Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συνεργάστηκε για επτά τηλεοπτικές σεζόν με την Ελένη Μενεγάκη, συνεπώς δεν θα μπορούσε να μην είναι συγκινημένος τη σημερινή ημέρα. Το ταξίδι της ωραίας Ελένης ολοκληρώνεται στην τηλεόραση και μαζί με αυτό ολ" />

Hit enter after type your search item

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το δημόσιο “ευχαριστώ” στην Ελένη Μενεγάκη και η γεμάτη αγάπη ανάρτησή του

/
/
img

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συνεργάστηκε για επτά τηλεοπτικές σεζόν με την Ελένη Μενεγάκη, συνεπώς δεν θα μπορούσε να μην είναι συγκινημένος τη σημερινή ημέρα. Το ταξίδι της ωραίας Ελένης ολοκληρώνεται στην τηλεόραση και μαζί με αυτό ολοκληρώνεται και η συνεργασία του μαζί της. Το γοητευτικό μοντέλο θέλησε με μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram να αποχαιρετήσει την αγαπημένη παρουσιάστρια, να την ευχαριστήσει δημόσια και να αποκαλύψει το όνειρό που είχε από παιδί.

«7 τηλεοπτικά χρόνια δεν μπορούσα να σκεφτώ καλύτερη αρχή για μένα στην τηλεοπτική ζωή μου… τα εφηβικά μου χρόνια που καθόμουνα και σε κοιτούσα μπροστά από την τηλεόραση και έλεγα «πωωωωωω τι γυναικάρα θεέ μουυ, πόσο θέλω να την δω από κοντά». Όταν πέρασαν τα χρόνια και ήρθα καλεσμένος σε σένα δεν πίστευα ότι όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Όταν με κοίταξες στα μάτια τα ‘χασα – όσοι σε ξέρουν με καταλαβαίνουν – … έχασα τα λόγια μου … ηλεκτρικό ρεύμα με διαπέρασε… πέρασα το πρώτο σοκ….. αλλά αυτό που θα πω μετά από τόσα χρόνια που σε ξέρω με μεγάλη βεβαιότητα είναι ότι όσοι γοητεύονται με το έξω σου που να γνωρίσουν και το μέσα σου… σε ευχαριστώ πολύ για όλα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του.

 

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :