Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Στόχος τους είναι να γνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη του κόσμου!

Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Στόχος τους είναι να γνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη του κόσμου! Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, που έχουν μια ισορροπημένη ζωή, με την οικογένεια τους να είναι η βάση και η δύναμή τους.

Δούκισσα Νομικού: Η Ανάρτηση Για Την Επέτειο Του Γάμου Της Με Τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Η παρουσιάστρια του SuperMakeover και ο γνωστός επιχειρηματίας κάθε καλοκαίρι επιλέγουν την Μύκονο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και το νησί των Ανέμων αποτελεί σίγουρα τον αγαπημένο τους προορισμό!

Δούκισσα Νομικού κιλά: Τελίκα δεν …τρώει! Δες το δείγμα μακάρονάδας που έφαγε

Και η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης λατρεύουν τις αποδράσεις και στόχος τους είναι να γνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη του κόσμου! Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύμα της Real News, το ζευγάρι σχεδιάζει μια ρομαντική απόδραση για δύο σε προορισμό του εξωτερικού.

Ξέρουμε που μπορείτε να βρείτε τη sarong skirt της Δούκισσας Νομικού

Και μπορεί η απόλυτη προτεραιότητα τους να είναι ο Σάββας και η Αναστασία, ωστόσο τώρα που τα παιδιά τους μεγαλώνουν και αρχίζουν να έχουν περισσότερες δραστηριότητες, τους είναι πιο εύκολο να κλείσουν ένα ολιγοήμερο ταξίδι μακριά τους, με σκοπό να ανανεώσουν τον έρωτα τους!

Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Στόχος τους είναι να γνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη του κόσμου!