freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Δημήτρης Κουρούμπαλης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Γέννηση 16 Σεπτεμβρίου 1979 (42 ετών)
Κόρινθος
Εθνικότητα Έλληνας
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσες Νέα ελληνική γλώσσα
Σπουδές Κολλέγιο Αθηνών
Τμήμα Φιλολογίας ΕΚΠΑ
Δραματική Σχολή Ίασμος – Βασίλης Διαμαντόπουλος
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα ηθοποιός
Αξιοσημείωτο έργο Δέκα λεπτά κήρυγμα, Η Πολυκατοικία, Big Bang
Οικογένεια
Σύντροφος Φρόσω Κορρού
Τέκνα Ίρις Κουρούμπαλη

Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Δυσκολεύτηκα που δεν θα είμαι στο ριμέικ της Πολυκατοικίας!»

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης (Κόρινθος, 16 Σεπτεμβρίου 1979-) είναι Έλληνας ηθοποιός, ευρύτερα γνωστός για τη συμμετοχή του στις σειρές «10 Λεπτά Κήρυγμα» και «Η Πολυκατοικία».

Βιογραφία
Γεννήθηκε και έζησε για κάποια χρόνια στην Κόρινθο μέχρι που μετακόμισε στην Αθήνα. Τελείωσε το λύκειο στο Κολλέγιο Αθηνών και στη συνέχεια τη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ φοίτησε και στη δραματική σχολή «Ίασμος»[1] .

Έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την τηλεοπτική σειρά «10 Λεπτά Κήρυγμα», όπου υποδύθηκε έναν μαθητή λυκείου.

Δημήτρης Κουρούμπαλης: Όσα εκμυστηρεύεται για τη σύζυγο του και τον νέο του ρόλο ως πατέρας

Στον κινηματογράφο έχει συμμετάσχει στις ταινίες «Τεστοστερόνη» και «Alter ego», μαζί με το Σάκη Ρουβά. Στο θέατρο έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις «Δάφνις και Χλόη», «Μόλις χώρισα», «Εσεις πώς ζήτε; καλά ή καλύτερα;»

Έχει ιδρύσει τη δική του θεατρική ομάδα με την ονομασία So7.

Δημήτρης Κουρούμπαλης: Τα λεφτά που έβγαλε από την τηλεόραση, ο “Λεωνίδας” και η 3χρονη κόρη του

Ο γνωστός ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός ως «Λεωνίδας» από την τηλεοπτική σειρά «10 λεπτά κήρυγμα» αναφέρθηκε στον ρόλο που τον καθιέρωσε, τη διαχείριση που έκανε με τα οικονομικά του, αλλά και την 3 ετών κόρη του, την οποία γνώρισε καλύτερα μέσα στην καραντίνα.

«Είμαι περήφανος για το 10 λεπτά κήρυγμα. Δεν νιώθω κάτι να με κυνηγάει. Γενιές και γενιές μεγαλώνουν ακόμη με αυτό. Και τα ανίψια μου το βλέπουν. Είναι μια σειρά που έχει αντέξει μέσα στον χρόνο. Ξεκίνησε να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο του 2000», είπε αρχικά ο Δημήτρης Κουρούμπαλης.

Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Έχει υπάρξει στιγμή που έχασα τον εαυτό μου»

Αναφερόμενος στην 3χρονη κόρη του και το ενδεχόμενο ενός ακόμη παιδιού, ο ηθοποιός δήλωσε: «Για εμάς είναι ευτυχής συγκυρία το ότι είμαστε μαζί της και τη χορταίνουμε. Εκείνη ξεκίνησε να πηγαίνει στον παιδικό σταθμό και πάνω που της άρεσε και γούσταρε, της το κόψαμε. Είναι πολύ κουραστικό που κυνηγάμε συνέχεια την 3χρονη κόρη μας. Και ειδικά εμάς είναι αεικίνητη, αλλά είναι τόσο χαριτωμένο πλάσμα που την σκέφτομαι και χαμογελάω. Είμαστε καλυμμένοι ως τώρα».

Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Έχει υπάρξει στιγμή που έχασα τον εαυτό μου»

Τέλος, ο Δημήτρης Κουρούμπαλης, μιλώντας για τα χρήματα που έβγαλε από την τηλεόραση, είπε: «Πρόλαβα τη δεκαετία του 2000 που ήταν golden era. Έκανα γενικά καλή διαχείριση των χρημάτων μου. Δεν ήμουν πολυέξοδος. Φρόντισα να ζω με άνεση χωρίς σπατάλες γι’ αυτό και δεν πήρα ποτέ δάνειο».

Φιλμογραφία
Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
2000-2003 Δέκα Λεπτά Κήρυγμα MEGA Λεωνίδας Αλιβιζάτος Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2001 Δέκα Μικροί Μήτσοι MEGA 2 επεισόδια
2005-2006 Η αδελφή της αδελφής της αδελφής μου ALPHA Δημήτρης Πρωταγωνιστικός ρόλος
2006 Επτά Θανάσιμες Πεθερές MEGA Στέλιος Φραγκιαδουλάκης Επεισόδιο: «Η Κρητικιά Πεθερά»
2007 MEGA Δημήτρης Μαρίνης Επεισόδιο: «Η Αθηναία πεθερά»
2007-2008 Big Bang MEGA Λάζαρος Παπαδόπουλος Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2008 Σε είδα ALPHA Χρυσόστομος Παπαδάκης Επεισόδιο: “Στον τόπο του εγκλήματος”
2008-2010,

2011 Η Πολυκατοικία MEGA Μανώλης Γαλατσάνος Πρωταγωνιστικός Ρόλος,
2 επεισόδια
2013-2017 Lifetime Novalife Ο Ίδιος Παρουσιαστής
2014 Με τα παντελόνια κάτω MEGA Τζίμης 3 επεισόδια
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα ALPHA ερευνητής 1 επεισόδιο 42
2017-2018 Κόκκινο Νυφικό ALPHA Δημήτρης Μαυρίδης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2018 Ελλάδα Έχεις Ταλέντο ΣΚΑΪ Ο Ίδιος Guest Κριτής | Judge Cut 1
2018-2019 Όσο Έχω Εσένα ΣΚΑΪ Γεώργιος Λομασίνης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2019-2020 Αν Ήμουν Πλούσιος ΑΝΤ1 Αλέξης Βρεττός Πρωταγωνιστικός Ρόλος
Κινηματογράφος
Έτος Τίτλος Κινηματογραφικής Ταινίας Ρόλος
2001 Η Χαμένη Ατλαντίδα Μάιλο (φωνή)
2004 Τεστοστερόνη Ζάχος

2007 Alter Ego Τίμος
2010 180 Μοίρες Μάνος
Monday Δημήτρης
Θεατρογραφία
Έτος Τίτλος Παράστασης Χώρος
2005-2007 Μόλις χώρισα Θέατρο Λαμπέτη
2011-2012 Τι θα κάνουμε τώρα; Θέατρο Χαβρίου 7
2012-2014 Πολιτική ανυπακοή Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
2014-2015 Φιλοκτήτης Περιοδεία
2015-2016 Τα ψηλά βουνά Θέατρο Ακροπόλ
2016-2018 Ένας σκύλος που τον έλεγαν Φρίκη Θέατρο Ιλίσια
2019-2020 Streptease Θέατρο Αλκμήνη
2019-2020 Φυλές Θέατρο Σταθμός

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner