Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μα πως να μείνεις μαζί της αν δεν σηκώνει λίγο το χέρι να σκουπίσει το αυτοκίνητο;


Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μα πως να μείνεις μαζί της αν δεν σηκώνει λίγο το χέρι να σκουπίσει το αυτοκίνητο; Ήταν λίγα, πολύ λίγα χρόνια πριν όταν έζησαν ένα δυνατό έρωτα που έδειχνε να έχει και όλα τα παρελκόμενα μιας δυνατής σχέσης και όσα ίσως προκαλούν και την φθίνουσα πορεία της. Παράδειγμα; Το πλύσιμο του αυτοκινήτου σου.

Εκείνη να σ’ ακολουθεί μέχρι το πλυντήριο, να κάνει βόλτες βαρεμάρας πάνω κάτω, να μιλά στο κινητό της αλλά ούτε στιγμή να μην προσφέρεται, έτσι ρε παιδί μου, να πάρει λίγο ένα πανάκι, για να σε βοηθήσει να τελειώνες πιο γρήγορα.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται

Εύ μάλλον αυτό θα σκέφτεσαι εκείνη την ώρα αν είσαι ο Δημήτρης. Αν είσαι η Μαρία, θ’ αναρωτιέσαι, τι δουλειά έχεις εσύ με τον “πιτσιρικά” που ασχολείται ένα τόσο ωραίο απόγευμα με την φασίνα του αυτοκινήτου του και συ να τον ακολουθείς αντί να σαι κάπου αραχτή…

 

Αυτές οι εικόνες δείχνουν αρκετο δείγμα της διαφορετικής ‘φάσης” που βρίσκονται δυο άνθρωποι! Άσχετα λοιπόν από εκείνα που τους ένωσαν κάποια στιγμή, σε μια αυθόρμητη καθημερινότητα, φαίνονται εκείνα που τους χωρίζουν.

 

Στην προκειμένη περίπτωση μπορούμα να μιλούσε για…bud timing!

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μα πως να μείνεις μαζί της αν δεν σηκώνει λίγο το χέρι να
Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μα πως να μείνεις μαζί της αν δεν σηκώνει λίγο το χέρι να

Δημήτρης Αλεξάνδρου - Μαρία Καλάβρια ΣΧΕΣΕΙΣ διασήμων με ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ!