“ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ τον Mad Clip”!!! Τα πάνω – κάτω στην υπόθεση!

“ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ τον Mad Clip”!!! Τα πάνω – κάτω στην υπόθεση! «Πήγε να κλείσει την υπόθεση με το έτσι θέλω. Δηλαδή τι ήταν; Κανένα σκυλί σκοτώθηκε; Και με τα σκυλιά τώρα πας κακούργημα», δήλωσε χαρακτηριστικά. Το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του τράπερ ήταν 0,9% με όριο το 0,5%. Αυτό, πρακτικά σημαίνει ότι είχε καταναλώσει περίπου τρία ποτά στον γάμο που ήταν νωρίτερα.

Mad Clip: Συγκλονιστική περιγραφή για το βράδυ του δυστυχήματος

«Πήγε να κλείσει την υπόθεση με το έτσι θέλω. Δηλαδή τι ήταν; Κανένα σκυλί σκοτώθηκε; Και με τα σκυλιά τώρα πας κακούργημα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έδειξαν πως ο Mad Clip δεν ήταν μεθυσμένος στο τραγικό δυστύχημα που είχε, ο παππούς του, Παναγιώτης Αναστασόπουλος, μιλά για δολιοφθορά.
«Γνώριζα εκ των προτέρων ότι θα ήταν καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις, γιατί ο εγγονός μου δεν έπινε. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για το πώς σκοτώθηκε.

Snik ή Δημήτρης Γιαννούλης βιογραφικό: Η ηλικία, η καταγωγή, οι σπουδές, η μόνιμη κατοικία και οι γονείς

Για μένα είναι ή δολιοφθορά ή εγκληματική ενέργεια. Αν γνώριζα κάτι συγκεκριμένο, θα είχα το θάρρος να βγω και να το καταγγείλω», τόνισε στο Open.

Μετά την ανακοίνωση των τοξικολογικών εξετάσεων που έδειξαν πως ο γνωστός τραγουδιστής δεν είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, κάνει λόγο για ξεκάθαρη εγκληματική ενέργεια.

Και πρόσθεσε ότι «ασφαλώς δεν πρέπει να κλείσει η υπόθεση και πρέπει να εξεταστεί σε όλα τα μήκη. Σε όλα τα μήκη. Για μένα είναι εγκληματική ενέργεια.

Στη στροφή εκεί που έφυγε και μπήκε στη μέση της ευθείας στα 15 μέτρα, 20, το αυτοκίνητο φάνηκε ότι φρέναρε.

Τρελός ήταν; Ήταν σε καλή κατάσταση και ήταν από τους καλούς οδηγούς, τρελός ήταν να φρενάρει όταν έχει πατήσει το γκάζι στο τέρμα»;

Παράλληλα, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη σύντροφο του αδικοχαμένου ράπερ. «Ο Παναγιώτης την αγαπούσε κι αυτή τον κορόιδευε. Τι να μιλήσω μαζί της; Ήρθε στα 40 με τα συνολάκια λες και πήγαινε στα μπουζούκια και ήρθε στην κηδεία να μας κάνει τη βαρυπενθούσα χήρα. Ούτε να τη βλέπω δεν θέλω. Δεν λέω ότι ευθύνεται για τον θάνατό του. Έχει ευθύνη επειδή εκείνος την αγαπούσε και εκείνη τον κορόιδευε», ανέφερε.

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.