freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Δημήτρης Πιατάς βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Τι να πει κανείς για τον ταλαντούχο και σημαντικό καλλιτέχνη Δημήτρη Πιατά; Ξέρει να τσαλακώνεται, έχει χιούμορ, είναι προσινής και απίστευτα ακομπλεξάριστος. Είναι η χαρά του δημοσιογράφου γιατί ποτέ δεν λέει όχι σε μια ενδιαφέρουσα κουβέντα ενώ μιλάει μόνο όταν μια συνέντευξη συνδέεται με τη δουλειά του.

Δημήτρης Πιατάς: «Με κάποιο τρόπο τιμωρηθεί και έχουν καταδικαστεί»

Θα ήθελα πρώτα να γίνουν οι δίκες γιατί με αυτό τον τρόπο είναι εύκολο να καταδικάζεις κάποιον αλλά την ταφόπλακα πρέπει να την βάλεις εκεί” ξεκαθαρίζει ο Δημήτρης Πιατάς.

Ο Δημήτρης Πιατάς μίλησε στην κάμερα του Happy Day με αφορμή τη νέα παράσταση στην οποία θα συμμετάσχει στο Μέγαρο Μουσικής. Ο γνωστός ηθοποιός τοποθετήθηκε τόσο για τους προφυλακισμένους συναδέλφους του όσο και για την θεατρική πραγματικότητα στα χρόνια του κορονοϊού.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Πιατάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα ήθελα πρώτα να γίνουν οι δίκες γιατί με αυτό τον τρόπο είναι εύκολο να καταδικάζεις κάποιον αλλά την ταφόπλακα πρέπει να την βάλεις εκεί. Η τιμωρία για τους ίδιους είναι ότι στην οικογένεια των καλλιτεχνών έχουν με κάποιο τρόπο τιμωρηθεί και έχουν καταδικαστεί».

https://www.youtube.com/watch?v=Dx86fslFfIk

«Όντως είναι ενοχλητική αυτού του είδους η συμπεριφορά στην οποία ευτυχώς η οικογένεια του θεάτρου έκανε αυτοκάθαρση για να μπορεί με κάποιο τρόπο να υπάρχει ο τίτλος του ηθοποιού» συμπλήρωσε ο πρωταγωνιστής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.

«Στην πραγματικότητα στα θέατρα δουλεύουμε ως ΜΕΘ. Δηλαδή μπαίνουμε στο Μέγαρο Μουσικής και δεν ξέρουμε πως θα βγούμε γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί όλα να ανατραπούν. Είναι ένας πόλεμος και είμαστε στρατιώτες στην πρώτη γραμμή».
Ο Δημήτρης Πιατάς είχε πει για την παιδική του ηλικία και την οικογένειά του: «Είμαι παιδί μιας μικρο-μεσοαστικής, συντηρητικής οικογένειας, χωρίς καταβολές επαρχίας. Ο πατέρας μου, λογιστής, ο αδελφός μου, οικονομολόγος. Μεγάλωσα στον Λυκαβηττό.

«Ήμουν στην επιτροπή του Εθνικού Θεάτρου, η κόρη μου έδωσε εξετάσεις και την έκοψα»

Ήμουν μέτριος μαθητής -πρώτα στο 14ο του Πικιώνη και μετά στο 8ο, Νικοπόλεως. Συμμαθητές και φίλοι, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Γιώργος Κοσκωτάς, ο Χρήστος Παπουτσής και ο Αλέκος Λειβαδάς, γιος του Βαγγέλη Λειβαδά (σ.σ. θεατρικός παραγωγός). Έτσι το θέατρο υπήρχε με την έννοια της εικόνας, του ονείρου. Έβλεπα παραστάσεις. Ο πατέρας μου, ως λογιστής, έπαιρνε τα εισιτήρια της εργατικής εστίας που περίσσευαν.

