Hit enter after type your search item

Δημήτρης Κόκοτας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
14 Δεκεμβρίου 1968 (54 ετών)
Αθήνα
Εθνικότητα Ελληνική
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσες Ελληνικά
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα Τραγουδιστής και συνθέτης
Περίοδος ακμής 1994
Οικογένεια
Γονείς Σταμάτης Κόκοτας

Σταμάτης Κόκοτας βιογραφικό ! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, ο θάνατος, η καταγωγή, οι σπουδές, και η κηδεία

Ο Δημήτρης Κόκοτας (Αθήνα, 14 Δεκεμβρίου 1968) είναι Έλληνας σύγχρονος τραγουδιστής, επιχειρηματίας και γιος του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του συνεργάστηκε με πολλούς άλλους γνωστούς τραγουδιστές όπως είναι η Μαρινέλλα, η Καίτη Γαρμπή, ο Πασχάλης Τερζής, η Άντζελα Δημητρίου, ο Αντύπας, ο Βασίλης Καρράς, η Κωνσταντίνα, η Λίτσα Γιαγκούση και ο πατέρας του, Σταμάτης Κόκοτας.[1]

Το 2013 ο Κόκοτας μαζί με τους Χάρη Βαρθακούρη, Γρηγόρη Μπιθικώτση και Στέλιο Διονυσίου πραγματοποίησαν συναυλίες σε πολλές χώρες όπως στη Γερμανία, την Ολλανδία, την Αγγλία, τη Σουηδία, το Βέλγιο, τη Βραζιλία, την Αργεντινή, τον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία και το Ισραήλ σε μια περιοδεία που ονομάστηκε «A Trιbute to the Legends» κάνοντας μια αναδρομή ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες των πατεράδων τους, ενώ τα τελευταία χρόνια κάνει κοινές εμφανίσεις με τον Γιώργο Λεμπέση.[2][3]

Καριέρα
Ο πρώτος προσωπικός του δίσκος με τίτλο “Διαδόσεις” κυκλοφόρησε στις 10 Φεβρουαρίου του 1994 από την Eros Music σε μουσική και στίχους του Φοίβου, φτάνοντας τις 30.000 πωλήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο κι έγινε χρυσός. Από τον δίσκο αυτό ξεχώρισαν τα τραγούδια: “Διαδόσεις”, “Αυτά Τα Χείλια”, “Άντε Γεια Μας” και “Κι Αν Α’ Αγαπώ”.

Ο δεύτερος προσωπικός του δίσκος με τίτλο “Συνείδηση” κυκλοφόρησε στις 9 Νοεμβρίου του 1995 πάλι με τον Φοίβο στη μουσική και τους στίχους, καθώς επίσης ανέλαβε και την ενορχήστρωση του δίσκου. Ο δίσκος έφτασε τις 60.000 πωλήσεις κι έγινε πλατινένιος. Από τον δίσκο αυτό ξεχώρισαν τα τραγούδια: “Γιατί Με Τυραννάς”, “Πολύ Καλή Για Να ‘Σαι Αληθινή”, “Κι Άσε Να Λένε”, “Συνείδηση” και “Ανεμώνα”.

Ο τρίτος προσωπικός του δίσκος με τίτλο “Αχαριστία” κυκλοφόρησε στις 15 Μαΐου του 1997 και αποτελεί τη τελευταία συνεργασία του με τον Φοίβο, ο οποίος έγινε χρυσός τη πρώτη κιόλας εβδομάδα της κυκλοφορίας του. Λίγο καιρό αργότερα έγινε η απονομή του πλατινένιου δίσκου, αφού ξεπέρασε τις 50.000 πωλήσεις, κι έγινε πλατινένιος και σε Ελλάδα και Κύπρο. Μέχρι και σήμερα αυτό το άλμπουμ θεωρείται ο πιο επιτυχημένος δίσκος του Δημήτρη Κόκοτα, έχοντας πουλήσει τουλάχιστον 80.000 αντίτυπα.

