Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Δήμητρα Παπαδήμα βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Γέννηση 24 Σεπτεμβρίου 1963 (58 ετών)
Αθήνα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσες Νέα ελληνική γλώσσα
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα Ηθοποιός, Συγγραφέας
Οικογένεια
Σύντροφος Γιάννης Μποσταντζόγλου
(1992-σήμερα)
Τέκνα Θαλασσινή Bοσταντζόγλου
Αδέλφια Μαρία Παπαδήμα

Η Δήμητρα Παπαδήμα (Αθήνα, 24 Σεπτεμβρίου 1963-) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και συγγραφέας.

Δήμητρα Παπαδήμα: «Σοκάρομαι που λέω την ηλικία μου»

ειμαρρώδης και ευθύς η Δήμητρα Παπαδήμα στην συνέντευξή της στο Πρω1νό και στην Μαίρη Αρώνη. Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, την ηλικία της , τις οικονομικές δυσκολίες και για πολλά ακόμα…

«Είναι μια σοκαριστική ηλικία. Τη λέω για να την πιστέψω γιατί δεν την πιστεύω. Είμαι 58 χρονών και σοκάρομαι που το λέω. Γυμνάζομαι πολύ και συνιστώ αντί για κρέμες τα λάδια. Κάνω το ντους με σαπούνι απλό και στην συνέχεια βάζω από πάνω μέχρι κάτω λάδι χαμομηλιού, αβοκάντο, αμυγδαλέλαιο», ανέφερε η Δήμητρα Παπαδήμα για τη ρουτίνα ομορφιάς της, ενώ αποκάλυψε και τη συνταγή για μια φυσική μάσκα προσώπου.

Ξεσπά η Δήμητρα Παπαδήμα για τον κορονοϊό

Έπεισα και τον Γιάννη (Μποσταντζόγλου) να κάνει γυμναστική. Αλλά δεν γυμναζόμαστε μαζί, γιατί τσακωνόμαστε. Ο Γιάννης είναι ένας μεγάλος μπέμπης. Είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει και νιώθω πολύ έξυπνη που αποφάσισα να κάνω μαζί του παιδί. Γιατί δεν θα το κρύψω είχα πάρα πολλές προτάσεις να κάνω παιδιά με άλλους. Ήμουν περιζήτητη ως μάνα, δεν ξέρω γιατί, αν και φοβόμουν πάρα πολύ τη μητρότητα. Διάλεξα τον Γιάννη για τον όγκο του. Έβλεπα υγεία. Είμαστε 30 χρόνια μαζί.

Τώρα του λέω να κάνουμε ένα γάμο με λουλούδια στην παραλία, αλλά δεν του αρέσουν αυτά του Γιάννη. Τώρα μένουμε πολύ μαζί με τον Γιάννη, αλλά υπήρξε ένα διάστημα που ήμασταν χώρια στα σπίτια. Είχα τις προτάσεις μου.

Πέρασα δύσκολα οικονομικά, αλλά τα έβγαλα πέρα ολομόναχη με ένα παιδί, βοηθώντας και τον Γιάννη.

Σοκάρει η Δήμητρα Παπαδήμα: «Μου παραβίαζε το εσώρουχο πάνω στη σκηνή»

Φοβόμουν πάρα πολύ να γίνω μάνα. Θεωρούσα ότι είμαι ανίκανη να γίνω μάνα γιατί έχω πολλά ψυχολογικά. Όταν τα κατάφερα μετά έλεγα να το ρίξω, μετά με έπεισε ο Γιάννης να κρατήσω το παιδί.

Όταν βάζουμε να μιλάνε παιδάκια για το θέμα της υπογεννητικότητας, δεν προσβάλλει αυτό την παιδική αθωότητα; Είναι αίσχος αυτό που έγινε.

