Δήμος Βερύκιος: Αποκάλυψε on air τι του είπαν οι συνεργάτες του Θέμη Σοφού πίσω από την πλάτη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

3

Με αφορμή την πρόσφατη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Θέμης Σοφός για την υποψηφιότητά του στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου, ο Δήμος Βερύκιος αποκάλυψε τι του είπαν οι συνεργάτες του πίσω από την πλάτη της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Όλοι μαζί παρευρέθηκαν στην εκδήλωση με τον γνωστό δημοσιογράφο να εξομολογείται on air: «Θα σας πω τι μου συνέβη χθες βράδυ με την αφρόκρεμα του δικηγορικού κόσμου της Αθήνας και στην εκδήλωση του Θέμη. Τι μου λέγανε πίσω από την πλάτη σου; “Σε ευχαριστούμε που στηρίζεις τον Θέμη!”» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή να απαντάει: «και εγώ αυτό νομίζω ότι κάνω! Δεν το κάνω με τον σωστό τρόπο;».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος στο άρθρο

    Την εκπομπή της χαζοσυζυγου και του Βερίκοκου δεν την βλέπουν δικηγόροι και την Κυριακή ψηφίζουν δικηγόροι και όχι η κυρά Κατίνα και η κυρά Πόπη . Σοβαρός άνθρωπος δεν βλέπει τα πρωινά τηλεσκουπιδια πολύ δε να αντέχει τον εμετικό γλειφτη της κυβέρνησης και το τηλετσόκαρο.