναγόπουλος, ηθοποιός-θεατρικός συγγραφέας
222. Βάσια Παναγοπούλου, ηθοποιός
223. Αλεξάνδρα Παντελάκη, ηθοποιός
224. Βίκυ Πάντζιου, σκηνογράφος
225. Ιωάννα Παππά, ηθοποιός
226. Τίνα Παππά, δημοσιογράφος
227. Γιάννης Παπαγιάννης, ηθοποιός-σκηνοθέτης
228. Μάνια Παπαδημητρίου, ηθοποιός
229. Παναγιώτης Παπαδομανωλάκης, δημοσιογράφος
230. Νικολέτα Παπαδοπούλου, ηθοποιός
231. Μαρω Παπαδοπούλου, ηθοποιός
232. Αγγελική Παπαθεμελή, ηθοποιός
233. Κώστας Παπακωνσταντίου, ηθοποιός-σκηνοθέτης
234. Τάκης  Παπαματθαίου, ηθοποιός
235. Νίκος Παπανάγνου, δημοσιογράφος
236. Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ηθοποιός
237. Αγγελική Παπούλια, ηθοποιός
238. Γιάννης Παππάς, visual & performer artist
239. Βάσια  Παρασκευοπούλου, ηθοποιός-σκηνοθέτρια
240. Αγγελική Πασπαλιάρη, ηθοποιός
241. Μαριάνθη Πελεβάνη, δημοσιογράφος
242. Γιάννος Περλέγκας, ηθοποιός-σκηνοθέτης
243. Αλέξανδρος Πέρρος, ηθοποιός
244. Μάνος Πετράκης, ηθοποιός
245. Μαριλένα Πετρίδου, χορεύτρια
246. Ανδρέας Πετρόπουλος, δημοσιογράφος
247. Ιωάννα Πιατά, ηθοποιός
248. Λουκία Πιστιόλα, ηθοποιός
249. Τατιάνα Πίττα, ηθοποιός
250. Ρένη Πιττακή, ηθοποιός
251. Δημήτρης Πλειώνης, ηθοποιός-σκηνοθέτης
252. Ιωσήφ Πολυζωίδης, ηθοποιός
253. Όμηρος Πουλάκης, ηθοποιός
254. Κωνσταντίνος Πουλής, δημοσιογράφος
255. Δημήτρης Πουλικάκος, ηθοποιός-μουσικός
256. Γιώργος Πούλιος, μουσικός
257. Κωνσταντίνος Ρεπάνης, ηθοποιός
258. Γιώργος Ρουστέμης, ηθοποιός
259. Μάριος Σαραντίδης, λυρικός καλλιτέχνης
260. Γιώργος Δ.Κ. Σαρηγιάννης, δημοσιογράφος
261. Ζώγια Σεβαστανού, ηθοποιός
262. Σοφία Σεϊρλή, ηθοποιός
263. Δώρα Σελλά, δημοσιογράφος
264. Νίκη Σερέτη, ηθοποιός
265. Χριστίνα Σιμιτζή, ηθοποιός
266. Γιούλικα Σκαφίδα, ηθοποιός
267. Μαρία Σκαφτούρα, ηθοποιός
268. Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ηθοποιός
269. Μαρία Σκουλά, ηθοποιός
270. Τάκης  Σκριβάνος, δημοσιογράφος
271. Θοδωρής Σκυφτούλης, ηθοποιός
272. Μαριανθη Σοντάκη, ηθοποιός
273. Ναταλία Σουίφτ, ηθοποιός
274. Νίκος Σούλης, σκηνοθέτης
275. Δημήτρης Σούλτας, δημοσιογράφος
276. Βασιλική Σουρρή, ηθοποιός-ενδυματολόγος
277. Ελένη Σπανοπούλου, δημοσιογράφος
278. Κυριακή Σπανού, σκηνοθέτης
279. Αλκμίνη Σταυρουλάκη, ηθοποιός
280. Χρήστος Στέργιογλου, ηθοποιός
281. Γιάννης Στεφόπουλος, ηθοποιός
282. Όλγα Στέφου, δημοσιογράφος
283. Γιώργος Στιβανάκης, ηθοποιός
284. Γιάννης Στόλλας, ηθοποιός
285. Χρίστος Στυλιανού, ηθοποιός
286. Μαργαρίτα Συγγενιώτου, λυρική τραγουδίστρια
287. Βασιλική Σύρμα, ενδυματολόγος
288. Ιάσονας Σχινάς-Παπαδόπουλος, δημοσιογράφος
289. Κοραλία Σωτηριάδου, μεταφράστρια
290. Φιντέλ Ταλαμπούκας, ηθοποιός
291. Δημήτρης Τερζής, δημοσιογράφος
292. Ορέστης Τζιόβας, ηθοποιός
293. Γιώργος Τζουβαράς, λυρικός τραγουδιστής/performer
294. Χάρης Τζωρτζάκης, ηθοποιός
295. Έλενα Τζώρτζη, ηθοποιός
296. Μιχάλης Τιτόπουλος, ηθοποιός
297. Αγγελική Τόμπρου, ηθοποιός
298. Μιλτος Τόσκας, δημοσιογράφος
299. Νίκος Τουλιάτος, σκηνοθέτης-μουσικός
300. Μαριάννα Τουμασάτου, ηθοποιός
301. Γιώργος Τραπεζιώτης, δημοσιογράφος
302. Μαργαρίτα Τρίκκα, χορεύτρια, χορογράφος
303. Ηλέκτρα Τσακαλία, ηθοποιός
304. Μαρία Τσακαλιδου, ηθοποιός
305. Ιωάννα Τσάμη, ενδυματολόγος
306. Τάνια Τσανακλίδου, ηθοποιός-τραγουδίστρια
307. Άγγελος Τσέκερης, δημοσιογράφος
308. Θέκλα Τσελεπή, ραδιοφωνική παραγωγός
309. Θάλεια Τσιάκαλου, ηθοποιός
310. Τζούλη Τσίγκα, δημοσιογράφος
311. Μαρία Τσιμά, ηθοποιός
312. Πρόδρομος Τσινικόρης, σκηνοθέτης
313. Γιώργος Τσιάρας, δημοσιογράφος
314. Γιώργος Τσιτιρίδης, δημοσιογράφος-συγγραφέας
315. Παντελής Φλατσούσης, σκηνοθέτης
316. Θάνος Φουργιώτης, δημοσιογράφος-εκδότης μουσικής
317. Δημήτρης Φραγκιόγλου, ηθοποιός
318. Λένα  Φραγκούλη, ηθοποιός
319. Μαρήλια Φραντζεσκάκη, ηθοποιός
320. Παναγιώτης Φρούντζος, δημοσιογράφος
321. Γιώργος Φωτόπουλος, φωτιστής
322. Λυδία Φωτοπούλου, ηθοποιός
323. Βαγγέλης Χαλικιάς, ραδιοφωνικός παραγωγός
324. Θανάσης Χαλκιάς, ηθοποιός-σκηνοθέτης
325. Χάρης Χαραλάμπους-Καζέπης σκηνοθέτης-ηθοποιός
326. Γιάννης Η.Χάρης, μεταφραστής
327. Έλλη Χατζεϊπίδου, ηθοποιός
328. Άννα  Χατζησοφιά, ηθοποιός-συγγραφέας
329. Νίκος Χατζόπουλος, ηθοποιός-σκηνοθέτης
330. Αικατερίνη Χατζοπούλου, σκηνογράφος, ενδυματολόγος
331. Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, ηθοποιός
332. Γιώργος Χουσάκος, ηθοποιός
333. Γιώργος Χρανιώτης, ηθοποιός
334. Χρυσούλα Χρήστου, ηθοποιός, σκηνοθέτρια
335. Αλεξάνδρα Χριστακάκη, δημοσιογράφος
336. Δημοσθένης Χριστόπουλος, δημοσιογράφος
337. Δώρα Χρυσικού, ηθοποιός
338. Νεκταρία Ψαράκη, δημοσιογράφος
339. Γιώργος Ψυχογιός, ηθοποιός
340. Κωνσταντίνα Ψωμά, σκηνοθέτρια-ηθοποιός
341. Sam Albatros, συγγραφέ@, ποιήτ@, λέκτορας ψυχολογίας
342. Clair  Bracewell, σκηνογράφος-ενδυματολόγος
343. Ariane Labed, ηθοποιός
news.

https://freegossip.gr/

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner