freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Διονύσης Σχοινάς βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Διονύσης Σχοινάς: Δεν θέλω να είμαστε συνέχεια μαζί με την Καίτη

Γέννηση 6 Οκτωβρίου 1969 (52 ετών)
Αθήνα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Μητρική γλώσσα Ελληνικά
Ομιλούμενες γλώσσες Ελληνικά
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα Τραγουδιστής
Οικογένεια
Σύζυγος Καίτη Γαρμπή
(1997-σήμερα)
Τέκνα Δημήτρης Σχοινάς
Αδέλφια Τόλης Σχοινάς

Ο Διονύσης Σχοινάς (Αθήνα, 6 Οκτωβρίου 1969)[1] είναι Έλληνας τραγουδιστής και μουσικός.

Διονύσης Σχοινάς: Συγκλονίζει η περιγραφή του για τη ένοπλη ληστεία

Ο Διονύσης Σχοινάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα στις 6 Οκτωβρίου του 1969.

Άρχισε να ασχολείται με την μουσική από τα 5 του χρόνια, ενώ έμαθε σε μικρή ηλικία κιθάρα.

Στα 16 του γράφτηκε στο Κεντρικό Ωδείο Αθηνών του Κώστα Κλαββά, στο οποίο σπούδασε ορθοφωνία, σολφέζ και θεωρία της μουσικής, ενώ παράλληλα άρχισε να τραγουδάει σε μαγαζιά. Αργότερα έλαβε πτυχίο Ανώτερων Θεωρητικών, και Δίπλωμα Αντίστιξης στη Μουσική.

Αρχίζει να εργάζεται σε κέντρα, κάνοντας φωνητικά σε σε συνεργασία με γνωστούς τραγουδιστές. Ύστερα από γνωριμία με την Άντζελα Δημητρίου η οποία εντυπωσιάζεται με το ταλέντο του Σχοινά τον διαλέγει να συνεργαστούν στον επόμενό της δίσκο με την Sony, ενώ κάνει για τα επόμενα χρόνια συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες (Λευτέρη Πανταζή, Καίτη Γαρμπή, Άντζελα Δημητρίου, Αντώνη Βαρδή, Δημήτρη Κοντολάζο κ.ά.)

Το 1994 ξεκίνησε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με την Sony Music, ενώ κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο, με το όνομα Πρώτη Αγάπη, σε μουσική και στίχους από τον συνθέτη Φοίβο.

Το 1996, κυκλοφόρησε με δική του μουσική και στίχο, το τραγούδι Σ’αγαπώ που περιέχεται στο ομότιτλο άλμπουμ του.

Το 1997, κυκλοφόρησε τον δίσκο Δημόσια Συγγνώμη του Γιάννη Καραλή.

Το 1998, κυκλοφόρησε τον δίσκο Τι σου Ζήτησα, ο οποίος περιέχει συνεργασίες με τον Γιώργο Θεοφάνους και την Εύη Δρούτσα.

Το 2000 κυκλοφόρησε το CD single σε μουσική και στίχους του Φοίβου με τίτλο Μου Ταιριάζεις, που έγινε 2 φορές πλατινένιο.

Το 2013 κυκλοφόρησε το καλοκαιρινό τραγούδι Μύκονος σε μουσική Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους Δημήτρη Τσάφα,[2] αλλά και το Ομορφαίνεις τη Ζωή μου με τον Φοίβο, το οποίο σημείωσε επιτυχία.

Το 2015 κυκλοφόρησε Το Καλοκαίρι με συνεργασία με τον Φοίβο και το 15 Έτη Φωτός μέσω της Spicy Music, ενώ έκανε ζωντανές εμφανίσεις στο κέντρο 4711.

Από το 2016 μέχρι το 2019, κυκλοφόρησαν τα τραγούδια του σε μουσική και στίχους του Φοίβου και με τίτλους 4 Εποχές (στίχοι Ελένης Γιαννατσούλια), Απομίμηση Αγάπης, Αναλώσιμο Προϊόν, Εδώ Στη δουλειά και Το Πάρτι Μας από την Spicy Music.

Στις 22 Ιανουαρίου του 2020 ο Σχοινάς υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Panik Records. Στις 24 Φεβρουαρίου του ίδιου έτους κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι με τίτλο Αλλάζω σε μουσική και στίχους του Κωνσταντίνου Πουλή και ενορχήστρωση και παραγωγή του Κώστα Λαϊνά.

Στις 4 Μαΐου 2020 Κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι σε ένα ντουέτο με τον Stan για καλό σκοπό με τίτλο <<Όλα Θα Πάνε Καλά>>. Το τραγούδι αυτό έχει ένα έχει αισιόδοξο μήνυμα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η Μουσική ανήκει στον STAN ενώ οι στίχοι είναι του Ζήνωνα Ζιντίλη και θα κυκλοφορήσει από την Panik Records και την ICON MUSIC.

Χώρισαν Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς! Πότε και πως

Προσωπική ζωή
Στη δεκαετία του 1990 διατηρούσε σχέση με την τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου.

Τη Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997 στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, ο Σχοινάς έκανε δημόσια πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή και παντρεύτηκαν. Το 1999 απέκτησαν έναν γιο, τον Δημήτρη.

Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: Concert σε παγκόσμια μετάδοση

Δισκογραφία
Albums

Διονύσης Σχοινάς: “Οι ληστές μας κρατήσαν ΟΜΗΡΟΥΣ! Δεν μπορώ να κοιμηθώ πια!”

Πρώτη Αγάπη (1994)
Σ’ Αγαπώ (1996)
Δημόσια Συγγνώμη (1997)
Τι σου Ζήτησα (1997)
Μου ταιριάζεις(CD Single) (2000)
Διονύσης Σχοινάς (CD Single) (2001)
Τα Απολύτως Απαραίτητα (2002)
Μια Γυναίκα Μπορεί (2003)
Πάλι Εδώ (2004)
Διονύσης Σχοινάς (2005)
Είμαι Ακόμα Παιδί (2006)
Υ.Γ. Σ’Αγαπώ (2009)
Τραγούδια: (ενδεικτικά)

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ο Διονύσης Σχοινάς: “ΧΩΡΙΣΑΜΕ με την Καίτη Γαρμπή, ΕΙΧΑΜΕ και οι ΔΥΟ, ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ”!!!

Έτος Τίτλος
2000 “Μου Ταιριάζεις”
2009 “Είμαι Ακόμα Παιδί”
2013 “Μύκονος”
2014 “Ομορφαίνεις Τη Ζωή Μου”
2015 “Το Καλοκαίρι”
“15 Έτη Φωτός”
2016 “4 Εποχές”
“Απομίμηση Αγάπης”
2017 “Αναλώσιμο Προϊόν”
2018 “Εδώ Στη Δουλειά”
2019 “Το Πάρτι Μας”
2020 “Είπες Πως”
“Αλλάζω”
“Όλα Θα Πάνε Καλά”
“Ξύπνησα Κάπως”Διονύσης Σχοινάς βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Διονύσης Σχοινάς βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Διονύσης Σχοινάς βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Το μοναδικό του rock στυλ και η ιδιαίτερη μπάσα φωνή του είναι αναμφίβολα τα δύο γνωρίσματα που τον διακρίνουν από τραγουδιστές ίδιου ρεπερτορίου και τον καθιστούν ξεχωριστό.

Διονύσης Σχοινάς
Προσωπική ζωή
Στη δεκαετία του 1990 ο Διονύσης Σχοινάς διατηρούσε σχέση με την τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου. Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997 στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, ο Σχοινάς έκανε δημόσια πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή και παντρεύτηκαν.

Το 1999 απέκτησαν έναν γιο, τον Δημήτρη. Ο Διονύσης Σχοινάς έχει πει για τη γυναίκα της ζωής του: “Η διαφορά ηλικίας εμένα μου έκανε καλό και ωρίμασα περισσότερο, με ανέβασε επίπεδο που είχα μια γυναίκα πιο ώριμη δίπλα μου που στεκόταν γερά στα πόδια της. Η Καίτη ήταν ανώτερη καλλιτεχνικά και οικονομικά από εμένα, αλλά ποτέ δεν με έκανε να νιώσω κατώτερος και ποτέ δεν της το έπαιξα εγώ άντρας. Είναι προς τιμήν της αυτό.Ο Δημήτρης νομίζω ότι είναι ο μικρός μου αδερφός, ποτέ δεν τον αντιμετώπισα σαν γιο μου, πάντα έτσι τον ένιωθα από τότε που ήταν ενάμιση χρόνων και τον καταλάβαινα, γιατί πριν δεν καταλαβαινόμασταν”.

Η παιδική ηλικία και η λατρεία στη μουσική
Ο Διονύσης Σχοινάς έχει πει για την παιδική του ηλικία και την αγάπη του στη μουσική: “Σίγουρα όποιος έβλεπε ένα 5χρονο παιδάκι να τραγουδάει με ένα κουτάλι αντί για μικρόφωνο και να κάνει και κορώνες κρατώντας όσο μπορεί την αναπνοή του, θα έλεγε να τον κάνουν οι γονείς του αμέσως τραγουδιστή … (μαμά Μαίρη).

Γεννημένος στην Αθήνα από τον Δημήτρη και τη Μαίρη, έζησα ζεστά παιδικά χρόνια κάνοντας παρέα με τον μεγάλο μου τον αδερφό, τον Τόλη. Αυτός με μύησε στον κόσμο της μουσικής. Σε εκείνον χρωστάω το ότι ασχολήθηκα να μάθω κιθάρα και να σκεφτώ σοβαρά να σπουδάσω μουσική.

Στα 16 μου γράφτηκα στο κεντρικό ωδείο του Κώστα Κλάβα κάνοντας 3 χρόνια ορθοφωνία, σολφέζ και θεωρία μουσικής. Παράλληλα τραγουδούσα ως το πρωί σε μια ταβέρνα κοντά στο σπίτι μου. Και τι τραγουδούσα; Ότι υπήρχε λαϊκό εκείνη την εποχή. Ρεμπέτικα, Νησιώτικα, Νταλάρα, Αλεξίου, Διονυσίου, Καζαντζίδη, Πάριο, Πουλόπουλο, Βοσκόπουλο κτλ, είχε δηλώσει ο Διονύσης Σχοινάς.

Το σχολείο δεν το τελείωσα ποτέ
Έμεινα στην Α’ Λυκείου και παρακάλεσα τον πατέρα μου να μη δώσω εξετάσεις, αλλά του έδωσα και τον λόγο μου ότι θα κάνω στο Ωδείο ό,τι δεν έχω κάνει στο σχολείο. Στενοχωρήθηκα που δεν πήγα πενταήμερη έχει αναφέρει σχετικά ο Διονύσης Σχοινάς.

Το επαγγελματικό ξεκίνημα και η ευκαιρία από την Άντζελα Δημητρίου
Μέσα στα επόμενα 4 χρόνια αλλάζει η ζωή μου, είχε αναφέρει ο Διονύσης Σχοινάς. Μέσω κάποιου φίλου του πατέρα μου μπαίνω στα “μεγάλα” μαγαζιά κάνοντας μόνο φωνητικά και με σχεδόν κλειστό μικρόφωνο. Μια άτυχη στιγμή ενός συναδέλφου να χτυπήσει το χέρι του και να μη μπορεί να βγει στη πίστα, μου άνοιξε το μικρόφωνο και την τύχη μου. Με άκουσε η Άντζελα Δημητρίου, με πήρε δίπλα της, με έβαλε 2η φωνή στο δίσκο της και πηγαίνοντάς με στη SONY – αγαπημένη εταιρεία και άνθρωποι – ηχογράφησα το πρώτο μου τραγούδι σε ένα δίσκο με γνωστές επιτυχίες εκείνης της εποχής. Πήρα την πορεία μου λοιπόν στα νυχτερινά κέντρα τραγουδώντας μοντέρνα κομμάτια και κάνοντας φωνητικά.

Σιγά σιγά ετοιμάζω με δικά μου έξοδα, δική μου παραγωγή τη ΠΡΩΤΗ ΑΓΑΠΗ. Η Καίτη Γαρμπή που δουλεύαμε τότε μαζί με πηγαίνει στη SONY για 2η φορά. Ακούει τη δουλειά μου ο παραγωγός της Γιάννης Δουλάμης.

Υπογράφω ένα συμβόλαιο που κράτησε 6 χρόνια με τη SONY και ένα συμβόλαιο με τον Γιάννη Δουλάμη που θα κρατήσει όλη μου τη ζωή αφού ο Γιάννης έγινε ο κουμπάρος στο γάμο μας με τη Καίτη, έχει πει ο Διονύσης Σχοινάς.

Αγάπησα με τα χρόνια το παλιό καλό λαϊκό τραγούδι κι απέκτησα κι ένα απίστευτο ρεπερτόριο. Στο ωδείο τις 2 τελευταίες χρονιές διδάσκω σε παιδιά 7-10 χρόνων θεωρία μουσικής και αφήνω τις σπουδές μου με ένα πτυχίο, το πτυχίο της αντίστιξης.