Έψαχνα να βρω σε ποιον να απευθυνθώ για να βρίσω και να πω αίσχος, μέχρι που είδα το σποτ που βρίζουν τη σαραντάρα. Δεν το έχω δει ολοκληρωμένο αυτό να δω τι είναι, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Ναι, μια γυναίκα χάνει το τρένο. Πόσες γυναίκες την εποχή που ζούμε θέλουν να κάνουν παιδιά; Για να κάνουν τι; Για να φοράνε μια σερβιέτα στο στόμα; Για να μην μπορούν να εκφραστούν; Γιατί να θέλει μια γυναίκα να κάνει παιδί;

Η Ελένη ήταν στην τηλεόραση πριν από εμένα. Έφυγα από την εκπομπή με τον φίλο μου τον Ιάσονα γιατί με αποκαλούσε πανέμορφη. Έφυγα και πήγε η Ελένη και τα κατάφερε περίφημα», ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός

Προσωπική ζωή
Από το 1992 είναι ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό Γιάννη Μποσταντζόγλου και έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Θαλασσινή (γενν. 1995).

Έξαλλη η Δήμητρα Παπαδήμα: «Δεν θέλει να εμβολιαστεί η μάνα μου στα 86 της, δεν το κατάλαβα δηλαδή»

“Δεν έχω εμβολιαστεί… Έχει εμβολιαστεί το παιδί μου και έφτασα 22 πίεση από τον φόβο μου, έχει εμβολιαστεί ο Γιάννης, όλη μου η οικογένεια”, λέει η Δήμητρα Παπαδήμα.

Η Δήμητρα Παπαδήμα ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και η κουβέντα της με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα κινήθηκε σε διάφορα θέματα, μεταξύ αυτών και στον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Η ηθοποιός μίλησε σε ιδιαίτερα έντονο ύφος αναφερόμενη στο συγκεκριμένο θέμα.

Σοκάρει η Δήμητρα Παπαδήμα: «Μου παραβίαζε το εσώρουχο πάνω στη σκηνή»

«Το αισθάνομαι ένα στημένο πράγμα όλο αυτό για τα οικονομικά συμφέροντα. Δεν έχω εμβολιαστεί. Έχω αντιστροφή τύπου λευκά ερυθρά, έχω ρωτήσεις τρεις γιατρούς και έχω πάρει τρεις διαφορετικές γνώμες. Έχει εμβολιαστεί το παιδί μου και έφτασα 22 πίεση από τον φόβο μου, έχει εμβολιαστεί ο Γιάννης, όλη μου η οικογένεια.

Το φασιστικό μέτρο, τα 100 ευρώ που πρέπει να παίρνουν από τους μη εμβολιασμένους. Εμένα μετά τα 60 ας το παίρνουν, αλλά να το παίρνουν από ηλικιωμένους 80 και πάνω οι οποίοι έχουν ζήσει πολέμους, έχουν πρηστεί οι κοιλιές τους και λέω για συγκεκριμένο μου άτομο, τη μάνα μου. Σε αυτούς τους ανθρώπους που δεν τους έχουμε σε επαφή με κανέναν, τους πάμε το φαγητό απέξω σαν τα σκυλάκια. Καλά εγώ, έχω επαφή μόνο με τη χλωρίνη…», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Παπαδήμα.

«Δεν θέλει η μάνα μου να εμβολιαστεί στα 86 της, δεν το κατάλαβα δηλαδή. Ας πάρουν το κατοστάρικο», είπε έξαλλη η Δήμητρα Παπαδήμα.

Φιλμογραφία
Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
1990-1991 Cocktail MEGA Η Ίδια Συμπαρουσιάστρια
1991-1992 Εκμέκ παγωτό MEGA Νίκη Πετράκη Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1992 Μπελάδες για δύο MEGA Επεισόδιο: “Επικίνδυνα παιχνίδια”
1992-1993 Χειμερινή έξοδος ΕΤ1 Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1993 Ο ήχος της σιωπής ΕΤ1 Αθηνά Φωκά Πρωταγωνιστικός Ρόλος
Casa di Macaroni MEGA 1 επεισόδιο

