Την πιο όμορφες στιγμές της ζωής της ζει το τελευταίο διάστημα η Μορφούλα Ντώνα. Το πρωί της περασμένης Παρασκευής, η Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής έγινε για πρώτη φορά μητέρα, καθώς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά " />

Hit enter after type your search item

Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο γιο της

/
/
img

Την πιο όμορφες στιγμές της ζωής της ζει το τελευταίο διάστημα η Μορφούλα Ντώνα. Το πρωί της περασμένης Παρασκευής, η Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής έγινε για πρώτη φορά μητέρα, καθώς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Γιάννη. Οι νέοι γονείς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, με το νεογέννητο μωράκι να έχει πάρει ήδη τα μυαλά τους.

Το απόγευμα τους Σαββάτου, μάλιστα, η έμπειρη προπονήτρια του Εθνικού και αθλητριών της Εθνικής ομάδα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με τον μικρούλη στην αγκαλιά της, συνοδευόμενη από ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

«28.08.2020! Χθες ήρθε στον κόσμο το καινούριο μέλος της οικογένειας μας! Η αλήθεια είναι πως από το προηγούμενο βράδυ ένιωθα σαν να πηγαίνω για ένα μεγάλο αγώνα!!Και όντως ήταν ο μεγαλύτερος αγώνας της ζωής μου! Τα συναισθήματά ανάμεικτα στην αρχή άγχος και ανυπομονησία και στην πορεία μια απέραντη ευτυχία, ένα τεράστιο κολλημένο χαμόγελο στα χείλη μου!! Νιώθω τυχερή και ευλογημένη! Σας ευχαριστούμε πολύ για τις είχες που δεχόμαστε αδιαλείπτως….υγεία και ευτυχία σε όλους!» , έγραψε χαρακτηριστικά.

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :