Μετά τη συνέντευξη Τύπου απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ ήταν απαισιόδοξος αναφορικά με το αν θα βρεθεί αγοραστής.

Στη διάρκειας μίας ώρας και 15 λεπτών συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαν" />

Hit enter after type your search item

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Θεωρώ πως δύσκολα θα βρεθεί αγοραστής

/
/
img

Μετά τη συνέντευξη Τύπου απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ ήταν απαισιόδοξος αναφορικά με το αν θα βρεθεί αγοραστής.

Στη διάρκειας μίας ώρας και 15 λεπτών συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αποκαλύφθηκε πως θα αποχωρήσει τόσο από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για την οποία ψάχνει αγοραστή, όσο και από την προεδρία του Ερασιτέχνη, αν δεν προχωρήσει το θέμα του γηπέδου.

«Εμένα ο κύκλος μου στον Παναθηναϊκό, όπως σας είπα, έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα», ανέφερε σε ερώτηση για το αν θα βοηθήσει οικονομικά την ΚΑΕ.

Επίσης, διευκρίνισε οτι δεν είπε ότι ο Παναθηναϊκός αποχωρεί από τη Euroleague για τη FIBA, αλλά τόνισε πως είναι μονόδρομος και σωστή απόφαση να πάνε στο μπασκετικό Champions League.

Σχετικά με τα 25 εκατομμύρια ευρώ που έθεσε ως τιμή πώλησης, τόνισε πως βάσει της εποχής δεν το θεωρεί μικρό ποσό.

«Ο λόγος είναι πως θέλω να δω έναν άνθρωπο που θα έρθει για να έχει τον Παναθηναϊκό στα ψηλότερα σκαλοπάτια της Ελλάδας και της Ευρώπης. Δεν θα ήθελα και δεν θα αφήσω ο Παναθηναϊκός να πάει σε χέρια ανθρώπων που βλέπουν τον Παναθηναϊκό ως μέσο για άλλες δραστηριότητες», ανέφερε.

Επιπλέον, εξέφρασε την απαισιοδοξία του σχετικά με το αν θα βρεθεί αγοραστής για τον Παναθηναϊκό, αναφέροντας πως το 2012 είχε φτάσει μέχρι τη Νιγηρία για να συζητήσει με υποψήφιο επενδυτή. «Θεωρώ ότι δύσκολα θα βρεθεί αγοραστής» είπε.

Σε ερώτηση για το αν θα αλλάξει απόφαση αν τροποποιηθούν τα δεδομένα για τον Βοτανικό είπε ότι κάτι τέτοιο γίνει, δεν θα τον αφήσει ασυγκίνητο, τονίζοντας πως θα είναι ιστορικό λάθος να χτιστεί μόνο ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Τέλος, επισήμανε οτι δεν έχει κανέναν προγραμματισμό για το μέλλον και πως ο Παναθηναϊκός είναι προς πώληση από σήμερα και το κεφάλαιο «Παναθηναϊκός» έχει κλείσει για τον ίδιο.

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :