Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Δημήτρης Καραντζάς: Η αποκάλυψη του γνωστού σκηνοθέτη. Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Mega μίλησε ο Δημήτρης Καραντζάς. Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης αποκαλύπτει πως γνώριζε τα όσα πέρασε στα χέρια του βιαστή του ο Ν. Σ που σόκαρε με τη μαρτυρία του για γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Μια πρωτότυπη σύνθεση βασισμένη στον Οιδίποδα Τύραννο περιοδεύει δια χειρός Δημήτρη Καραντζά

«Είναι σημαντικο οτι βγήκαν ανώνυμα μεν οι αρχές να ψάξουν και είτε ο φερόμενος ως θύτης να αθωωθεί είτε να κατηγορηθεί και τα θύματα έχουν να ξεπεράσουν τρομερά ταμπού περί σεξουαλικότητας» σημείωσε ο Δημητρής Καραντζάς, κάνοντας έκκληση να ανοίξουν χωρίς δισταγμό τα στόματα.

«Κάνω έκκληση στα θύματα να φύγει από πάνω μας το βάρος και ο τρόμος και ο πρωθυπουργός και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας που ειναι ευαίσθητοι άνθρωποι να πάρουν θέση.

Δημήτρης Καραντζάς: “Μου εκμυστηρεύτηκε αυτή την φρικτή νύχτα που έζησε εκεί”

Οι καταγγελίες για τα όσα συμβαίνουν στο θέατρο πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα αποκαλύπτοντας με τον χειρότερο τρόπο τη σκοτεινή πλευρά ενός φωτεινού χώρου.
Πηγή: Mega

Διαβάστε επίσης: Συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωινό” και τη Φαίη Σκορδά παραχώρησε ο γνωστός σκηνοθέτης, Δημήτρης Καραντζάς.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο θέμα των καταγγελιών που απασχολεί το πανελλήνιο της τελευταίες μέρες, απάντησε στον Σταμάτη Φασουλή για την ατάκα του “καθίστε φρόνημα”, ενώ αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός Νίκος Σ. που κατήγγειλε ότι κακοποιήθηκε από σκηνοθέτη περιγράφοντας την τραγική νύχτα που έζησε, είναι φίλος του.

Για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου: “Όλοι αυτή την περίοδο είμαστε ταραγμένοι.

Ξεκίνησε κάτι πολύ σημαντικό η Ζέτα Δούκα, η οποία βγήκε και μίλησε ονομαστικά για μία κακοποιητική συμπεριφορά και αυτό βρήκε παράδειγμα σε άλλες γυναίκες, που μίλησαν για υποθέσεις που είχαν μέσα απόλυτη κατάχρηση εξουσίας, πολύ εκφοβισμό και μια στρεβλή αντίληψη για το ποια είναι τα όρια της εξουσίας και του σκηνοθέτη ή του θιασάρχη ή του πρωταγωνιστή.

Όταν κάποιος που χαίρει εκτίμησης και προσεγγίσει ένα παιδί που μπορεί να το κοιτάει μουδιασμένο και να τον θεωρεί “ιερό τέρας” νομίζει ότι αυτός είναι ο δρόμος.

Δεν έχει κανείς το δικαίωμα χάρη στην προσωπική του διαστροφή να κακοποιεί δεκάδες ανθρώπους και αυτό είναι η στιγμή να το διεκδικήσουμε σθεναρά.

Κάνω έκκληση στους ανθρώπους που θέλουν να μιλήσουν και φοβούνται να μην φοβούνται.

Να μην φοβούνται τίποτα σε σχέση με κάποια “τοτέμ” που κρύβουν μέσα κλειδώματα, κακοποιήσεις, κατάχρηση εξουσίας, αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και μία τρομοκρατική – εκφοβιστική συμπεριφορά.

Όταν κάποιος κάνει τη δουλειά του δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνει τα χατίρια και τα γούστα που έχει ο καθένας που είναι λαοφιλής”.

Για το “καθίστε φρόνιμα” που είχε δηλώσει ο Σταμάτης Φασουλής: “Το “καθίστε φρόνιμα για να μιλήσουν τα θύματα” είναι αντίστοιχο με όσα ειπώθηκαν στο παρελθόν για τη Χρυσή Αυγή.

Το λόγο έχει δικαιοσύνη όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για να καλυτερεύσουμε κάποια πράγματα.

Το θέατρο δεν είναι έτσι και οι άνθρωποι που είναι έτσι πρέπει να ξεριζωθούν από αυτό το πράγμα”.

Για την συγκλονιστική εξομολόγηση του Νίκου Σ. για την κακοποίηση που υπέστη από γνωστό σκηνοθέτη: “Ο Νίκος Σ. είναι φίλος μου και δυστυχώς έτυχε να γνωρίζω αυτή την ιστορία.

Όταν άνοιξε αυτή η ιστορία με τη Ζέτα Δούκα πέρασε μια πολύ μεγάλη ταραχή και μου εμπιστεύθηκε αυτό το πράγμα, αυτή τη φριχτή νύχτα που έζησε εκεί, όπως την περιέγραψε.

Δεν ήμουν μπροστά και δεν μπορώ να ξέρω τι συνέβη αλλά μου το εκμυστηρεύτηκε σαν ένα μεγάλο, βαθύ και χρόνιο τραύμα.

Αυτό που τον έπεισε είναι ότι μίλησε με πολλούς ανθρώπους που ήθελαν να καταγγείλουν μια κακοποιητική συμπεριφορά και του είπαν “αν βγεις να το πεις, θα μας δώσεις τη δύναμη να βγούμε και εμείς να το πούμε”.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner