Δημοφιλή

Δικό σας: Ο Ουγγαρέζος ΠΙΣΤΕΥΕΙ πως τον έχει ΑΝΑΓΚΗ η Σκορδά

Τώρα θα μου πεις, γράφεις για τον Ουγγαρέζο. Μα για όλους σχεδόν γράφω και ντρέπομαι που το κάνω. Ο Ουγγαρέζος, βρίσκεται στην τηλεόραση όπως και πολλοί άλλοι δυστυχώς. Εσείς που έχετε άποψη, ξέρετε τι εννοώ και αν είμαι …μηδενιστής. Με κάνουν να φαίνομαι. Με παρεξηγήσατε!

Ο Ουγγαρέζος βγήκε χθες στη Μενεγάκη. Μεταξύ άλλων ευφυολογημάτων, έκανε και αποκαλύψεις. Είπε πως ο Λιάγκας δεν του έκανε πρόταση να πάει μαζί του. Άλλο η φιλία, άλλο η δουλειά. Μας τα “μάσησε” βέβαια, αλλά καταγράφουμε λεγόμενα του: Είχε συμβόλαιο με τον Αντ1, δεν θα μπορούσε να πάει στον Σκάι. Δεύτερον, δεν ήθελε ο Γιώργος είπε, για (μαντέψτε) να μην…αποδυναμώσει την εκπομπή της Σκορδά!

Αλλά και ο ίδιος ο Ουγγαρέζος, δεν το συζητούσε, έπρεπε να μείνει να την στηρίξει. Δεν θα σχολιάζαμε, αλλά το κάνουμε για όσους από σας, βαριούνται. Ο Ουγγαρέζος πιστεύει για τον εαυτό του, πως είναι σε θέση να στηρίξει εκπομπή. Είπε, πως για λόγους ηθικούς δεν θα την άφηνε μόνη!

Tags

ΣΧΟΛΙΑ

  1. αλλη Κορομηλα μας βρηκε , ολοι τον χρειαζονται και για ολους εκανε και κανει τα παντα, κοιταξου Ουγγαρεζε το εχεις χασει προπολλου

  2. Ο Ουγγαρέζος όχι μόνο πιστεύει πως στηρίζει τη Φαίη, πως ο Λιάγκας τον έχει ανάγκη αλλά πως……. χωρίς αυτόν εκπομπές και κανάλια θα κλείσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close