Δούκισσα Νομικού: ‘Bρισκόμαστε σε ένα συνεχές κυνήγι της ευτυχίας και στο κυνήγι φυσικά της… νεότητας!’
Δούκισσα Νομικού: ‘Bρισκόμαστε σε ένα συνεχές κυνήγι της ευτυχίας και στο κυνήγι φυσικά της… νεότητας!’ Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες από εμάς βρισκόμαστε σε ένα συνεχές κυνήγι της ευτυχίας και στο κυνήγι φυσικά της… νεότητας!
ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ: «ΤΕΛΙΚΑ, ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ, ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ!»
Ψάχνουμε να βρούμε με μανία τι είναι αυτό που θα μας κρατήσει για πάντα νέες ξεχνώντας όμως να εστιάσουμε σε αυτά που μας γερνούν -ακόμη και πρόωρα!
Δούκισσα Νομικού: ‘Είμαι γυναίκα. Εσένα ποια είναι η υπερδύναμή σου;’
Τα δύο λοιπόν βασικά λάθη που κάνουμε είναι τα εξής:
1. Βαφόμαστε καθημερινά, βαριά, και δεν ξεβαφόμαστε σωστά -πολλές φορές και καθόλου- με το που μπούμε σπίτι. Θυμάμαι πάντα να με συμβουλεύουν οι γονείς μου να ξεβάφομαι από το στούντιο με το που τελειώσω το γύρισμα και να μην περιμένω να το κάνω στο σπίτι. Όσο πιο πολλές ώρες είναι καθαρό το πρόσωπό μας, τόσο περισσότερο «αναπνέει» και άρα είναι πιο υγιές και λαμπερό.
Δούκισσα Νομικού: Έριξε ΜΑΥΡΗ πέτρα στην … ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
2. Δεν ενυδατώνουμε αρκετά την επιδερμίδα μας. Πολλές φορές επειδή μπορεί να έχουμε κάπως λιπαρό δέρμα ή επειδή μπορεί να φοβόμαστε πως θα βγάλουμε σπυράκια ή ακόμη επειδή βαριόμαστε ή το ξεχνάμε, δεν φοράμε καθόλου ενυδατική κρέμα στο πρόσωπό μας. Τεράστιο λάθος. Πρέπει σε κάθε περίπτωση να χρησιμοποιούμε την κατάλληλη για τον τύπο της επιδερμίδας μας κρέμα.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
