Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Δώρα Αναγνωστοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Δώρα Αναγνωστοπούλου είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος. Η Δώρα Αναγνωστοπούλου είναι 43 ετών

Ιδιότητα Δημοσιογράφος
Εργοδότης Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (2003 – 2013, 2015 – 2019)
Alter Ego Επιχείρηση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Α.Ε. (2020 – σήμερα)
Τηλεοπτικά προγράμματα “ΓΥΝΑΙΚΕΣ”, μFilm, Odyssey, Mega Stories
Οικογένεια
Τέκνα 2

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Δώρα Αναγνωστοπούλου στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» και στην Σοφία Τσίπα.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Mega μίλησε για την απόφαση της να αφήσει την κρατική τηλεόραση, τον εκφοβισμό που δέχτηκε από γυναίκα στον εργασιακό της χώρο, αλλά έκανε και μια σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά της και τον σύζυγό της.

«Έχω δύο αγοράκια. Ο μεγάλος είναι 13 ετών και ο μικρός είναι 10. Προσπαθώ να μην είμαι η κλασική μαμά, αλλά πολλές φορές γίνομαι και βγαίνουν τα βιώματα σε εμάς τις μαμάδες. Στην αρχή με έβλεπαν στην τηλεόραση, τα τελευταία χρόνια όχι πολύ. Τους αρέσει. Ο άντρας μου είναι πολύ υποστηρικτικός στις επιλογές μου και σε όλα. Είναι και δημοσιογράφος, οπότε αντιλαμβάνεται. Γνωριστήκαμε στην Ιταλία. Όταν εγώ πήγαινα, ο Περικλής επέστρεφε και είχε γίνει εκεί μια συνάντηση, αλλά ξαναβρεθήκαμε μετά από πολλά χρόνια στην Αθήνα.», ανέφερε μεταξύ άλλων η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Δώρα Αναγνωστοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Δώρα Αναγνωστοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

-Τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;

Τις ημέρες που δεν έχω γύρισμα, θέλω να γυρίζω σπίτι να κάνω μια αγκαλιά στα αγόρια μου, να τα δω λίγο, να φάμε μαζί το βράδυ. Αυτό θέλω τώρα, χρόνο μαζί τους. Ο ελεύθερος χρόνος είναι λίγος, αλλά για να είναι πραγματικά ελεύθερος πρέπει να τον απαλλάξεις από το άγχος του προγραμματισμού.

Δώρα Αναγνωστοπούλου: “Το παράπονό μου είναι ότι έχω νιώσει να με υποτιμούν πιο έντονα γυναίκες”

 

Ο σύζυγός σου είναι δημοσιογράφος! Υπήρξε ποτέ ανταγωνισμός μεταξύ σας σε όλα αυτά τα χρόνια κοινής πορείας;

Ποτέ, ούτε δευτερόλεπτο. Με τον άνδρα μου είμαστε πολλά χρόνια μαζί και υπάρχει πολλή αγάπη. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, είμαστε υποστηρικτικοί, ενθαρρυντικοί. Αποζητώ πάντα τη γνώμη του, όπως και εκείνος τη δική μου, εκτιμώ πολύ την σκέψη του. Νιώθω τυχερή γι’ αυτήν την κοινή μας πορεία.

Δώρα Αναγνωστοπούλου: Η απίστευτη ατάκα του γιου της για την παρουσίαση του δελτίου (photos)

-Ποια είναι η σχέση σου με τα Social media;

Δυστυχώς δεν είναι πολύ καλή. Παρόλο που αγαπάω τα Social media, θα μπω, θα χαζέψω, μου αρέσουν να γράφουν φίλοι μου και άνθρωποι που εκτιμώ ωραία πράγματα, θα τα διαβάσω. Ίσως δεν έχω πολύ χρόνο να ασχοληθώ ή δεν το έχω ανάγκη. Τα social απαιτούν μια ενέργεια που μπορεί να μην θέλω να σπαταλήσω.

Δώρα Αναγνωστοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

-Η σχέση σου με το πέρασμα των χρόνων ποια είναι; Ποια είναι ενδεχομένως τα μυστικά της ομορφιάς σου;

Θα σου πω ότι αγαπώ πολύ τις ρυτίδες μου και δεν υπάρχει περίπτωση να τις αλλάξω. Είμαι καλά με τον εαυτό μου και με αυτό που βλέπω και επιπλέον παραμένω συμφιλιωμένη με τον χρόνο. Δεν ξέρω πώς με βλέπουν οι άλλοι, εμένα μου αρκεί ότι είμαι εξοικειωμένη με τον καθρέφτη μου. Από εκεί και πέρα, με την γυμναστική παλεύω κατά καιρούς, προσπαθώ να τρέχω, να κολυμπάω στη θάλασσα λίγο περισσότερο το καλοκαίρι, έχω ένα ποδήλατο που κάνω βόλτες. Με το γυμναστήριο μπορεί ένα μήνα να πηγαίνω φανατικά και τον επόμενο να μην πατήσω καθόλου. Να φροντίζεις την εμφάνισή σου, αλλά να μην την «πειράζεις», αυτό είναι το μότο μου.

Δώρα Αναγνωστοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Δώρα Αναγνωστοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

-Θέλω να μοιραστείς μαζί μας μια δύσκολη αλλά και μια αστεία στιγμή που έχεις ζήσει σε δελτίο.

Ήταν η βραδιά με την πυρκαγιά στο Μάτι που είχα τη ροή όλη τη νύχτα. Ήταν φρικτό να συμβαίνουν όλα αυτά και να είσαι σε ένα στούντιο, να μεταδίδεις τις πληροφορίες, να βλέπεις όλες αυτές τις εικόνες και να πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Νομίζω αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή και οι πιο δύσκολες ώρες που έχω κάνει στον αέρα. Είναι τόσα πολλά τα ευτράπελα που μπορούν να συμβούν στον αέρα.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου φέρνει ξεχωριστές MEGA Stories

Στιγμές γέλιου υπάρχουν ασφαλώς. Έχει τύχει να προσπαθώ να ισιώσω το κουμπί και να πέσει το μηχάνημα από το autocue και να γίνει θρύψαλα και να μην έχω autocue να πω τους τίτλους και να γίνεται ένας πανικός. Μπορεί κάτι να σου ξεφύγει ή να ρίξεις μια ατάκα και να γελάσει ο άλλος πέρα από το προκαθορισμένο. Εμένα μου αρέσουν αυτά τα απρόοπτα που μπορεί να συμβούν στο δελτίο.

Βιογραφία
Σπούδασε κοινωνιολογία στην Ιταλία, ενώ το 2003 ξεκίνησε την παρουσίαση πολιτιστικών εκπομπών στην ΕΤ1 (με θέματα τις ταινίες, όπως το μFilm), ενώ τη χρονιά 2010 – 2011 παρουσίασε, μαζί με τη Λένα Αρώνη, την εκπομπή συνεντεύξεων ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Παρουσίασε, επίσης πολιτιστικά φεστιβάλ, ενώ από το 2011 μέχρι το 2013 είχε αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής Odyssey στην ERT World. To 2015 (με την επαναλειτουργία της ΕΡΤ) επέστρεψε ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ1.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου θυμάται – “Είσαι διαλυμένος όταν σου λένε από το ακουστικό…”

Το 2019 παραιτήθηκε από την ΕΡΤ, ενώ στις 17 Φεβρουαρίου του 2020 παρουσίασε το πρώτο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του, νέου πια, MEGA Channel, κάτι που συνέχισε την υπόλοιπη χρονιά. Από τον Σεπτέμβριο του 2020 παρουσιάζει το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ενώ στις αρχές του 2021 ξεκίνησε την παρουσίαση της εκπομπής έρευνας MEGA Stories.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου επαναφέρει το MEGA Stories

MEGA Stories με την Δώρα Αναγνωστοπούλου, πρεμιέρα Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 00.10.

Όλοι έχουμε μια ιστορία να διηγηθούμε. Μια ιστορία που μας έχει σημαδέψει, μια ιστορία που θέλουμε να θυμόμαστε, μια ιστορία που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε. Για τρίτη χρονιά η Δώρα Αναγνωστοπούλου αναζητά, αφουγκράζεται και δίνει βήμα σε ιστορίες που αξίζει να ακουστούν.

Σε ιστορίες φτιαγμένες από τα υλικά της αληθινής ζωής με κέντρο τον άνθρωπο. Σε ιστορίες που συνθέτουν τον τρόπο που ζούμε αλλά και σε εκείνες που διαμορφώνουν το εγγύς μέλλον.

Δώρα Αναγνωστοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Σε ιστορίες ανθρώπων της διπλανής πόρτας αλλά και σε ιστορίες οραματιστών, επιστημόνων, επιδραστικών ανθρώπων του πνεύματος και καλλιτεχνών. Σε ιστορίες καθημερινής ζωής αλλά και σε εκείνες που άφησαν εποχή κι έγιναν σημείο αναφοράς για όλους μας.

Το «MEGA Stories» για τρίτη χρονιά βρίσκει αυτές τις ιστορίες, τις ακούει, τις ερευνά και τις αναδεικνύει. Στην αληθινή, ανθρωποκεντρική τους διάσταση. Γιατί οι άνθρωποι, είμαστε οι ιστορίες μας.

Παρουσίαση-Αρχισυνταξία: Δώρα Αναγνωστοπούλου

Σκηνοθεσία: Κωνσταντής Φραγκόπουλος

Υπεύθυνη Έρευνας και Ρεπορτάζ: Ηλιάνα Δανέζη

Έρευνα: Κώστας Μπουρούσης

Οργάνωση παραγωγής: Αλεξάνδρα Μπότη

Κινηματογράφηση: Νo Names Filming team

Μοντάζ: Αλέξανδρος Αλευράς, Αφροδίτη Ταυρή

Ενδυματολόγος: Ηρώ Τσούρτου

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner