Δείτε για πρώτη φορά τον πατέρα του Γιώργου Μαυρίδη!

Όπως έχει πει και ο ίδιος δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις….

Είναι φαν των τατουάζ, των ταξιδιών και του σκύλου του, Μόλυ. Τρία θέματα τα οποία επιλέγει πολύ συχνά για να εμπλουτίζει το λογαριασμό του στο Instagram όπου έχει περισσότερους από 500.000 followers. Το τελευταίο ποστ του Γιώργου Μαυρίδη όμως ήταν διαφορετικό.

O παρουσιαστής ανέβασε μια φωτογραφία που τον δείχνει να στέκεται δίπλα στον πατέρα του, στον οποίο μάλιστα μοιάζει πολύ.

«Πάντα υπάρχει χρόνος για μια καινούργια αρχή! Ο πατέρας μου με τον γιο της Μολυ», γράφει στη λεζάντα με την οποία έχει συνοδεύσει τη φωτογραφία και χωρίς να εξηγεί κάτι παραπάνω.

Σε συνέντευξη που έχει δώσει στο παρελθόν, έχει μιλήσει για την σχέση με τον πατέρα του και έχει δηλώσει τα εξής: «Μεγάλωσα με έναν πατέρα που μπαινόβγαινε στη φυλακή και έκανε τη ζωή της μητέρας μου δύσκολη. Ασχέτως ότι ήταν δύσκολα οικογενειακά χρόνια, θεωρώ ότι η μάνα μου έδωσε όσα μπορούσε. Αλλά θέλω να κρατάω πάντα τα καλά. Να προχωράω και να κοιτάω τη θετική πλευρά».

mavridis 1

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.