Δήμητρα Αλεξανδράκη! Αντί για καφέ πίναμε βότκα, καταστρέφεις τα πάντα μέσα σου

Δήμητρα Αλεξανδράκη! Αντί για καφέ πίναμε βότκα, καταστρέφεις τα πάντα μέσα σου Στη Μύκονο κοιμόμασταν στις 6 το πρωί, ξυπνάγαμε στις 12 και αντί για καφέ πίναμε βότκα. Πηγαίναμε στο beach bar και νομίζαμε ότι ήταν διασκέδαση αλλά δεν είναι διασκέδαση, είναι ότι κάνεις κακό στον εαυτό σου και καταστρέφεις τα πάντα μέσα σου.

Δήμητρα Αλεξανδράκη νοσοκομείο: «Βρέθηκα με πυελονεφρίτιδα, (λοίμωξη στα νεφρά)., είχα φρικτούς πόνους»

Στο να το ξεπεράσω με βοήθησε πολύ η Ιωάννα Τούνη. Με βοήθησε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Ήταν το χέρι που με κράτησε. Ο επόμενος άνθρωπος που με βοήθησε ήταν ο άντρας που ήρθε στη ζωή μου.. » είπε εμφανώς συγκινημένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη.Η ιστορία με το αλκοόλ ξεκίνησε στις επιδείξεις μόδας που λέγαμε να πιούμε ένα ποτό να χαλαρώσουμε, να βγούμε πιο χαλαρές. Αυτό βέβαια ήταν στο μυαλό το δικό μου και 2-3 άλλων κοριτσιών που έτυχε στο ξεκίνημά μου να κάνουμε παρέα. Μου λέγανε «πιες ένα ποτάκι θα σε χαλαρώσει».

save Δήμητρα Αλεξανδράκη: Την ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΣΑΝ στην μέση του ΔΡΟΜΟΥ!

Το ένα ποτάκι φέρνει το άλλο. Αν είχα φωτογράφηση το πρωί, τύχαινε να σηκώνομαι και να πίνω το πρωί.Έπινα πάρα πολύ και παλαιότερα είχα φτάσει στο σημείο να ζητήσω και βοήθεια για να μπορέσω να σταματήσω το αλκοόλ. Έπινα πάρα πολύ σε σημείο που έχανα τον εαυτό μου και δεν ήμουν η Δήμητρα αλλά κάποιο ακάθαρτο πνεύμα που έμπαινε μέσα μου. Έκανα πράγματα που δεν τα θυμόμουν, έκανα μια ξέφρενη ζωή χωρίς να με νοιάζει τίποτα και να μην υπολογίζω τίποτα»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: ”Ποτέ δεν μου έχει τύχει να με ειρωνεύονται, να με προσβάλλουν χωρίς κανέναν λόγο”

Μέχρι πριν 1,5 – 2 χρόνια έβλεπα ψυχολόγο – θεραπεύτρια την οποία σταμάτησα αλλά νιώθω ότι ίσως πρέπει να συνεχίσω γιατί χρειαζόμαστε δουλειά με τον εαυτό μας και ειδικά τις μέρες που διανύουμε που συμβαίνουν άσχημα πράγματα.