Στις 8 Οκτωβρίου του 1998 κυκλοφόρησε ο τέταρτος προσωπικός του δίσκος με τίτλο “Για μένα” σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα, με τον οποίο συνεργάστηκε για πρώτη φορά. Ο δίσκος έγινε χρυσός από τη πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του και πλατινένιος μετά από 15 μέρες, ξεπερνώντας τις 50.000 πωλήσεις. Από τον δίσκο αυτό ξεχώρισαν τα τραγούδια: “Για Μένα”, “Στο ‘Χω Πει”, “Παλιοχαρακτήρας” και “Για Πάντα”.

Στις 25 Νοεμβρίου του 1999 κυκλοφόρησε ο πέμπτος προσωπικός του δίσκος με τίτλο “Σε Ρεύματα Αντίθετα” σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Πάνου Φαλάρα. Ο δίσκος έγινε σύντομα χρυσός και πολλά τραγούδια έγιναν ραδιοφωνικές επιτυχίες. Από τον δίσκο αυτό ξεχώρισαν τα τραγούδια: “Είσαι Γυναίκα Ουρανός”, “Παντού Σημάδια Σου”, “Τι Σου Χρωστάω”, “Μήνυμα Γραπτό” και “Σ’ Εκείνη Να Γυρίσεις”.

Ο έκτος προσωπικός του δίσκος με τίτλο “Έχω Φύγει” κυκλοφόρησε στις 18 Δεκεμβρίου του 2000 από τη νέα του εταιρεία Minos EMI σε μουσική και στίχους διάφορων καλλιτεχνών, όπως ο Valentino, ο Στράτος Διαμαντής, ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, ο Ηλίας Φιλίππου, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, η Εύη Δρούτσα κλπ. Αν και πολλά τραγούδια από τον δίσκο ξεχώρισαν στο ραδιόφωνο, δεν έκανε την ίδια εμπορική επιτυχία με προηγούμενες δουλειές του. Ο έβδομος δίσκος του με τίτλο “Ολόψυχα Δικός Σου” κυκλοφόρησε στις 4 Φεβρουαρίου του 2002 σε μουσική του Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους του Πάνου Φαλάρα και της Ναταλί. Στον όγδοο δίσκο του με τίτλο “Ένα” που κυκλοφόρησε στις 19 Μαΐου του 2003 συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Γιάννη Καραλή, ο οποίος έγραψε τη μουσική και τους στίχους. Στον ένατο δίσκο του με τίτλο “Απρόσμενη Αγάπη” που κυκλοφόρησε το 2004 από τη Virus Music συνεργάστηκε επίσης για πρώτη φορά με τον Ανδρέα Κομπόση, ο οποίος έγραψε τις στίχους και τη μουσική. Το 2007 κυκλοφόρησαν οι δύο τελευταίοι δίσκοι του με τίτλους “Άμα Δε Σε Δω Απόψε” και “Live + 4” από την Alpha Records.

Προσωπική ζωή
Τη περίοδο που βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του διατηρούσε σχέση με τη κόρη της Μαρινέλλας, τη Τζωρτζίνα.

Με τη σύζυγο του, Κατερίνα, γνωρίστηκαν σε ένα νυχτερινό κέντρο και το 2011 απέκτησαν μια κόρη, τη Ριάνα.[1]

Δισκογραφία
Προσωπικά Album
Έτος Τίτλος Διάκριση Πωλήσεις Εταιρεία
1994 Διαδόσεις Χρυσός 30.000 Eros Music
1995 Συνείδηση Πλατινένιος 60.000 Eros Music
1997 Αχαριστία Πλατινένιος 80.000 Eros Music
1998 Για Μένα Πλατινένιος 50.000 Eros Music
1999 Σε Ρεύματα Αντίθετα Χρυσός 30.000 Eros Music

Σταμάτης Κόκοτας βιογραφικό ! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, ο θάνατος, η καταγωγή, οι σπουδές, και η κηδεία

2000 Έχω Φύγει – 20.000 Minos EMI
2002 Ολόψυχα Δικός Σου – 15.000 Minos EMI
2003 Ένα – 10.000 Minos EMI
2004 Απρόσμενη Αγάπη – 5.000 Virus Music
2007 Άμα Σε Δω Απόψε – 2.500 Alpha Records
2007 Live + 4 – 2.500 Alpha Records

κοκοτας δημητρης σκανδαλο
δημητρης κοκοτας συζυγος
δημητρης κοκοτας καφετερια
δημητρης κοκοτας ηλικια
σταματης κοκοτας περιουσια
στελιος διονυσιου ηλικια

Δημήτρης Κόκοτας: «Δεν σκέφτηκα ποτέ τη σύγκριση με τον τεράστιο Σταμάτη Κόκοτα»

Η διαδρομή του Δημήτρη Κόκοτα στη δισκογραφία ξεκίνησε σχεδόν πριν από 30 χρόνια. Τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, υπήρχαν στη ζωή του από τότε που γεννήθηκε, λόγω του πατέρα του, Σταμάτη Κόκοτα, ενός από τους σημαντικότερους τραγουδιστές που έβγαλε η Ελλάδα, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο.

Από τον Ηλία Μαραβέγια
Στις «Εξομολογήσεις» του στη σημερινή «Espresso» ο αγαπημένος καλλιτέχνης αφηγείται την προσωπική του ιστορία, μιλώντας -μεταξύ άλλων- για τα παιδικά του χρόνια, τη δισκογραφική επιστροφή του με νέο κομμάτι του Κώστα Μηλιωτάκη και τις live εμφανίσεις του στο Naval, στο Μικρολίμανο, όπου παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο με τις επιτυχίες του και τα εμβληματικά «διαμάντια» του αξέχαστου πατέρα του.

Τι εικόνες έρχονται πρώτες στο μυαλό σου από τα παιδικά σου χρόνια;

Ομορφες εικόνες, κυρίως από διακοπές με τους γονείς μου και παιχνίδια στη θάλασσα. Μεγάλωσα στην Κηφισιά, αλλά οι δικοί μου αγαπούσαν πολύ τον Πειραιά. Ετσι, έχω έντονες αναμνήσεις από τις βόλτες μας εκεί, όπως και από τα καλοκαίρια μας που πηγαίναμε διακοπές στη Βουλιαγμένη.

Ο μικρός Δημήτρης με τον μπαμπά του Σταμάτη
Πώς θα σε περιέγραφες ως έφηβο;

Σίγουρα η ροκ μουσική ήταν αυτή που είχα επιλέξει να ακούω και να παίζω στην κιθάρα την περίοδο της εφηβείας μου, οπότε είχα και την αντίστοιχη εμφάνιση. Επειδή η μουσική έπαιζε πάντοτε σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, τα ακούσματά μου ήταν κατά μία έννοια συνυφασμένα με την προσωπικότητά μου και με τον τρόπο που εκφραζόμουν. Κάποια στιγμή, ωστόσο, μέσα από συζητήσεις που είχα με τον πατέρα μου, μπήκαν στη μουσική μου καθημερινότητα και κομμάτια δικά του, του Ξυλούρη, του Τουρνά.

Θεωρείς πως ήταν μονόδρομος για σένα να ακολουθήσεις τα καλλιτεχνικά βήματα του πατέρα σου;

Τελικά, ναι, αναμφισβήτητα. Αυτό που γυρνούσε πάντα μέσα στο μυαλό μου ήταν η δουλειά του τραγουδιστή, από μικρή ηλικία. Δεν με συγκίνησε ποτέ κάτι άλλο τόσο πολύ όσο αυτό που έκανε ο πατέρας μου, έτσι όπως το ζούσαμε στην καθημερινότητά του. Εκτός του ότι μας έπαιρνε συνέχεια στα μαγαζιά όπου εμφανιζόταν, ακούγονταν διαρκώς μουσικές και μέσα στο σπίτι μας. Φυσικά, ο Σταμάτης Κόκοτας στην καθημερινότητά του ήταν απλά ο πατέρας μου, αλλά δεν έπαυε να υπάρχει τεράστια μουσική επιρροή από εκείνον κάθε στιγμή.