1993-1994 Παράλληλοι δρόμοι MEGA Ντόρα Γιαννίδη Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1994 Έρωτας και πάθος MEGA 1 επεισόδιο
Dr Τζούλια και Ms Χάιδω STAR αδελφή Ακύλα Επεισόδιο: “Το δείπνο των αποκαλύψεων”
Οι δικηγόροι της Αθήνας STAR Τζέσικα Επεισόδιο: “Το απομεσήμερο του τρόμου”
1995 Τολμηρές Ιστορίες ANT1 Ναταλία Επεισόδιο: “Ναταλία”
Το γελοίον του πράγματος ANT1 ερωμένη Μίμη Επεισόδιο: “Οι αουτσάιντερς”
Τολμηρές Ιστορίες ANT1 Επεισόδια: “Ενοχές”

Η Δήμητρα Παπαδήμα για τη σεξουαλική παρενόχληση – «Έχω δώσει σφαλιάρες, έχω διαλύσει γραφεία»

1996 Τα χρώματα της αγάπης ΕΤ1 Αγγελική Επεισόδιο: “Αγγελική”
1996-1997 Το χρώμα του φεγγαριού ANT1 7 επεισόδια
1997 Εκείνες κι εγώ ANT1 Μαριάννα Τσακμακίδου Επεισόδιο: “Καζανόβας”
Μια νύχτα σαν κι αυτή ANT1 Επεισόδιο: “Απ’ τα σύνορα”
Σοφία Ορθή ANT1 Νίκη Στεργιοπούλου 1 επεισόδιο
1998 Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή ANT1 Βέρα
1998-1999 Δύο Ξένοι MEGA Μάρα Θεοφάνους Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1999 Κωνσταντίνου και Ελένης ANT1 Μαρίνα Μανταρινάκη Επεισόδιο: “Γλυκιά μου εξαδέλφη”
2000-2001 Δε θα μου κάνετε το σπίτι… ΕΤ1 Πρωταγωνιστικός Ρόλος
Ου Μοιχεύσεις ALPHA Πρωταγωνιστικός Ρόλος

2001-2002 Απαγορευμένη Αγάπη MEGA Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2004 Η Νταντά MEGA Βίκυ Παπαδάκη 1 επεισόδιο
Κανείς δε λέει σ’ αγαπώ MEGA 2 επεισόδια
2004-2006 Βέρα στο δεξί MEGA Ράνια Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2006 Το Κόκκινο Δωμάτιο MEGA Επεισόδιο: “Οι Μενούνοι”
2007 Ιστορίες Μυστηρίου ANT1 Επεισόδιο: “Ενόραση”
Safe Sex TV Stories MEGA Δήμητρα Επεισόδιο: “Μια πισίνα γεμάτη ψέματα”
2007-2008 Ο Γητευτής ANT1 Σοφία Δουκάκη Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2021 Ήλιος ANT1 Έλσα Παναγιωτίδη Guest εμφάνιση

Δήμητρα Παπαδήμα βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Κινηματογράφος
Έτος Τίτλος Κινηματογραφικής Ταινίας Ρόλος
1992 Meine Tochter gehört mir Βέρα
1993 Άσπρο-Κοκκινο
1997 No budget story Μαρία
2002 Sun of the beach

Θέατρο
Έτος Τίτλος Χώρος
2001 Don’t worry, be happy Θέατρο Σταθμός
2007-2008 Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα Θέατρο Άλφα
2010-2012 Ζωή ποδήλατο Θέατρο Ακάδημος
2014 Δεσποινίς Μαργαρίτα Θέατρο Αθήναιον
2016 Cavewoman Θέατρο Coronet
2017 Δεσποινίς Τζούλια Cartel Τεχνοχώρος
Φιλησέ με σαν και πρώτα περιοδεία
2018 Άντρες έτοιμοι για όλα Περιοδεία
2019 Πηνελόπη Δέλτα – Ίωνας Δραγούμης: Τελευταία Συνάντηση Θέατρο Αθήναιον
2019-2020 Μαρίκα Κοτοπούλη – Το αγρίμι Θέατρο Άλφα | Θέατρο Αθήναιον
2020-2021 Τα ρούχα Θέατρο ΠΚ

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner