Δούκισσα Νομικού για ΠΛΑΣΤΙΚΗ: ‘Το ήθελα, το έκανα, μ΄αρέσει’

Δούκισσα Νομικού για ΠΛΑΣΤΙΚΗ: ‘Το ήθελα, το έκανα, μ΄αρέσει’

-Ειλικρινά σε σόκαρε κάποια απο τις φετινές τηλεοπτικές απουσίες λόγω της οικονομικής κρίσης;

«Ως, επαγγελματίας δεν σοκάρομαι, γιατί ξέρω ότι όλοι μας θα γίνουμε αν δεν είμαστε θύματα τη οικονομικής κρίσης κάποια στιιγμή. Ως άνθρωπος, όμως, δεν σου κρύβω ότι λυπήθηκα πολύ για όσους έμειναν χωρίς δουλειά αυτήν την χρονιά στην τηλεόραση. Περισσότερο στεναχωριέμαι γιατί με την αποχώρησησ ενός ηχηρού ονόματος παίρνει η μπάλα και όλους τους άλλους που βρίσκονταιι πίσω από τις κάμερες , οι οποίοι και λιγότερα χρήματα παίρνουν και περισσότερες ώρες δουλεύουν».

-Μια και αναφερθήκαμε στα δημοσιεύματα που αφορούν, αυτές τις μέρες το εγχώριο gossip σπάει το κεφάλι του για το αν έχεις κάνει πλαστική στήθους.

Η ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ, Ο JUSTIN BIEBER ΚΑΙ Η …. ADELE!!!

«Για να τελειώσει όλη αυτή η παραφιλολογία και επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, το ήθελα, το έκανα, μ΄αρέσει και το θέμα τελειώνει εδώ. Δεν έχω σκοπό να το κρύψω, ούτε να το αναλύσω».

Διαβάστε τη συνέντευξή της Δούκισσας Νομικού:

-Ανήκεις στις ακριβοπληρωμένες παρουσιάστριες;

«Όχι, σε καμία περίπτωση δεν ανήκω στην κατηγορία των παρουσιαστών που ακούς τις αμοιβές του και ζαλίζεσαι. Είμαι εναρμονισμένη με το κλίμα της εποχής, έχω υποστεί μειώσεις, δουλεύω πολύ, πληρώνα ακόμα πιο πολλά και παέι λέγοντας».

-Στους παρουσιαστές με διάρκεια που ανέφερες ανήκει και η Ρούλα Κορομηλά, με την οποία τελευταία ο φακός σας αποθανατίζει σε πολλές κοινές. Αλήθεια, πως δέσατε;

Δούκισσα Νομικού: Νηπιαγωγείο και ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ το ΣΠΙΤΙ της στην ΑΘΗΝΑ!

«Τη Ρούλα την ξέρω χρόνια, έχουμε κάνει παρέα. Απλώς, φέτος έτυχε να βγούν προς τα έξω μερικές φωτογραφίες. Το ότι τη θαυμάζω και ως προσωπικότητα αλλά και γι΄ αυτά που έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνιαείναι γεγονός. Προτιμώ όμως να της λέω κατ΄ ιδίαν και όχι μέσα από συνεντεύξεις».

Η Δούκισσα Νομικού φωτογραφίζει τα παιδιά της και μας δείχνει πόσο μεγάλωσαν

-Σε συμβούλεψε πως να κινηθείς στα επαγγελματικά σου; Πως να διαπραγματευτείς; Η είσαι ήδη καλή στα deals;

«Συζητάμε για πολλά και διάφορα θέματα. Μέσα σε αυτά είναι φυσικό να αναφερόμαστε και στα επαγγελματικά. Αν είμαι καλή στα dealw; Σκάρπας είμαι: Όλο του κεφαλιού μου κάνω».