Ο Δημήτρης με τον πατέρα του Σταμάτη Κόκοτα, τη μητέρα του και την αδελφή του σε οικογενειακή έξοδο
Ποια συμβουλή του θεωρείς την πιο σημαντική και την ακολουθείς μέχρι σήμερα;

Να μη σταματήσω ποτέ να εξελίσσομαι στη μουσική μέσα από τις πρόβες. Αυτή ήταν η σημαντικότερη συμβουλή του. Να προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος μέσα από την εξάσκηση, να αντιλαμβάνομαι τα τραγούδια, να μπορώ να τα μαθαίνω στην κιθάρα και να γίνομαι όλο και καλύτερος, πάντα με πολλή δουλειά.

Τα παιδιά σπουδαίων καλλιτεχνών, όπως ήταν και ο πατέρας σου, αναπόφευκτα συγκρίνονται με τους γονείς τους όταν ακολουθούν τα βήματά τους… Σε προβλημάτισε αυτό;

Ο καλλιτέχνης ούτως ή άλλως πρέπει να αποδεικνύει την αξία του κάθε φορά που τραγουδάει. Εμείς, ωστόσο, είναι σαν να δίνουμε εξετάσεις δύο φορές, αφενός για να δείξουμε πόσο καλοί είμαστε οι ίδιοι στη δουλειά μας και στα τραγούδια που έχουμε επιλέξει, και αφετέρου σε σύγκριση με τους γονείς μας, στην προκειμένη περίπτωση εγώ απέναντι στον τεράστιο Σταμάτη Κόκοτα. Προσωπικά δεν σκέφτηκα ποτέ αυτή τη σύγκριση ούτε με προβλημάτισε αυτό. Αγαπώ πολύ τη δουλειά του πατέρα μου, κατ’ επέκταση και τη δική μου. Δίνω λοιπόν όλο μου το είναι, αφού πρόκειται για κάτι που αγαπώ και είμαι ευγνώμων που του έχει αγαπήσει και ο κόσμος.

Στιγμιότυπο από live εμφάνισή του
Ο πρώτος δίσκος σου, οι «Διαδόσεις», με την υπογραφή του Φοίβου, κυκλοφόρησε το 1994. Ηταν πολύ διαφορετική η δισκογραφία τότε;

Πολύ. Καταρχάς είναι διαφορετικά τα σημερινά ακούσματα σε σχέση με των 90s. Τότε ο κόσμος αγόραζε τα άλμπουμ από το δισκοπωλείο, τώρα κάνουν download τα τραγούδια από τις πλατφόρμες στο διαδίκτυο. Είναι μια άλλη πραγματικότητα. Επίσης υπήρχαν ακόμη long play στη δισκογραφία, δηλαδή δίσκοι βινιλίου. Βέβαια και σήμερα δισκογραφία την αποκαλούμε, απλώς δεν υπάρχουν δίσκοι!

Τότε υπήρχαν και κασέτες.

Βέβαια, και κασέτες, αλλά σε άνθηση ήταν τα CD, τα οποία υπάρχουν μέχρι σήμερα, αλλά τα προτιμούν λίγοι πια λόγω του downloading. Πάντως, την περίοδο που έκανα εγώ τις μεγάλες επιτυχίες μου υπήρχε δυστυχώς το θέμα της λαθραίας διακίνησης των CD, η λεγόμενη «πειρατεία», που έφερε μεγάλη καταστροφή στον κλάδο μας. Δεν μπορούσε κάποιος να σημειώσει ένα ασφαλές νούμερο για τις πωλήσεις. Λέγανε τότε πως οι πωλήσεις από την «πειρατεία» ήταν επί πέντε των πραγματικών.