Έκτοτε η καριέρα του Διονύση Σχοινά εκτοξεύτηκε κάνοντάς τον ένα από τα πρώτα ονόματα στη δισκογραφία και στη μουσική.

Μας δέσανε, με χτύπησαν για να με φοβερίσουν
Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στις 5/6/2020 για σκηνές τρόμου που έζησαν με την Καίτη Γαρμπή πριν από λίγο καιρό και περιέγραψε καρέ – καρέ το εφιαλτικό βράδυ της ληστείας. Στην εκπομπή “After Dark” του ΣΚΑΙ είχε βρεθεί καλεσμένος ο Διονύσης Σχοινάς ο οποίος είχε παραχωρήσει συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά ενώ είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων, στις δύσκολες στιγμές που βίωσε ο ίδιος και η οικογένειά του στις αρχές του χρόνου.

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή, καθώς και ο γιος τους, Δημήτρης, είχαν πέσει θύματα ληστείας μέσα στο ίδιο τους το σπίτι τον Γενάρη του 2020, όταν τέσσερις κουκουλοφόροι τους απείλησαν με όπλα, τους έδεσαν και τους έκλεψαν. Τότε το ζευγάρι είχε τηρήσει σιγήν ιχθύος από το σοκ.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποφάσισε να αναφερθεί στο δυσάρεστο γεγονός κατά διάρκεια της συνέντευξής του και περιέγραψε καρέ – καρέ τη ληστεία και το εφιαλτικό εκείνο βράδυ που έζησε με την οικογένειά του. Όπως είπε τότε: “Το σκηνικό αυτό ήταν Χόλιγουντ. Μπορεί να το έχεις ακούσει, αλλά όταν σου συμβαίνει… Ήταν το πιο δύσκολο δωδεκάλεπτο τη ζωή μας, γιατί δώδεκα λεπτά κράτησε. Το “παλτό” το έφαγε η Καίτη στην αρχή, γιατί μπήκε μέσα στο σπίτι και πριν κλείσει η γκαραζόπορτα μπήκαν τα τέσσερα άτομα με τα όπλα και της λένε “ανέβασε μας επάνω”. Επάνω ήμασταν ο Δημήτρης και εγώ. Ο Δημήτρης κοιμόταν εγώ, ήμουν ξύπνιος. Ο Δημήτρης ξύπνησε επειδή άκουσε την φασαρία. Όλη η φάση ήταν κουκουρούκου. Μας δέσανε, με χτύπησαν και λίγο για να με φοβερίσουν, τους παρακαλέσαμε να μην μας κάνουν κακό. Παράλληλα, όμως, σε όλη αυτή τη φάση μας σεβάστηκαν κιόλας. Θα μπορούσαν να γίνουν πολύ χειρότερα. Η Καίτη τους μίλησε και πάρα πολύ καλά, τους είπε “παιδιά για να το κάνατε αυτό έχετε πολύ μεγάλη ανάγκη”. Είμαστε καλά, δώξα τω Θεώ. Θα μπορούσε να γίνει κάποιο κακό, οτιδήποτε. Να μη συμβεί σε κανέναν”.

Μάλιστα, ο Διονύσης Σχοινάς είχε αναφέρει πως όταν τους είδε, τους είπε κατευθείαν πού είναι το χρηματοκιβώτιο για να πάρουν τα χρήματα και να μην τους πειράξουν, ενώ είχε πει πως μια τέτοια εμπειρία σε δένει ακόμη περισσότερο με την οικογένειά σου και σε κάνει μια γροθιά με τους ανθρώπους σου.

Δεν έχω μαλώσει ποτέ
Μπορεί να αρχίσω να διαφωνώ με την Καίτη, με το που θα αρχίσουν όμως οι φωνές εγώ θα φύγω, θα κάνω μια βόλτα με το αμάξι μου και όταν σε ένα λεπτό θα γυρίσω, όλα θα είναι οκ .Δεν έχω μαλώσει ποτέ. Ούτε με τους συνεργάτες μου ούτε με το σπίτι μου ούτε με τον αδερφό μου ούτε με τον κολλητό μου, με κανέναν.Όταν δεν με ενδιαφέρει η σχέση θα τη διαγράψω σαν να μην υπήρχε ποτέ, την κάνω delete. Έτσι λειτουργούσα από πιτσιρικάς, ό,τι δεν μου άρεσε το έκοβα μαχαίρι, έχει εξομολογηθεί ο Διονύσης Σχοινάς.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner