Δωροθέα και Ηλέκτρα Μερκούρη: Θρήνος στην ΖΩΗ τους! Ο θάνατος και η θλίψη

Δωροθέα και Ηλέκτρα Μερκούρη: Θρήνος στην ΖΩΗ τους! Ο θάνατος και η θλίψη

Δωροθέα και Ηλέκτρα Μερκούρη: Θρήνος στην ΖΩΗ τους! Ο θάνατος και η θλίψη Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τη Δωροθέα Μερκούρη, αφού έφυγε από τη ζωή ένα αγαπημένο της πρόσωπο. Ο λόγος για τον νεαρό Milad, ο οποίος ήταν σχεδιαστής ρούχων και πολύ καλός φίλος της κόρης της, Ηλέκτρας.

Άγγελος Λάτσιος Γαία Μερκούρη: Είναι επίσημο! ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΝ και προκαλούν!

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Δωροθέα Μερκούρη δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από τις διακοπές του στην Ελλάδα μαζί με την κόρη της το καλοκαίρι του 2021 και το αποχαιρέτησε με τα πιο γλυκά λόγια.

Άγγελος Λάτσιος – Γαία Μερκούρη: Είναι Το Νέο Ζευγάρι Της Showbiz;

“Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένε μας Milad, άφησες αυτή τη ζωή πολύ σύντομα. Είμαι τόσο ευγνώμων ως μητέρα που πέρασες στην Ηλέκτρα μου τη σοφία του απέραντου πολιτισμού και της πνευματικότητάς σου. Είμαι τόσο ευγνώμων που πέρασα χρόνο με την εκπληκτική κοινότητά σου…

Γαία Μερκούρη βιογραφικό: Το ύψος, τα κιλά, η ηλικία, η σχέσεις και η καταγωγή

Οι άνθρωποι από τη Συρία είναι μέσα στην καρδιά μου, θα συνεχίσουμε να προσευχόμαστε για την ελευθερία και τη γαλήνη, ενώ θυμόμαστε το χαμόγελο και τη δύναμή σου. Αναπαύσου εν ειρήνη και κάνε ένα φωτεινό αγγελικό ταξίδι. Η φωτογραφία είναι από τις διακοπές του Milad και της Ηλέκτρας στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2019″, έγραψε η Δωροθέα Μερκούρη.