Σταμάτης και Δημήτρης Κόκοτας
Με τον Φοίβο κάνατε μαζί τρεις δίσκους, με τεράστιες επιτυχίες. Πως εισέπραξες όλη αυτή τη δημοσιότητα;

Δεν με ξένισε γιατί υπήρχε πάντα η δημοσιότητα στη ζωή μου λόγω του πατέρα μου. Ενιωσα περήφανος με αυτή την επιτυχία, όπως ένιωσε και ο πατέρας μου για μένα. Η επιλογή μου να κάνω τις πρώτες μου δισκογραφικές δουλειές με έναν άγνωστο, τότε, συνθέτη, τον Φοίβο, μου βγήκε σε καλό, αφού η μία επιτυχία διαδέχτηκε την άλλη. Βέβαια και ο Φοίβος έκανε στη συνέχεια τεράστια σουξέ και με πολλούς άλλους καλλιτέχνες – όπως έκανα κι εγώ και με άλλους δημιουργούς. Ξέρεις, η επιτυχία αποτελεί συνδυασμό πραγμάτων, έχει να κάνει με τη μουσική, τον στίχο, τη φωνή και την προσωπικότητα του καλλιτέχνη… Ετσι συνέβη και με μένα, σε προσωπικό και καλλιτεχνικό επίπεδο. Ομως είμαι και θα είμαι πάντα ο γιος του Σταμάτη. Το λέω πολύ περήφανα αυτό, με την έννοια ότι ο Σταμάτης Κόκοτας έκανε μια τεράστια καριέρα, η οποία με «προσγείωνε» και μένα πάντοτε. Δηλαδή το να συγκρίνω τη δική μου επιτυχία με εκείνη του πατέρα μου με έκανε να αυτοπροσδιορίζομαι ξανά…

Στην πίστα με τον πατέρα του Σταμάτη Κόκοτα
Μετά τον Φοίβο δούλεψες με τον Νίκο Καρβέλα και τον Γιώργο Θεοφάνους. Τι θυμάσαι από αυτές τις συνεργασίες;

Καταρχάς τα καταπληκτικά τραγούδια τους, την επιτυχία που ήρθε, τις στιγμές στο σπίτι με τον Νίκο Καρβέλα, ο οποίος ως συνθέτης και στιχουργός έφτιαχνε τα τραγούδια μας με την κιθάρα του. Αντίστοιχα και με τον Γιώργο Θεοφάνους θυμάμαι ωραίες στιγμές στο στούντιο, στο άλμπουμ που κάναμε μαζί, που ήταν σε στίχους του Πάνου Φαλάρα. Αναπολώ με νοσταλγία όλες αυτές τις στιγμές. Γενικά έχω ευχαριστηθεί πολύ στη δουλειά μου. Και με τον Κώστα Μηλιωτάκη στο άλμπουμ που ακολούθησε του Θεοφάνους, πάλι σε στίχους του Φαλάρα, είχαμε κάνει την επιτυχία «Ολόψυχα δικός σου». Τώρα, μάλιστα, επαναλαμβάνουμε τη συνεργασία μας με τον Κώστα Μηλιωτάκη με ένα νέο τραγούδι, αυτή φορά σε στίχους του Δημήτρη Τσάφα. Είναι μια μπαλάντα με τίτλο «Τη ζωή μου πήρες» που θα κυκλοφορήσει άμεσα.

Για μια περίοδο απείχες από τα μουσικά δρώμενα. Γιατί ένιωσες αυτή την ανάγκη;

Κάποια στιγμή ασχολήθηκα με τις επιχειρήσεις, που μου «έκλεβαν» πολύ χρόνο, γι’ αυτό απείχα. Το τραγούδι πάντως δεν έλειψε ποτέ από τη ζωή μου. Τραγουδούσα και τότε επιλεκτικά σε κάποιους χώρους. Γενικά η αγάπη για το τραγούδι τα νικάει όλα. Τώρα λοιπόν αποφάσισα να επιστρέψω σε πιο μεγάλους χώρους. Κάθε Σάββατο τραγουδώ στο Naval, ένα πολύ ωραίο μαγαζί στον Πειραιά, δίπλα στη θάλασσα, παρουσιάζοντας εκεί ένα πρόγραμμα με πολλά αγαπημένα τραγούδια, σημερινά και παλιότερα, είτε δικά μου είτε του πατέρα μου. Μαζί μου είναι και η Λιούμπα Ζώρα.

Ποιο είναι το πιο παράξενο περιστατικό που σου έχει συμβεί σε live;

Εχει τύχει να τραγουδώ βράδυ Σαββάτου σε γεμάτο καλοκαιρινό μαγαζί, να έχει πιάσει καταρρακτώδης βροχή και να μη φεύγει κανείς. Μια άλλη φορά είχε κοπεί το ρεύμα για περίπου 45 λεπτά και είχαμε κάνει πρόγραμμα με μπουζούκια, ακουστικές κιθάρες, κλασικό πιάνο και ακορντεόν, μέχρι που αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση. Μάλιστα, αυτό που ακούσαμε μετά ήταν ότι το ευχαριστήθηκαν πιο πολύ, γιατί ήταν κάτι ξεχωριστό.

Selfie με τη Σάντρα Βουτσά σε πρόσφατη εκδήλωση του Make A Wish
Είχες δύσκολες συνεργασίες στην πορεία σου;

Κάθε συνεργασία είναι και συμβιβασμός. Πιστεύω πως, όταν συμβιβάζονται οι άνθρωποι στη δουλειά, βρίσκουν μια κοινή συνισταμένη και βγαίνει πάντα σε καλό.

Εχεις επιλέξει να κρατάς την προσωπική σου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ξέρουμε τα βασικά: πως είσαι παντρεμένος εδώ και χρόνια με την αγαπημένη σου Κατερίνα και έχετε μια κορούλα, τη Ριάνα, που είναι 11,5 ετών… Είναι εύκολο να καταφέρεις κάτι τέτοιο;

Δεν μπορώ να πω ότι δυσκολεύτηκα να το καταφέρω. Είναι αρκετά εύκολο, θεωρώ, αρκεί να το θέλει κανείς. Αν δεν πηγαίνεις με την οικογένειά σου εκεί που είναι μαζεμένοι οι φωτογραφικοί φακοί, την κρατάς μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τόσο απλά! Είναι επιλογή μου να μη βρίσκεται η οικογένειά μου μπροστά στους προβολείς, μια επιλογή που υπερασπίζομαι χρόνια…

Πώς θα σε περιέγραφες ως πατέρα; Είσαι αυστηρός;

Υπάρχει ο διάλογος στην οικογένειά μας και ό,τι θέλουμε να βελτιώσουμε το καταφέρνουμε μέσα από αυτόν. Συζητάμε. Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που είμαι αυστηρός, άλλες φορές θα είναι η γυναίκα μου. Καλό είναι να υπάρχουν όρια στα παιδιά και αυτό πετυχαίνεται μέσα σε ένα λογικό πλαίσιο αυστηρότητας, αλλά και συζήτησης.

Απολογήθηκαν οι Κόκοτας – Μαζωνάκης
Ελεύθεροι και χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν χτες, μετά την απολογία τους στον 30ό τακτικό ανακριτή Αθηνών Ευθ. Καταλιακό, οι τραγουδιστές Δημ. Κόκοτας και Γ. Μαζωνάκης, που κατηγορούνται για ανάμειξη στην υπόθεση του «ροζ σκανδάλου», στο οποίο είχε γίνει προσπάθεια, ενόψει βουλευτικών εκλογών, να εμπλακούν και πολιτικά πρόσωπα. Από τον ίδιο ανακριτή πήραν προθεσμία για την ερχόμενη Τετάρτη, προκειμένου να απολογηθούν, ο σχεδιαστής μόδας Φιλήμων, ο ενδυματολόγος Κωνστ. Κασπίρης και ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης «γραφείου συνοδών» Δημ. Κωστόπουλος.

Σε δηλώσεις του, ο συνήγορος υπεράσπισης των τραγουδιστών, Σ. Κεχαγιόγλου, τόνισε ότι «πρόκειται για πανηγυρική δικαίωσή τους» και ότι «κατέρρευσε η εναντίον τους συκοφαντία, καθώς δεν προσκομίστηκε κανένα αποδεικτικό στοιχείο στον ανακριτή». Ο Φιλήμων δήλωσε, επίσης, ότι αρνείται «χίλια τοις εκατό τις κατηγορίες» (ασέλγεια παρά φύση μεταξύ αρρένων από κερδοσκοπία κατ’ επάγγελμα, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών) και ευχήθηκε «να βρεθούν ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτή τη σκευωρία».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :