Δούκισσα Νομικού: ‘Δεν έχω έρθει ποτέ σε τέτοια δύσκολη θέση. Δεν αφήνω πολλά περιθώρια.’
Δούκισσα Νομικού: ‘Δεν έχω έρθει ποτέ σε τέτοια δύσκολη θέση. Δεν αφήνω πολλά περιθώρια.’Έχει έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση από συνεργάτη της;
«Δεν έχω έρθει ποτέ σε τέτοια δύσκολη θέση. Δεν αφήνω πολλά περιθώρια. Μπορεί να είμαι ήρεμη και γλυκιά, γιατί ναι, δεν μου αρέσουν οι εντάσεις, οι τσακωμοί, οι φωνές, όμως μπορώ να γίνω κοφτή και σκληρή όταν νιώσω ότι κάποιος υπερβαίνει τα όρια ή προσπαθεί να τσαλαπατήσει την αξιοπρέπεια τη δική μου ή του διπλανού μου.
ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ RAPUNZEL: ‘ΤΩΡΑ ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ’
Έχει χρειαστεί να αντιδράσω και γι’ αυτό κανείς δεν έχει υπερβεί τα όρια μαζί μου. Και με τον τρόπο μου έχω κάνει πολλούς ανθρώπους delete. Δεν έχω κρατήσει επαφή με όλους όσους έχω συνεργαστεί. Δε με ενδιαφέρουν όλοι. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν την ίντριγκα και τη φασαρία στην καθημερινότητά τους. Εγώ είμαι το ακριβώς αντίθετο».
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