Είμαι πολύ καθαρός σαν καλλιτέχνης – Δεν νομίζω πως έχω ταλέντο
Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να εισπράττω την αποδοχή. Είμαι πολύ καθαρός σαν καλλιτέχνης. Δεν επέτρεψα στον εαυτό μου να παραπονιέται. Κάθε μέρα τα δίνω όλα. Ο αδελφός μου ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει πώς έκανα αυτή την καριέρα. Μου λέει ότι τους έχω κοροϊδέψει όλους.

Δεν δυσκολεύτηκα. Τα πράγματα κύλησαν ομαλά κι ούτε έχω παράπονο. Όλοι μου φέρθηκαν καλά, ακόμα κι ο χειρότερος είχε πει ο Δημήτρης Πιατάς σε συνέντευξή του.

Δεν ζηλεύω τη γυναίκα μου
Η γυναίκα μου είναι η σύντροφός μου. Μου έδωσε δύο παιδιά. Την αγαπώ πολύ, με αγαπάει πολύ, με εκτιμά και την εκτιμώ. Είμαστε περίπου 40 χρόνια μαζί. Υπ’ όψιν ότι, όταν πρωτογνωριστήκαμε, είπα πως «δεν θα μπορούσα να ζήσω μαζί της ούτε 5 λεπτά». Επειδή το είπα, δεν το έκανα είχε πει ο Δημήτρης Πιατάς. Πνευματικά, δεν έχω απατήσει τη γυναίκα μου ποτέ. Αλλά δεν έχω τέτοιου είδους προβλήματα, ούτε η γυναίκα μου έχει. Είμαστε αρκετά ελεύθεροι άνθρωποι και δεν ζηλεύω.

Οι σχέσεις μου πάντως, όσες έκανα, ήταν με τις θαυμάστριές μου, που κάποια στιγμή συνέβη ό,τι συνέβη. Εξάλλου, η σύντροφός μου με γνώρισε παίζοντας πάνω στη σκηνή στο Αμφιθέατρο του Σπύρου Ευαγγελάτου, κάνοντας μια μπάμπουσκα, και αναρωτήθηκε ποιος ηθοποιός είναι αυτός. Και βγήκε ένα παιδάκι. Εγώ.Η αγάπη είναι ωραία έννοια και δεν πρέπει να τη χάσουμε ποτέ, είχε πει ο Δημήτρης Πιατάς.

Δεν χάρηκα που η κόρη μου έγινε ηθοποιός
Για την προσωπική του ζωή ο Δημήτρης Πιατάς έχει πει: “Είμαι παντρεμένος χρόνια κι έχω δύο κόρες. Μάλιστα η Ιωάννα, η κόρη μου που είναι ηθοποιός έγινε μητέρα και μου χάρισε το πρώτο μου εγγόνι. Είμαι πια παππούς. Την βαφτίσαμε Ολίβια, θεατρικό όνομα. Η άλλη μου κόρη ζει στην Γενεύη και είναι γλωσσολόγος. Διδάσκει στο Πανεπιστήμιο του Νεσατέλ.

Δεν χάρηκα που η κόρη μου έγινε ηθοποιός. Τώρα που την ανακαλύπτω βλέπω το ταλέντο της. Μου θυμίζει εμένα. Με αιφνιδιάζει για το ταλέντο της, για την εμμονή της, για το ότι διεκδικεί να υπάρχει χωρίς τον μπαμπά της και είναι συγκλονιστική μητέρα, με συγκινεί.

Ο ρόλος του παππού είναι καινούργιος, τον μαθαίνω. Η εγγονή μου προσπαθεί να με καταλάβει και να με αναγνωρίσει. Γελάει με εύκολα αστεία μου. Είναι δέκα μηνών. Ο ρόλος του πατέρα ήταν δύσκολος. Αγαπώ πολύ τα παιδιά μου. Και τα ανακαλύπτω τώρα, που έχουν ενηλικιωθεί”.

Με ενοχλεί πια που οι θρησκείες έχουν “ποδοσφαιροποιηθεί”
Πιστεύω ότι κάτι πρέπει να υπάρχει. Με ενοχλεί πια που οι θρησκείες έχουν «ποδοσφαιροποιηθεί». Μουσουλμάνος, ορθόδοξος, καθολικός κ.λπ. Όλα αυτά γίνονται αιτίες μίσους, το οποίο θεωρώ φρικτό.

Δεν κρατάω χρήματα
Τα διαχειρίζεται η σύντροφός μου. Εγώ είμαι πάρα πολύ πλούσιος, γιατί δεν χρειάζομαι χρήματα. Είμαι αυτάρκης. Μου έχει συμβεί να μην έχω χρήματα να πληρώσω το ταξί, γιατί είχα ξεχάσει ότι πρέπει να έχω χρήματα πάνω μου, είχε εξομολογηθεί ο Δημήτρης Πιατάς.

μητρική γλώσσα Δημήτρης Πιατάς (Ελληνικά)
Γέννηση 10 Μαρτίου 1951 (70 ετών)
Αθήνα
Εθνικότητα Country flag Ελληνική
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Σπουδές Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου[1]
Ιδιότητα ηθοποιός και θιασάρχης
Είδος τέχνης ηθοποιός

Δημήτρης Πιατάς: «Έχω συμβιβαστεί απόλυτα με τη φύση μου»

Ο Δημήτρης Πιατάς (Αθήνα 1951, ως Δημήτριος Πιατάς) είναι Έλληνας ηθοποιός.

https://www.youtube.com/watch?v=cYBTDPsLUNg

Φιλμογραφία
Κινηματογράφος
Έτος Τίτλος Χαρακτήρας
1980 Ο Κώτσος και οι εξωγήινοι
Βέγγος ο τρελλός καμικάζι

Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι

μετεωρολόγος
Κοκός

παπάς

1981 Τα όπλα μου ρίχνουν λουλούδια αντιστασιακός
δημοσιογράφος

1982 Ρεπό
Άρπα-Colla

Χάρρυ Κλυνν Αλαλούμ

υπεύθυνος συνεργείου

Τάσος

1987 Πατρίς ληστεία οικογένεια ταμίας τράπεζας
1987 και δυο αυγά Τουρκίας Μουσταφά
1996 Μπίζνες στα Βαλκάνια πελάτης μπαρ
1999 Νετρίνο Πέλος
2001 Το κλάμα βγήκε απ’ τον Παράδεισο Κίτσος Βάρδουλας
2003 Οι γενναίοι της Σαμοθράκης
2004 Λουκουμάδες με μέλι Μπίλι
2005 Ηθικόν ακμαιότατον
Η χορωδία του Χαρίτωνα

Νίκος
Τζορτζ “Καπόνε” Μπαχανάς

2006 Uranya
Λίστα γάμου

Πέντε λεπτά ακόμα

ενωμοτάρχης Μπατσακούτσας
Τζέκος

Γαβρήλος

2009 Biloba
Όλα θα πάνε καλά

Ευδόκιμος
Γιώτης Μαθιόπουλος

Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Χαρακτήρας
1984 Βραδιά επιθεώρησης Μάρκος
1985 Φρουτοπία Πίκος Απίκος
1991 Και εύθυμη και χήρα
1994 Το γελοίον του πράγματος
1996 Εκείνες και εγώ Παρασκευάς Τυροβουνιώτης
2005 Το κόκκινο δωμάτιο Ανδρέας Σταματόπουλος
2008 Πάρης και Ελένη Αριστείδης Ζουρνάς
2009 Μίλα μου βρώμικα
Ένα δέντρο μια φορά

Δήμος
φωνή

2015 Το σόι σου Σπύρος
Θέατρο
Έτος Τίτλος
2017-2019 Ήρωες

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner
Αρέσει σε %d bloggers: